Öncelikle herkese hayırlı olsun.
Serkan Aygın’da saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler için bilgiler aktarmaya çalışıp aynı zamanda kendi sürecimi anlatacağım.
İLK GÖRÜŞME
Operasyon öncesinde heyecanımdan ötürü görüşme yapmak istediğimi söylemiştim Serkan hocanın asistanına.O da kırmayıp memnuniyetle bir görüşme ayarladı.
Serkan hoca saçı değerlendirdi. Sakal ve göğüs destekli 5000 greft ekilebileceğini söyledi ve ön saç çizgisini belirledi. Çizgi benimde hoşuma gittiği için hemen onayladım.Sonra ekim gününü belirledik ve klinikten ayrıldım.
EKİM GÜNÜ
Benim ekim olacağım gün ilk vaka bendim.Saat 7 de klinikte oldum.Onamları imzalayıp ardından hemen traşa aldılar.Sonra işlem yapılacak odaya girdim anestezi uzmanıyla ekimde yer alacak hemşire arkadaşlarla tanıştım. Op. öncesi hemen xanax verildi. Moniterize edip damar yolu açıldı. Sonrasında sedasyon işlemi ve grefler alınmaya başlandı.
Ekim yaklaşık 7 saat sürdü. Ekip güler yüzlüydü.Özellikle yanıma verilen arkadaş sağ olsun çok fazla ilgilendi. Ara da sandviç ekmek ve meyve suyu verildi. Op. süresi boyunca vital takibi yapıldı. Ancak ekimde çizilen ön saç çizgisiyle serkan hocanın çizdiği çizginin arasında büyük bir fark gördüm ekim sonrasında. Bunu klinikte fark ettiğimde aşırı sinirlendim ve olcayto bey olmadığı için klinikte olan sorumlu kişiye ilettim çizgilerin farklı olduğunu. Yemek yemeden hemen kliniği terk etmek zorunda kaldım.
1-2 saat geçip eve geldikten sonra da çizgi kısmını, evdekiler arkadaşlarım fark etti. Hemen telefonla arayıp olcayto beyle görüşüp kendisine fotoğrafları attım. O da ödem yüzünden böyle olabileceğini ancak durum geçici olmazsa 10-15 gün sonra serkan hocaya iletiriz durumu dedi.
Fakat ödem geçtikten sonra whatsapptan mesajları attığımda yanar dönerlik yapıp aslında çizgilerin arasında bir fark olmadığını söyledi bunun üzerinede cevap verdiğim mesaja görüldü attı
Böyle adı sanı duyulan bir yerde işlem yaptırmanın güvenli olacağını düşündüm ama yanılmışım. Fotoğrafları paylaşıyorum.
Arka bölge : 3343
Sakal : 666
Göğüs :791