Gönderen Konu: Şakak açıklıklarında saç çizgisi doğallığı  (Okunma sayısı 4638 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ara bahsettiğim ekimler Norwood 3.5 altındaki ekimlerin yani önde saç çizgisi var fakat yanları boş ekimler. Öndeki doğallıkla yandaki doğallığın aynı olmadığı ekimler.
Hiç bir yakın yüksek çözünürlük ekimde(ışıkta karşıdan gelicek) bu doğallığı göremedim.
ilk resim hasson wongdan(türk ekimcilerden de koyabilirim istenirse)

klinikte çekmişler ve sol (adama göre sağ) taraftan tarandığı için ordaki seyrekliği görebiliyoruz. o saçı ters yöne tarasak ordan çok seyrek bir görüntü çıkıcak. Ve ya gerçek hayatta ekim olduğu mutlaka anlaşılır. ama adamın widows peak dedikleri orta tarafı ise fazla gür.

2.resim de yabancı yarı-ünlü bir adamın ekimi bu tamamen belli oluyor çünkü alın çizgisini fazla indirmişler çok yapay duruyor

genelde herkes instagram fotosu attığı için foruma ışık karşısında saç çizgisinin tarama hilesi olmadan göründüğü fotoğraf yok. Bu yüzden çok doğal sonuçlar varmı bilemiyorum. norwood 3lük açıklığım var duştan sonra saçı fönleyip fotoğraf atsam buraya herkes güzel ekim der.
Bu konuda düşünceleriniz neler?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Şakak açıklıklarında saç çizgisi doğallığı
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2018, 16:19:19 »
Katılıyorum o yüzden canlı görün ekim sonuclarını

Alın cizgisinden ziya de saç yönleri çok kötü.
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2021, 13:45:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2018, 20:56:12 »
Kesinlikle haklisiniz. Coklu greft ekince on sık duruyor o zaman da dogallik 0 pluyor. Diger turlu de on kisim tel tel gozukuyor. Tabi isin ehli doktorlar bu isi cok iyi yapiyor iyi arastirmak lazim

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2018, 21:21:52 »
Eminim saç çizgisindeki doğallık konusu saç ektiren herkesi endişelendiriyordur. Anladığım kadarıyla saç çizgisinin yapay durmasının nedeni ekim yapılan alanda yeterli sıklık sağlanmaması, donör alandaki saçların saç çizgisindeki saçlardan daha kalın olması ve çoklu greftlerin saç çizgisine ekilmesi.

Konuyla ilgili ilginç bir yönteme denk geldim. Saç çizgilerini aşağıya çektiren kadınların saç çizgilerini lazer epilasyonla muhteşem şekilde yumuşatmışlar. Bence erkekler de yaptırabilir. Yüzlerce mağduriyet yarasız, izsiz şekilde giderilebilir. Sizce Türkiye'de de yapan var mıdır bunu? Kaynak: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4323598/

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2018, 21:28:22 »
2. Elemana acıdım... parası ile grefti ile rezil olmak bu olsa gerek..barby bebek gibi dikmişler:)

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2018, 21:30:02 »
Saci cok sık olanlarda ekim isi cok daha riskli maalesef. Az seyrek kaldimi kabak gibi siritiyor

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2018, 21:41:41 »
Fikri olan yok mu? Sizce ekimciler neden doğal olmayan saç çizgilerini lazerle yumuşatma yoluna gitmiyorlar?

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2018, 21:47:58 »
Bence bizde sac olsun da nasıl olursa olsun seviyesindeyiz hala ondandir

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Ocak 2018, 23:02:03 »
Bence çizgiyi girintili çıkıntılı yapmalılar. Top doctorlarda bile birebirde ekim olduğunu ben anlarım. Tabi bu benim fikrim dikkatli bakmayan göz anlamaz hassonwongu mesela. Ama 2.fotoyu herkes anlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Ocak 2018, 23:20:51 »
donör bölge yajiı ense bölgesı dıye tabir ettimiz saçları ön cizgıye konursa ekım dogal durmaz oyüzden orjinal tekli diye adlandırılan kulagın ılerısi dediğimiz bölgeden alınıp konulması gerek yanı kendı saç kalılıgımız olan bölgeden.
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2018, 01:01:45 »
Fikri olan yok mu? Sizce ekimciler neden doğal olmayan saç çizgilerini lazerle yumuşatma yoluna gitmiyorlar?
bu ektiklerinin fire olması demek. ki çok ince şeyler bunlar genel olarak dikkat bile etmiyor kimse.
ben çok takıntılı biriyimdir. çok dikkat ediyorum bunlara fakat kimse normal foto atmadığı için iyi ekimcilerin bile bu ön çizgi olayına bakamıyorum.

Oguz Evren

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 15 Nisan 2021, 12:48:37 »
Bu işlem bence çok önemli . Lazer ile mi iğneli epilasyon ile mi yapılmış acaba ? Yapan kim var ?
Bütün ekimler dümdüz ön çizgi ile çıkıyor ve hiç doğal değil .

Facebook Twitter Instagram