Gönderen Konu: HP Biotin Hakkındaki Düşünceleriniz?  (Okunma sayısı 8323 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
HP Biotin Hakkındaki Düşünceleriniz?
« : 16 Ocak 2018, 16:10:37 »
Merhabalar , Daha öncesinde MEdiobiotin kullanıyordum , Etksini bilmiyoruma a gözlemlerime göre kilo yapıyor ve tuvalet sorunu yaşattıyor.

Biotin solgar aradım ama piyasa da 1000mcg var hep 5000mcg yok bende alternatif olarak Hp Biotin 5000mcg aldım. Bununla ilgili yorumlarınız nedir ? Kullananların fikirleri nedir ?

ozy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HP Biotin Hakkındaki Düşünceleriniz?
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2018, 17:54:18 »
Ben HP 10000mcg yi ikiye bolup kullandim , solgarda kullanmistim bence aralarinda hic bi fark yok ayni etkiyi yapiyor, ben hic yan etki yasamadim , tuvalete cik sikma ve kilo finans kullaniyorsan belki ondan olabilir , biotinle alakali oldugunu sanmam.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2018, 20:09:40 »
Ben HP 10000mcg yi ikiye bolup kullandim , solgarda kullanmistim bence aralarinda hic bi fark yok ayni etkiyi yapiyor, ben hic yan etki yasamadim , tuvalete cik sikma ve kilo finans kullaniyorsan belki ondan olabilir , biotinle alakali oldugunu sanmam.

Yok kullanmıyorum finans sadece biotin kullanıyorum Ekim sonrasında yaklaşık 5 kilo aldim. Solgar biotine muadil diye okudum bir kaç yerde ama TR de uretiloyormus sanırım o yüzden bir tedirgin oldum .

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2018, 20:52:38 »
Ayni dert bende de var. Solgar 5000 mcg niye hic yok. Uretimi mi durdu acaba

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2018, 10:37:38 »
Ayni dert bende de var. Solgar 5000 mcg niye hic yok. Uretimi mi durdu acaba

Ülkemizde İthalati yok sanırım , 1000mcg her yerde var ama  5000 yok altarnatif olarak çok ürün var ama kararsız kalarak bunu kullanmaya başladım ben üç gündür bakalım sonucu elbette tam anlayamam ama farkettiklerimi buradan yorumlarım.

Farklı alternatif var ise , tavsiyeleri de duymak isterim.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ocak 2018, 10:39:40 »
Eğer maddi yönden probleminiz yoksa perfectill skin hair kullanabilirsiniz.Yağlanmaya vs baya iyi geldi benim cildimde.Alın bölgem deli gibi yağlanırken bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri yağlanma %85 azaldı.Xpecia ile birlikte kullanmayı düşünüyorum fazlamı gelir emin değilim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 17 Ocak 2018, 10:45:43 »
Eğer maddi yönden probleminiz yoksa perfectill skin hair kullanabilirsiniz.Yağlanmaya vs baya iyi geldi benim cildimde.Alın bölgem deli gibi yağlanırken bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri yağlanma %85 azaldı.Xpecia ile birlikte kullanmayı düşünüyorum fazlamı gelir emin değilim.

Bu kadar uğraştan sonra insan maddiyatı pek düşünmüyor artık tek derdi saçları oluyor. Perfectill'in bir yan etkisini keşfettiniz mi ? Finas gibi bir yan etkisi var mıdır ? Saçları kazanayım derken başka sorunlarla uğraşmak istemem , içeriğinde bir çok madde var kapsamlı bir takviye ye benziyor . keşfettiğin bir şey var ise ilaç ile ilgili duymak isterim.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2018, 08:40:14 »
Hp biotin 2 ay günde çift kullandım. Kabızlık sorunu yaşadim ölüyordum resmen. Ilaclar her vucutta aynı reaksiyonu göstermez ama yan etkilerini izlemek lazim. Bir de parmaklarımda ve vucudumda tüylenmeler saçımdan daha fazla oldu

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 30 Ocak 2018, 12:21:53 »
Hp biotin 2 ay günde çift kullandım. Kabızlık sorunu yaşadim ölüyordum resmen. Ilaclar her vucutta aynı reaksiyonu göstermez ama yan etkilerini izlemek lazim. Bir de parmaklarımda ve vucudumda tüylenmeler saçımdan daha fazla oldu

bende kabızlık sorunu çekiyorum demekki ilaca bağlaımış gerçi ne zaman biotin kullansam aynı şey oluyor. bunu kullandığımdan beri sanki saçlar parlamaya başladı çıkışlar devam ediyor ama ilaca mı bağlı yoksa genel seyri mi bilmiyorum şu an için gelişmeleri devam ettikçe paylaşacağım. sanki biotin şampuan kullanıyormuşum gibi bir etkisi var parlak ve yumuşak :)

Delfuego

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Şubat 2018, 12:37:04 »
http://www.eczanemizde.com.tr/solgar-biotin-5000-mcg-50-kapsul

Üretimi durdu solgar 5000  okudum. ancak bu sitede buldum almalımıyım güvenilir mi ?

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2018, 15:05:36 »
Bir ara kullandım ama bana biraz dandik geldi solgarın üstüne yok bence vitamın konusunda bir biotın daha vardı ondanda çok memnun kalmıstım adını unuttum solgardan daha ucuz aklıma gelirse yada kutusu duruyor ise paylaşırım.

Ahmet34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Mart 2018, 23:49:39 »
Arkadaşlar ben hp biotin 5000 kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım ve çok iyi etki etti fakat Şuan solgar a geçtim ama büyük bir hayal kırıklığı... maalesef aynı etkiyi göstermedi ve saçlarım çok zayıfladı inceldi ekimin 6. Ayındayım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Mart 2018, 01:34:07 »
Bu markayı tavsiye ederim kalite olarak solgar bulamıyorsanız ben bunu kullanıyorum.
Global Moderator

rossi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Mart 2018, 11:56:35 »
Nature' Bounty i de internette göremiyorum.şöyle bit ürün farkettim bana tanıtımı çok iddalı geldi ne dersiniz? testlerine kadar raporlarını oymuşlar.ayrıca hammaddesi de patentli dünya lideri ilaç firması tarafından üretiliyormuş

http://www.naturessupreme.com/biotin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Mart 2018, 12:36:23 »
Nature' Bounty i de internette göremiyorum.şöyle bit ürün farkettim bana tanıtımı çok iddalı geldi ne dersiniz? testlerine kadar raporlarını oymuşlar.ayrıca hammaddesi de patentli dünya lideri ilaç firması tarafından üretiliyormuş

http://www.naturessupreme.com/biotin

Aynı marka bu ama ürün üstündeki anbalaj farklı yenilenmiş olabilir eczaneden bakın bence
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram