Merhaba arkadaşlar ,
Arkadaşımın protez saç yaptırması sonrası protez saç olayını araştırırken karşılaşmış olduğum bu forum sayesinde Saç ekimi konusunu artık tamamen kapamış olduğum bir noktada Ahmet Tosunun Benim gibi açık alan çok fazla olan vakalardaki çok başarılı sonuçlarını görünce gerçekten etkilendim ve saç ekimine karar vererek Ahmet beyden 08.06.2024 tarihi için operasyon günü aldım , sağ olsun oda gene benim gibi yoğun kel bir vakayı kabul etti
Operasyon öncesi saç + sakal olarak tahmini 5000 gref ön görülüyordu , operasyon sonunda 4100 saç , 1100 sakal olarak 5200 gref ekimi gerçekleşti. Eğer yeterli donör kalmış ise 1 Sene sonra 2. operasyon planlanacak
Forumu aşırı incelememden ötürü gittiğimde sanki herkesi tanıyor gibiydim
Benimle ilgilen tüm ekip , ilgi ve alaka çok yüksek ve eğlenceli insanlardı. Başta Ahmet bey olmak üzere görüşmelerimizi yürüten Malika hanım , Operasyon ekibi Saadettin bey ,Çağatay bey , Ercan bey , Nihal hanım ve operasyon takibini yapan Aleynur hanıma çookk çookk teşekkür ederim. Hepsinin emeklerine sağlık
8-9 saatlik bir operasyonda muhabbet gırgır şamata nasıl geçti anlamadım.
operasyon safir fue tekniği ile yapıldı , uyuşturulma anları haricinde ve operasyon sonrası hiç bir ağrı sızı acı çekmedim , her şey çok konforluydu.
Bu forum sayesinde gönül rahatlığı ve tam güven ile operasyona gittiğim için bende aynı şekilde süreçlerimi paylaşmayı borç bilirim.
Ekim öncesi Fotograflar