Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz hocam .güzel olmuş Bekir hocanın eline sağlık.iyi bir donör ve dökülme durumunuz var umarım sonuç da iyi olur
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Buz uygulama, bol su tüketim, ödem attırıcı etkisi sebebiyle maydonoz önerebilirim. Ekim sonrası ilk günler uzun süre sırtüstü yatmayı gerektiriyor, sanırım siz çok imkan bulamadınız.
Hayırlı olsun gayet kaliteli güzel sık bir saç ekimi ön çizgi tasarımında kafa yapına uyumlu vr estetik Sıklık gayet iyi çok kaliteli güzel bir saç ekimi umarım sonucunda güzel olur
Evet üstad, İstanbul’a dönmek durumundaydım hemen. 4saat araç kullandım. Yolda şişlik başladı sonra artarak devam etti. 2.gün istirahate başlayabildim. Tavsiyelerinize uyacağım. Teşekkür ederim.
Teşekkürler hintell hocam. Sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum emeklerin için. Birçok insanın saç ekim sürecinde doğrudan ya da dolaylı katkın var.
prednol ödem konusunda çok iyi hocam ekim merkezinize bunu bir sorun isterseniz.
Donör güçlü, vertex sağlam, planlama ve ekim son derece estetik. Bundan sonrası sabır. Kabukları sanırım haftaya yönergeler doğrultusunda kendiniz dökeceksiniz. PRP için Ank.-İst. git gel mi yapacaksınız?