Saç Ekimi Sonuçları
ilk izlenim ekim kalitesi ile ilgili gayet olumlu fikir veriyor umarım süreç sonunda mutlu olursunuz hocam ekiminizi takipteyim şahsen.
Hocam ilk gün öğleden önce alınan kökler moladan sonra hemen ekiliyor mu yoksa öğleden sonra alınan köklerden sonra hepsi birlikte mi ekiliyor
Selamlar, şok nasıl gidiyor?
Paylaşım için teşekkürler. Kabuk döküm sonrası görüntüye alışınca ilk kötü hissettirmiştir. Bundan sonrası sabıra en ihtiyaç duyulacak dönem olacak, umarım hızlıca geçer gider.
Saç ekim işi sabır işi gerçekten, aynaya az bakmak lazım
Benim yarın kabuk döküm adımı var, ne yalan söyleyim günde en az 5 kere hem donör hem Ekim alanının fotoğrafını çekip zoom yapıp inceler oldum. Ayna ile münasebetimden hiç bahsetmeyim
İlk zamanlar ben de öyleydim. Hatta şöyle söyleyeyim o kadar çok çekmişim ki bizim oğlan (5) beni sürekli gördüğü için telefon elindeyken kendi saçlarını üstten yandan falan çekmiş. Onun sonucunu da ekleyeyim aşağı
Hocam bende şok dökülme kervanına katıldım. Gerçi henüz sürecin başındayım ama bu hızla gidersek 1 haftaya epey kendini belli etmiş olacak. Sizde durumlar nasıl? Şoktan kurtulan ve uzamaya devam eden şanslı bir azınlık var mı?