Saç Ekimi Sonuçları
Fiyatlar ne oldu şuan?
Teşekkürler hintell finansterid yaklaşık 8 ay önce başladım ekimden sonrada devam edeceğim umarım fayda sağlar.Sibel hocayada kafamın karışıklığından donörün yetersizliğinden bahsettiğimde yeterli sonucu alabileceğimizi belirtti.Umarım öyle de olur.
Finas kullanmana sevindim ben de kullanmak istoyordum. Autolemonde adlı arkadaş çok aydinlatti. Artık kullanmaya başladım. Ekimine katkısı olacak inşallah.
Öncelikle geçmiş olsun bende aynı klinikte yaptırdım 6 ay oldu. Oldukça sık ve güzel bir ekim olmuş finasterid devam etmen iyi olur biotin ile birlikte.
sibel hocanin imza kanallarindan olmus, insallah surec de guzel ilerler
Merhabalar, proscar mı kullanıyorsunuz? ilacı kaça bölerek kullanmanızı söylediler?
Merhaba 9 aydır 4’e bölerek kullanıyorum açıkçası bende çok etkisi olmadı şuana kadar
İlacın etkisi en erken altı ay sonra hissedilir ondan sonra her sene saçlardaki kalite artar bu durum beş sene sonra altıncı seneye girerken de artar yedinci seneye girerken de artar onuncu seneye girerken de artar finans ferit yeni ismi dediğimiz İlaç gelişim ve çalışma mekanizması bu şekilde oluyor normal hiç dökülmemiş saç kalitesi bile uzun yıllar finans kullanan Bir insan Saçlarından daha zayıf kalite olarak