Gönderen Konu: sadece fin ile çok iyi değil mi  (Okunma sayısı 2013 defa)

Alper1

• Hero Member
Ynt: sadece fin ile çok iyi değil mi
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2024, 07:47:53 »
Redditte buna benzer bir çok fin/dut sonuçları var gerçekten mucize ilaç. Adamın saçlarının kalınlaşmasının yanı sıra bildiğin yeni saçlar çıkmış hatta şakaklarında bile yeni saçlar görüyorum gerçekten güzel sonuç.
  • Yaşınız 23
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

RennieTR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Haziran 2024, 19:48:07 »
Abi çok iyi de beni korkutan yan etkileri.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2024, 20:03:01 »
Abi çok iyi de beni korkutan yan etkileri.
Özellikle TR'de ki doktorların abartması yüzünden bu yan etki korkuları ortaya çıktı hocam. Yabancılar bu hapı resmen şeker gibi yutuyorlar umurlarında olmuyor çünkü doktorları gereksiz bilgiler vermiyor ve hastayı korkutmuyor. Yan etki olayını kafadan silip kullandığın zaman yan etki görmeyeceksin.
  • Yaşınız 23

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2024, 19:55:18 »
Kafa da kurmak gerçekten olmayacagida olduruyor iki yıl önce bir haftada miğde ağrısına kadar duramamistim neden kafamda kuruyordum bıraktım şimdi başladım bir ayı geçti bir yan etki görmedim başlayacak arkadaşlara tavsiyem kafa da kurmadan akışında başlamaları herşeyden önce

RennieTR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2024, 00:35:20 »
Kafa da kurmak gerçekten olmayacagida olduruyor iki yıl önce bir haftada miğde ağrısına kadar duramamistim neden kafamda kuruyordum bıraktım şimdi başladım bir ayı geçti bir yan etki görmedim başlayacak arkadaşlara tavsiyem kafa da kurmadan akışında başlamaları herşeyden önce

Hocam kafada kurmada değilde sonuçta bir hormonu baskılıyor uzun yıllar kullanmak da cabası bunun için ay hormon kontrolü yapılarak kullanılması daha mantıklı eğer vücut için gerekli olanın altına düşürüyorsa işte bu yan etki dediğimiz olay fırlıyor.

optimist1388

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2024, 09:03:37 »
Zaten yan etki yok kimsede olmaz demiyorum hocam illaki var sonuç olarak hormon baskiliyorsun anlatmak istediğim psikoloji de çok önemli bir faktör mesela yan etki pek görmeyecek biri kafada kurunca illaki görüyor bugün vitamin kullan ama sen finas olarak bil emin ol yan etki yapar neden psikoloji burada çok önemli ben bunu bizzat yaşadım şuan hiç tinlamiyorum yan etki toplasan yüzde birdir şuan bende

RennieTR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2024, 14:03:52 »
Zaten yan etki yok kimsede olmaz demiyorum hocam illaki var sonuç olarak hormon baskiliyorsun anlatmak istediğim psikoloji de çok önemli bir faktör mesela yan etki pek görmeyecek biri kafada kurunca illaki görüyor bugün vitamin kullan ama sen finas olarak bil emin ol yan etki yapar neden psikoloji burada çok önemli ben bunu bizzat yaşadım şuan hiç tinlamiyorum yan etki toplasan yüzde birdir şuan bende

Ne tür yan etki var hocam ve yaşınız kaç?

djan

• Full Member
« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2024, 14:34:21 »
Aynı etkiyi ben de tam olarak 2. Yılımda aldım
Ama sonra çok disiplinsiz kullandım ve yaklaşık 5-6 ay kullanmayı bıraktım ciddi gerileme yaşadım
Şuan 3 aydır tekrardan düzenli kullanıyorum

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2025, 13:08:48 »
Redditte buna benzer bir çok fin/dut sonuçları var gerçekten mucize ilaç. Adamın saçlarının kalınlaşmasının yanı sıra bildiğin yeni saçlar çıkmış hatta şakaklarında bile yeni saçlar görüyorum gerçekten güzel sonuç.
reis redditteki sadece finans ile bu sonuçlar doğrumudur sence adamlar eski haline geri dönüyor ya

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 01 Ocak 2025, 13:21:03 »
reis redditteki sadece finans ile bu sonuçlar doğrumudur sence adamlar eski haline geri dönüyor ya
Arada fake sonuçlarda çıkıyor ama %90'ı gerçek.
  • Yaşınız 23

Furkdm22

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 01 Ocak 2025, 14:00:11 »
Arada fake sonuçlarda çıkıyor ama %90'ı gerçek.
bu forumda hiç denk gelmedim varmı burda saçlarını kellikten eski formuna getiren senin saçlar ne durumda

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Ocak 2025, 20:06:39 »
adam covid kaynaklı geçici bir dökülme yaşamış onuda fin ile toparlamış şaşılacak bir şey yok yani .bu adamın before u uzun yıllara dayansaydı kimse kusura bakmasında nah böyle bir sonucu alırdı.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 02 Ocak 2025, 02:44:35 »
bu forumda hiç denk gelmedim varmı burda saçlarını kellikten eski formuna getiren senin saçlar ne durumda
NW7'den NW1'e saçını eski haline getiren bile var biraz gezin forumda görürsün.
  • Yaşınız 23

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 02 Ocak 2025, 02:46:39 »
adam covid kaynaklı geçici bir dökülme yaşamış onuda fin ile toparlamış şaşılacak bir şey yok yani .bu adamın before u uzun yıllara dayansaydı kimse kusura bakmasında nah böyle bir sonucu alırdı.
Bu dökülme eğer covid kaynaklı olsaydı fin bunu toparlamazdı çünkü covid ile DHT'nin bir bağlantısı yok. Fin ile DHT bloklayıp saçını geri kazanmış.
Ayrıca varsayalım bu kişi covid olsun fakat buna benzer yüzlerce sonuç var hatta bizzat FDA'nın denekler üzerinde yaptığı çalışmalar en net ve güvenilir sonucu bize veriyor.
  • Yaşınız 23

Facebook Twitter Instagram