Arkadaşlar nerdeyse 1 yıldır 6 gün fin 1 gün dut atiriyorum ilk 2 ay dökülen saclarin haddi hesabı yoktu 3. aydan sonra kalınlaşma oldu yeni saç çıkışı gözlemlemedim 6. ayda dökülmem tekrar artı bende haftada dutu 2 ye çıkardım arti minox ekledim dokulmem durdu saçlarım ben fark etmesemde berberim cok daha iyi olduğunu kalınlastigini tepe bolgesinin kapandığını söyledi çevremde bunu fark etmişti. Yalnız ön ve şakak bölgesi için aynısı söyleyemem Nisan ayında açılan sakaklara katlanamadim dutu haftada 3'e katladım(kan testlerim normal araliklarda ,libido keske azalsa diyorum,jinekomasti fln hic bir şey yok) yalniz sakaklar acilma son hız devam ediyor minox'a rağmen yani minox alalı 4 ayı rahat geçti. Şu bir gerçek muhtemelen fin + dut kullanmasaydım saçlar daha kötü olurdu ön bölge hariç yalniz gecen haziran ile karşılaştırdigimda ne yazık ki sac %50 lik gitmiş. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şu ön bolgeye ne yapabiliriz bu arada dut 3 olunca ön bolge açıldı ya da az sac vardi fark edemedim ...