25 Ocak tarihinde tavsiye üzerine egemen güdül saç ekim merkezine saç ektirdim, birinci haftadan sonra kafamda tepe bölgesinde şişlikler oluşmaya başladı, sonra egemen bey ve ekibinin tamamen acemi ve tıbbi müdahaleye sığmayacak işlemleri sonucu kafamda ciddi şekilde tahribat yaptılar ve hematom denilen kanama olayı oldu. Başka doktorlara gitttim, kafamdan hem egemen güdül tarafından defalarca iğne sokularak kan çekim işlemi gerçekleşti, beyin cerrahına gittim, o da mecburen kafam da oluşan sıvı kan çekim işlemini yaptı. Beyin cerrahının yanlış işlem yapıldığı uyarısını bende aynı şekilde egemen güdüle ilettim; kan çekim işlemini tek noktadan ve bastırmadan yapması gerektiğini defalarca söylememe rağmen, her defasında farklı noktalardan iğne sokarak kafamı delik deşik etti ve beni oyalamak için bu durumun bir iki ay gibi sürede geçeceğini söyledi. Egemen güdülün yaptığı yanlış ekim işlemi ve sonrasında yaptığı yanlış müdahaleler sonucunda kafam delik deşik oldu. Kafamın halini gösteren fotoğrafları ayrıca paylaşacağım. Daha sonra bir beyin cerrahı ve iki farklı plastik cerraha gittim, hepsi de kafam da hala bulunan ödem ve bu delik deşik halin kalıcı olduğunu ve hiçbir zaman tamamen geçmeyeceğini söylediler. Bu durumları egemen beye anlattığımda kesinlikle hatasını kabul etmeyen, herşeyin en iyisini kendisinin bildiğini zanneden, hep tersine ve müşteri memnuniyetini hiçe sayarak konuşan birisi olduğunu görmüş oldum. Artık en son egemen güdülün doktor olmadığını ve bir diploma kullanarak bu işi merdiven altı yaptığını öğrendiğim de tamamen şok oldum. Canını ve sağlığını düşünen kimsenin kesinlikle bırakın işlem yaptırmayı kapısından bile geçmemesi gerekiyor. Beni bu hale getirdiği için ve başka insanlar da benim gibi mağdur olmaması için paylaşıyorum.