Forumda Zekeriya kul 3500 Greft. 18.01.2017 konu başlığıyla ilk saç ekim operasyonumu paylaşmıştım. 2 Ekimi Zekeriya hoca ve diğer ekim yerleriyle görüştükten sonra Hisar Hospital'da karar kıldım. Yaptığım araştırmalarda Hisar Hospital daha öne geçti diğer ekim merkezlerine göre. Ekim esnasında ve sonrasında daha doğru ve gerçekçi fikirlerim olacak ve sizinle paylaşacağım. Umarım doğru kararı vermişimdir. 17.01.2018 tarihinde Hasan AKIL hocayla 2. Ekimi gerçekleştireceğiz. Aslında bir yerde Zekeriya Hoca ile Hisar hospital arasındaki farkı göreceğiz. Genelde ekim merkezlerinin başarılarını değerlendirirken kişiye göre bireysel farklılıklar olduğu için net değerlendiremiyoruz. Bu sefer durum farklı olacak sadece ekim yeri değişecek. İki yerde forumda ciddi takipçisi olan ekim merkezleri o yüzden oldukça faydalı bir paylaşım olacağına inanıyorum. Bu sefer alın çizgisini 1 cm kadar öne çekip, kenar açık alanı dolduracağız. Vertex’e ekim yapılacak ve eski ekimin aralarına sıkılaştırma operasyonu yapılacak. Max greft alımı yapılacak. Bu ekimde saç ekim defterini kapatmak istiyorum.