Dostum ilk foto çekmeye başladığın dönem bu tedaviye baslasaydin şayet şuan bu safhada olmayacağın aşikar saç ekimine gelecek olursak saçların sanırım dökülmeye devam ediyor son zamanlar agrasiflesmis görünen alan geniş ve genise doğru gidiyor burada arkadaşın dediği gibi ya dut başlaman yada yok dersen Fin oral minox ki ben olsam akşam topikal tek fıs sabah oral minox 2.5 mg atarım buradaki amaç toparlayabildigin kadar toparla belli bir stabiliteyi yakaladigin zaman Ekim daha mantıklı görünüyor.
bu kadar hızlı gidecegini düşünmedim 5-6 sene boyunca o ilaçları kullanmak ve zarar görmemek mümkün degil gibi geldi bana
saçım nw6 ya dogru gidiyor ama lakin ailemizde böyle bir şey yok, görünen köy kılavuz istemiyor.
yaptıgım gözlemlerde dermaroller da dökülme epey azalıyor. yan etkisi olan bir ilacı kimse 10-15 sene kullanmamalı bu ilaçlar ortaya çıkalı 15-20 sene oldu 20 sene boyunca düzenli kullanan yoktur da o yüzden güvenemiyorum, 4-5 ay kullanıp toparlasa bile bırakınca 2 ay da gitmesi hiç hoş degil.
saçlarımın beslenemedigini hissediyorum resmen kan gitmiyor ve saçlarım beslenemiyor derma roller yapınca köklerinin canlılıgını hissediyorum
İletiyi düzenle