Herkese Merhaba,
25 yıldır her türlü tedavi yöntemini araştıran, ilaç ve yağları uygulayan, Çevre Hastanesi'nde Fatoş Can Ekibi tarafından 2 kez ekim işlemi yaptırmış biri olarak ilk kez ben de yaşadıklarımı anlatmak istedim.
Belki başkalarına da bir faydası olur ve insanlar o an kendilerini kötü hissettiren güzel hayatlarını "istisnaları ararken denk gelinen ve sayıları hızla artan umut tacirlerine emanet edip" alt üst etmeden önce iyice düşünüp öyle karar verirler.
Çünkü bu işe girildiği vakit bütün hayatımız etkilendiğinden, yanlış bir durum olduğunda bitmeyen bir girdaba girmiş olunuyor.
Ve de geçmişte kendinizi kötü hissettiğiniz halinizi arar oluyorsunuz.
İlk ekimi 2009 yılında yaptırdım.
O zaman da aylarca yıllarca araştırmıştım forumları ezberlemiştim ve kader bir şekilde beni programlarda reklamları da yapılan Çevre Hastanesi Fatoş Can Saç Ekim Türkiye'ye sürükledi.
(2012 yılında da yine reklamlarda gördüğüm ve açılışını Belediye Başkanının ünlü şarkıcıların yaptığı projeden bütün birikimimle ev alıp dolandırılmıştım)
Aslında maddiyatında etkisi var. O zaman da şuan en iyisi denilen Asmed Koray Erdoğan popülerdi ama yine kendi insanına üvey evlat muamelesi yapıp önceliği biz olmadığımız için çok pahalıydı ve herkes gibi başka yerlere yöneldim.
(En iyi yapan yer neresi ise oraya yaptırılmayacaksa hiç yaptırmamanın daha iyi olacağını anladığımda iş işten geçmiş olacaktı tabi)
✨
Fatoş C. koordinatör olduğundan ve de ekibi duruma göre değiştiği için o gün bulunan bir kız, çizdi kanalları açtı diğer 2-3 kız da diğer işlemleri yaptı.
Sonuç olarak, bazı bölgelerin boş kaldığı orantısız şekilde çizilmiş bir hat ile birlikte dik dik çıkan saçlar. Sağ şakağa fazladan çıkıntı yapmış bir de dik dik çıkıyor insanı çileden çıkartıyor.
O kız kim ise, inşallah işi bırakıp kimsenin hayatını karartmamıştır diyeceğim ama ucuza iş gücü arayan, İnsanların Duygularını Hayallerini Sömüren ve Sömürmeye çalışıp bunu geçim kapısı yapan çok yer olduğu ve de bunlara izin verildiği için imkansız gibi.
Belki de halen devam edip tartışılan isimler arasında da olabilir.
1-2 yıl sonra askere gittim uzmanlar dalga geçip astsubaylara gösteriyordu ve de şapkanı tak moralimizi bozma diyorlardı.
Geldikten sonra Fatoş C.'a gittim Hastane ücretini yatır sadece yeter bir ekim daha yapalım dedi.
Başka kimseye güvenemediğim ve de her şeye çok duygusal yaklaşıp herkesi çok yakın gördüğüm için 2. işlemi de düşünmeden orada yaptırdım.
Yapan kızlar da ilk ekimi orada yaptırdığımı bilmeden nasıl ekmişler böyle dik dik derken, burada ektirdim deyince şaşırmışlardı ve aralarında o kızı konuşmaya başlamışlardı.
2. Ekim biraz daha ağrılı oldu ve alım yapılırken dişimi sıkmaktan 2 gün çenem ağrıdı sonra ise ortaya çıkan sonuç yine hüsran ve yine çalıştığım insanların da dalga geçtiği hatta tanıştığım bir kızın bile en iyisi şapkanı tak öyle otur karşımda dediği, şapkasız bakkala bile gidemeyen hayatı alt üst olmuş bir insan.
Kısa kestirsen de uzun bıraksan da ayrı üzüntü ve bunalım.
Belki de yaptırmadan önce kurulan gelecek ile ilgili hayaller ve sonrasında yaşanan şok ile birlikte oluşan travmatik bozukluk İnsanı bir girdaba, bataklığa çekiyor ve debelendikçe, yani bu halini kabullenip normal yaşantıya dönemedikçe yaşayan bir ölüye dönülüyor.
Bir umutla başka çareler ararken de seneler öylece akıp gidiyor.
(Fatoş Can ya da diğer bu şekilde İnsanları merkezlerine yönlendirip,
bir ümitle kendilerine gelerek piyango bileti almış gibi sevinerek hayaller kuran bizim gibi İnsanları sağdan soldan buldukları asistanlara emanet edenler belki çok iyi İnsanlar olabilirler ama
Bu yapılan yöntem çok yanlış ve çok büyük mesuliyet getiriyor.
Kendileri yapmıyorsa da konu hakkında en üst seviyede bilgi sahibi olan işinde uzman olmuş insanlarla çalışarak, baştan sona da kendileri yapıyormuş gibi dikkat etmeleri ilgilenmeleri gerekiyor.
Herkese de aynı özenle yaklaşıp bir insanın bile zor duruma düşüp mağdur olmaması için uğraşıp, olabilecek sorunlarda da mağduriyetin giderilemediği her saniye için rahatsızlık duyulması gerekiyor.
Çünkü bu insanlara güvenip inanıp gelen bir insanın o andan itibaren oluşacak bütün geleceğini kendileri belirlemiş oluyorlar.
Ve yaşattıkları yaşatacakları üzüntünün de mutluluğun da her saniyesinden mesul olmuş oluyorlar.
Zaten bunu baştan düşünüp öyle bu işlere girişseler bir sıkıntı kalmaz.)
✨
Tekrar o sıkıntıları çekmemek için Yıllardır denemediğim formül kalmadı, kimyager oldum neredeyse fakat işe yarayacak olsa bile hatta gün gün kontrol ederek işe yaradığını gördüğüm halde ölene kadar ve aynı sabırla istikrarla uygulamak gerektiğinden bir çözüm olmadı.
Dökülmeye programlanmış bir saçı hiçbir şey durduramaz. Bunun ilacı yok boşa para harcamayın. Varsa da çıkartmazlar zaten.
En mantıklısı saç ekimi ama o da istenilen seviyede yapılamadığı için tam memnun edemiyor.
Senelerdir saç klonlanacak dediler o da yok.
Umut taciri insanların, doktorum şuyum buyum diyerek, fason yaptırarak satıp zengin olduğu haplardan losyonlarda da uzak durun lütfen.
Yabancılarda da var ama daha çok başına Hair ya da bilmemne iksir yazıp Yerli üretim fason yaptırılanlara rağbet olduğundan onu da söyleyeyim bu içinde ne olduğu belli olmayan şeyleri pazarlarken içlerinde saç için her şey olduğu yazıyor hatta fda onaylılardan daha etkili denilerek bizim gibi duygusal insanları etkilemeye çalışıyorlar.
Sadece psikolojik olarak sizi rahatlatan böyle uyduruk merdiven altı hapları alıp duygularınızı sömürenleri zengin etmeyin.
Adamın adresine bakıyorsun sokak arası uyduruk bir yer.
Ben de çıkartırım ilaç losyon ama tam manasıyla bir çözüm olmadıktan sonra neden insanların duygularıyla oynayıp parasını alayım.
Sadece gerekli vitamin mineralleri alabilmek için beslenmeye dikkat edip kendi hazırladığınız spreyler ile normal bakım yapın yeter.
Bazı doktorların da ekim işleminden sonra şunu kullanın diye losyon falan verdiklerini gördüm eğer para ile satacaksa o insan da gerçek manada bir hekim değildir.
Yan etkisinden dolayı saç çıkardığı söylenen ancak onları da bırakınca etkisi kaybolan haplar losyonlar ise birçok kronik hastalığa sebep oluyor.
Şuan çarpıntı şikayetleri olan hipertansiyon hastasıyım. O losyonların hapların başka yan etkileri de var araştırın öyle alın saç için hayatınızı tehlikeye atmayın.
Geçen gün Fatoş C.'a 5 yıl önce attığım aşırı duygu yüklü mesajı görünce yine kendime üzülüp aklıma düştü ve yine ne yapsam diye bakarken foruma denk geldim.
Ve faydası olacağını düşündüğüm için yaşadıklarımı anlatmak istedim.
Bir daha ekim yaptırmalı mıyım ve nereye yaptırsam diye sizden öneri isteyecektim(Tavsiyeleriniz olursa da sevinirim tabi) ama şimdi yazdıklarıma bakınca öncelikle bir psikolog daha iyi gibi gözüküyor:)
Aslında herkesin önceliği kendi psikolojisi ve ruhsal durumunu korumayı öğrenmek olup, hayatı kendine zindan etmek yerine kendiyle barışık şekilde yaşayıp hayattan tat almaya bakmaya çalışması gerekir.
Sonuçta Hayat çok kısa ve sahip olduklarımızla mutlu olmaya çalışıp Değerini Bilelim.
Herkese, her zaman Doğru kararlar alıp Doğru İnsanlarla karşılaştığı Sağlıklı, Mutlu ve Kendiyle barışık bir hayat dilerim🧿