Merhaba herkese,
Dün saç ekimimi yaptırdım. İzmirde yaptırmak istediğimden dolayı sadece İzmir’deki klinikleri araştırdım. Sibel hanımın sonuçlarını incelediğimde beğendim ve ona yaptırmaya karar verdim. Operasyon toplam 12 saat sürdü. Kanal açımını ve ön çizgiyi Sibel hanım yaptı. Kendisi ilgiliydi ve ön çizginin belirlenmesi için çok zaman ayırdı. Saç alımını ve ekimini ekibi yaptı. Ekibi çok tecrübeliydi, 15 yıldır saç ekimi yaptıklarını söylediler. O yüzden kendimi güvende hissettim.
Üst ve arkanın tam kapanmasını istediğim için ön çizgiyi biraz geriye çekip oradaki greftin bir kısmını üste aktardık.
Şahsen ön çizgiden memnunum. Ancak köklerin düz sıra halinde dizilmesi kafama takıldı. Acaba doğal gözükmesine engel olur mu bu? Fikirlerinize açığım.
Ekimden sonraki gece biraz zorlu geçti. Boyun yastığıyla yatmamı söylediler, ve ödemin yüzüme inmemesi için kafamı tavana paralel yaparak yatmamı söylediler. Ama yatınca çok ağrı oldu ve geceyi oturarak geçirdim. Şuan yüzüm davul gibi. Benimle iletişime geçen hemşire sorduğum sorulara hızlı bir şekilde cevap veriyor. Bu benim için çok önemli. Ödemin birkaç güne geçeceğini söyledi. 9 gün sonra 13 saatlik uçak yolculuğum var. Umarım o zamana kadar büyük bir kısmı iyileşir. Fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum.
Fotoğraflar ekimden önce ve ekimin ertesi sabahı.