Selam arkadaşlar uzun araştırmalarımın sonucunda serkan aygın klinikte saç ekimi yaptırmaya karar verdim saçlarım askere gitmeden önce fena degildi sadece önlerde açılma vardı askerde üst kısımlar baya seyrelmeye başladı serkan hocayı tercih etmemin en büyük sebebi forumdaki referanslar oldu
Süreç:ilk olarak whatsappdan olcayto beyle iletişime geçtik sagolsun kendisi gayet güzel ilgileniyor Ben 3 mayısta iletişime geçtim 6 mayısta ilk görüşme gerçekleşti bahsedildigi gibi serkan hoca odaya girip planlama yapıyor sadece daha sonra olcayto beyle ekim tarihine karar verdik 16 mayısta anlaştık
EKİM GÜNÜ:İlk olarak doku klinik tarıfından giriş saglanıyor sonra anket dolumu ondan sonra kıyafet degişimi yapılıyor sonrada fotoraf çekimi çekimden sonra traş ediliyorsunuz sonra tekrar fotaraf çekimi ve operasyonun yapılacagı yere geçiyorsunuz herşey sıralı ve gayet düzgün bir şekilde ilerliyor operayson odasında cüneyt bey karşıladı beni kendini tanıtıp operasyonla ilgili bilgilendirme yaptı sonra anestezi yaptılar ve greftler alınmaya başladı greft alımından sonra bir ara veriliyor bir şeyler ikram edildi sonra ekime geçildi greft alımında agrı hiç hissedilmiyor ekim aşamasında ön hatta sadece ufak agrılarım oldu onuda belirtir belirtmez lokal anestezi yapılıyor greft alımı ve ekim 6:30 saat sürdü gayet rahat geçti.
Bu sürecimi burda paylaşıp saç ekimi yaptırmak istiyenlere bir referans birde degerli formdaki üyelerin fikirlerini almak istedim
TAKVİYELER:propecia+xpecia+biotin 5000mg+keçiboynuzu özü şampuan olarakda prozinc kullanmayı düşünüyorum