Gönderen Konu: Estemylife Hisar - 4.500 greft (Hiperbarik tedavili)  (Okunma sayısı 16569 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar - 4.500 greft (Hiperbarik tedavili)
« Yanıtla #45 : 30 Ocak 2018, 22:45:20 »
Merhaba arkadaslar dus konusu acilmisken bir sorum olacak yanitlarsaniz sevinirim. Bugun ikinci yikamami kendim yaptim cunku ekim merkezi baya uzak.  yalniz sormak istedigim sey uzun sure su tutmak zarar verir mi ekilen saclara, ya da ilk on günlük yıkama için tavsiyeleriniz var mı.
tesekkurler simdiden.
ne çok soğuk ne çok sıcak tazyiksiz suda yıka 15 gün onun harici su zarar vermez

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 30 Ocak 2018, 23:01:02 »
Bende Aynı seninki gibi açıklık  var nasıl ekim Memnunmusun yer tam olarak  Nerede hayırlısı olsun  inşallah

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 31 Ocak 2018, 13:23:45 »
@26yaman Merhaba. Fotoğrafını yollarsan görmek isterim açıklığı. Ben şimdilik memnunum, ilgi alakaları güzeldi, ilk 3 gün yıkamaları onlar yaptılar, ekim sonrası hiperbarik tedavisi var, bana çok iyi geldi, istersen araştırabilirsin, bi sorum olduğunda arayıp ulaşabiliyorum, yardımcı oluyorlar, saç ekimimi de beğendim fakat sonucu görmedim tabii henüz. Yer Ümraniye'de, Hisar Hastanesi.

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 31 Ocak 2018, 13:24:33 »
Bu arada şok dökülme başladı arkadaşlar, kan dolaşımı sağlansın diye masajlar yaparken elime 10ar 10ar gelmeye başladı saç telleri. Hayırlı uğurlu olsun.  :D

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 03 Şubat 2018, 18:43:45 »
İyi akşamlar. Donör bölgeme dokundukça ve yatarken batma mevcut. Normal midir ve neden oluyor acaba?

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 04 Şubat 2018, 13:13:40 »
Normal delete bey bu dönemde kaşınma ve yanma hissi bende yaşamıştım

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 06 Şubat 2018, 17:30:58 »
@Asimavi kaşınma değil de daha çok batma hissi, değişik. Ama kaşınma, batma vs. gibi şeyler normaldir tabii.

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 08 Şubat 2018, 13:36:49 »
Selam arkadaşlar. Donör bölgede batma olayını parmaklarımla inceledim, hissettiğim alım yapılan yerlerde sanki minik minik sert saç çıkışları mevcut gibi, böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum ama, dokunduğumda sanki saçlar çıkıyor.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 11 Şubat 2018, 19:10:57 »
Kaşıntı çok olur bu dönemde hem iyileşme hem yeni çıkıştan dolayı

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 12 Şubat 2018, 15:14:50 »
@Asimavi Kaşıntıdan ziyade dokunduğumda batma oluyor ve alım yapılan yerlere parmağımla baktığımda sanki ufak ufak saç çıkışları var garip bi şekilde. Fakat normaldir heralde.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 13 Şubat 2018, 23:02:20 »
Aynı şeyleri yaşadım hocam. Herşey normal. Yakında hepsi gececek

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 17 Şubat 2018, 16:12:29 »
Merhaba arkadaşlar, 1. ay prpmi yaptırmayı düşünüyorum fakat acı veriyor mu yaptıran arkadaşlar cevaplarlarsa. İğne fobim olduğundan iğneyi gördüğümde bile direkt bayılma moduna geçtiğimden acaba diyorum yaptırmasam mı haha. Bir de çok gerekli ve faydalı bir şey midir?

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 17 Şubat 2018, 17:11:49 »
Merhaba arkadaşlar, 1. ay prpmi yaptırmayı düşünüyorum fakat acı veriyor mu yaptıran arkadaşlar cevaplarlarsa. İğne fobim olduğundan iğneyi gördüğümde bile direkt bayılma moduna geçtiğimden acaba diyorum yaptırmasam mı haha. Bir de çok gerekli ve faydalı bir şey midir?
Prp 3. Ay degilmi neden 1.ayda yaptiriyorsunuz ben yeni yaptirdim tavsiyem orda tecrubeli bir personele yaptirin

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 17 Şubat 2018, 21:53:39 »
Delete bey bu tür tedavilerde genelde merkezin dediklerini dinlemekte fayda var. Ben birebir uymaya çalışıyorum

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 19 Şubat 2018, 20:47:37 »
@canbaba İlk prp 1. ay, 3. ay ve 6. ay olarak gidiyor.
@Asimavi Valla haklısın ama dediğim gibi iğne fobisi çok değişik bir şey. Direkt fenalaşıyorum, bayılıyorum falan.

Facebook Twitter Instagram