Gönderen Konu: Estemylife Hisar - 4.500 greft (Hiperbarik tedavili)  (Okunma sayısı 16573 defa)

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar - 4.500 greft (Hiperbarik tedavili)
« Yanıtla #76 : 08 Mayıs 2018, 18:25:03 »
güncel resim alabilir miyiz? :)

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 28 Mayıs 2018, 17:59:24 »
Selam herkese, baya süre oldu foruma hiç girmedim. Çıkışlar başladı, uzamaya başladı, 2 kere kestirdim saçlarımı, şok dökülme yaşamayanlar oldu, hafiften karartılar da başladı ve dipten yeni çıkanlar da var. Bir iki güne yeni fotoğraflar atarım merak eden olursa.

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 28 Mayıs 2018, 23:18:53 »
iyi olur kardeş. bekliyoruz :)

Peerless

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 25 Haziran 2018, 17:12:55 »
Slm delete yeni resim atarmısınız?

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 25 Haziran 2018, 19:06:20 »
Selam herkese, baya süre oldu foruma hiç girmedim. Çıkışlar başladı, uzamaya başladı, 2 kere kestirdim saçlarımı, şok dökülme yaşamayanlar oldu, hafiften karartılar da başladı ve dipten yeni çıkanlar da var. Bir iki güne yeni fotoğraflar atarım merak eden olursa.
iki gün bir ay oldu😂
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 29 Ekim 2018, 10:59:30 »
Merhaba arkadaşlar;

Öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Uzun zamandır paylaşım yapmıyorum, yapamıyorum. Açıkçası biraz zamanın geçmesini bekledim, oluruna bıraktım her şeyi. Bugün aklıma geldi bi fotoğraf çekip paylaşayım dedim. Ocak ayında ektirmiştim bilenler bilir, bilmeyenler de ilk sayfaya bakabilir ve şu an ki durum fotoğraflardaki gibi. Açıkçası memnun muyum, evet memnunum. Önceki halimden çok daha iyi hissediyorum şu an. Fakat çok harika oldu da diyemiyorum, çünkü beklediğimden biraz daha seyrek oldular. :) Ama ikinci bir ekim planlanmıştı zaten ve henüz 1 seneyi doldurmadım da. Bilmiyorum bu saatten sonra yeni çıkışlar da olur mu. İlaçları almaya ve Hair Forte kullanmaya devam ediyorum. Hair Forte kullandıktan sonra saçlarımı tarakla yukarıya doğru tarayıp o şekilde çektim fotoğrafları, o yüzden biraz daha seyrek gözükmekte fotoğraflarda. Ve fotoğraf daha detay olduğu için daha da seyrek gözükmekte. Yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 29 Ekim 2018, 12:09:53 »
bence güzel ön bölge arkayıda halkettiğin zaman iş biter tabi arka ön kadar iyi olurmu sanmam zor kapanıcak bir bölge ama idare edicek bir kapatıcılık olur
Global Moderator

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 29 Ekim 2018, 13:06:53 »
Teşekkür ederim Hintell. Tepe bölgesi sıklaştı, yan ve ön bölge de fena durmuyor bence. Vartex'e zaten ekim yapılmadı. Bir ekim daha yaptırır mıyım bilmiyorum. 1 seneyi bekleyeceğim. Ekimden sonra saçlarımı 3 4 kez kestirdim, şimdi biraz uzatıyorum artık bakalım nasıl gözükecek.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 29 Ekim 2018, 13:32:29 »
Abi sen Ekim yaptığın bölge dışında heryerin fotosunu çekmişssin? Paylaştığın fotodaki gözüken saçlar kendi saçların zaten... Ekim yapılan bölgeyi paylaşırsan yorum yapılabilir, ben yorum yapılabilecek bir foto görmüyorum.

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 29 Ekim 2018, 14:01:34 »
sloocer Kendi başıma ancak bu kadar çekebiliyorum ki tepe bölgesini, üstten ve yandan çekmeye çalıştım. Çekime yardım edecek birisi de olmadığından yanımda, ilerleyen günlerde net fotoğraflar çekmeye çalışırım.

terminus41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 12 Kasım 2018, 15:35:44 »
nedir son durum delete

YunuSedaT

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 13 Mart 2019, 02:06:30 »
bu soruyu tam olarak ben kendilerine ilettim :)
Cevap şudur ; hair fortu saç Ekim’inden sonra kullanmakla hiç elim yaptırmadan kullanmak arasında fark var. Saç ektirmeden kullanınca zayıflayan ve yok olmaya yüz tutan saç köklerini besleyip canlandırıp onları geri kazandırıyor ve beslenmesini bitirince de aynı döngüye girip tekrar zayıflıyor ve dökülüyor fakat ekimden sonra kullanınca ise transfer edilen kök bu evreye ( saç dönüşüm evresi insan hayatı boyunca 3 kez döngüye girermiş) sıfırdan başlamış olacağından dolayı daha iyi beslenip daha kuvvetli olacaktır ve diğerinde ki gibi var olan zaten belll bir geçmişi ve belli bir evreye gelmiş olan kök olmadığından ve bu evreye sıfırdan başladığından dolayı aynı etki söz konusu olmayacaktır’’ dendi. Düşünmüşüm araştırdım  mantıklı geldi ve ikna oldum bende başladım kullanmaya :)

Mantıklı

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 22 Mart 2019, 18:11:53 »
Son durum; yanlarım yeteri kadar kapanmadı fakat yine de beni memnun etti, kafamın üst tarafı seyrekti ve tamamen kapandı ve gürleşti hiç bi sorun yok, sadece tepe bölgesi açık ki oraya da ekilmemişti zaten. Seneye ikinci bi ekimi düşünebilirim tamamen kapanması için.

lostcontrol

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 22 Mart 2019, 20:47:58 »
Bu ekim olmamış maalesef. Çok ciddi bir sayida ekim yapılmış.

Forumda daha düşük sayida greftlerle mucize gibi ekimler mevcut

Facebook Twitter Instagram