Gönderen Konu: Estemylife Hisar - 4.500 greft (Hiperbarik tedavili)  (Okunma sayısı 16570 defa)

canbaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar - 4.500 greft (Hiperbarik tedavili)
« Yanıtla #60 : 20 Şubat 2018, 07:15:56 »
@canbaba İlk prp 1. ay, 3. ay ve 6. ay olarak gidiyor.
@Asimavi Valla haklısın ama dediğim gibi iğne fobisi çok değişik bir şey. Direkt fenalaşıyorum, bayılıyorum falan.
Bizde ilk prp operasyon oncesi yapildi demekki sistem degistirmisler hayirli olsun tekrar prp igneleri cok kucuk ben hissetmedim bile ama mehmet beyden rica ettim yapmasini sagolsun kirmadi beni caylaklara birakamazdim kan alma eyvallah ama prp olmaz

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 20 Şubat 2018, 13:02:11 »
@canbaba Kişiden kişiye değişiyor sanırım ya da zaten prp olayının sabit zamanı yok diye biliyorum, istediğin zaman gidip yaptırabiliyorsun. Bana şubat ortası gibi dediler. Ben de ya Mehmet bey ya da Hasan beye yaptırırım eğer cesaretimi toplayıp yaptırmaya karar verirsem.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 20 Şubat 2018, 18:17:14 »
Arkadaşlar bu prp olayının saç için kanıtlanmış bir verisi yok bilginiz olsun .  Piyasada bu cihazı 800 euroya satıyorlar kullanılan diğer ekipmanlar çok ucuz yani gidip 600 TL prp seansına falan veren arkadaşları görüyorum üzülüyorum paranız boşa gitmesin. Ekim fiyatının içinde yapılıyorsa sorun yok...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 20 Şubat 2018, 21:39:43 »
hayırlı olsun hocam. umarım dilediğiniz sonucu alırsınız.

yaşınız kaçtı acaba? kaç yıldır dökülmeniz var?

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 21 Şubat 2018, 12:06:25 »
@KemalAltinoglu Teşekkür ederim. Yaşım 32, 6-7 sene olmuştur dökülmeye başlayalı, 1-2 senedir de dökülme durdu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 21 Şubat 2018, 13:54:36 »
Eskiden forumda bir konu açmıştın seni hatırlıyorum umarım sonucun güzel olur.
Global Moderator

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 21 Şubat 2018, 18:33:45 »
@Hintell İnşallah sağolasın.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 21 Şubat 2018, 18:42:01 »
 delete bey bu tür tedavilerde merkezinizin tavsiyelerine uyum sağlamak önemli diye düşünüyorum. Ben dün gidip 3.ay prp mi yaptırdım. Sizde hasan beyle görüşüp bence tavsiyelerine dikkat etmekte fayda var. Sonuçta operasyonunuzu yapan merkezin önerilerimi önemli yoksa daha seç ektirmeden forumlarda sanki tıp uzmanı gibi yorum yapan arkadaşların yorumlarımı önemli. Yanlış birley yapmamak için hasan hocayla görüşün bence.?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 21 Şubat 2018, 21:01:18 »
delete bey bu tür tedavilerde merkezinizin tavsiyelerine uyum sağlamak önemli diye düşünüyorum. Ben dün gidip 3.ay prp mi yaptırdım. Sizde hasan beyle görüşüp bence tavsiyelerine dikkat etmekte fayda var. Sonuçta operasyonunuzu yapan merkezin önerilerimi önemli yoksa daha seç ektirmeden forumlarda sanki tıp uzmanı gibi yorum yapan arkadaşların yorumlarımı önemli. Yanlış birley yapmamak için hasan hocayla görüşün bence.?

Hocam aklın sıra bana laf söylüyorsun prp nin kanıtlanmış hiç bir yararı yoktur tek yararı hastalardan para almaktır . Anlamadigim bir nokta var sen şimdi saç ektirdin prp konusunda bilgi mi edindin. Yani dünyada yapılan binlerce testten daha mı iyi biliyor bu prp yapanlar?   Bu arada tip uzmanı diye bir şey yoktur doktor vardır ve Hasan bey doktor değildir . Neyse estemylife genelinde söylemiyorum prp işi saç için hikayedir yaptıran yaptirsin. Dünyada en başarılı 5 doktora bak hiç biri prp yapmaz neden bir düşün araştır bunun için ekim yaptırmaya gerek yok . Internet ve pc yeter
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 21 Şubat 2018, 21:29:48 »
@Asimavi Haklısın dostum, ben de yaptırmaya karar verdim. Dediğin gibi merkezin tavsiyelerine uymak gerek. Hasan beyle konuşacağım, hastanede olduğu bir gün gidip yaptıracağım. Sağol tavsiyelerin için.

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 06 Mart 2018, 18:51:52 »
Bugün ilk prpmi yaptırdım. Korktuğum kadar da acı veren bi olay değilmiş.  :)

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 26 Mart 2018, 13:41:00 »
Selam dostlar, herkes iyidiir umarım. Bir sorum olacak; ekim yapılan bölgede büyük büyük sivilceler oluşmaya başladı, patlatayım diyorum ama acıyor da, sorun teşkil eder mi acaba?

İravus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 26 Mart 2018, 13:42:45 »
yok patlatma zarar verir köke kalsın öyle çoğu kişide bu durum var

delete

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 26 Mart 2018, 16:53:10 »
@İravus Bana merkez patlatmamı söyledi gerçi, saç çıkmaya çalışıyor, çıkamadığı için sivilce oluyor denmişti.

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 26 Mart 2018, 22:14:18 »
Selam , sivilceleri oluşmaya başladığını anladığınız anda patlatın çünkü kök çıkamıyor sağa sola basınç yapıyor ve bu sebeple de sivilce oluşuyor eğer patlatmazsanız daha da büyür ve artık bu halde patlatırsanız çevresindeki kökler kesinlikle zarar görür , bunun araştırmasını uzun uzun yapmıştım ama diz yine de merkezi arayıp en doğrusunu uygulayın.

Facebook Twitter Instagram