Saç Ekimi Sonuçları
Üçüncü aya göre gelişim çok iyi hocam bol bol masaj yapın altıncı ayda harika olur bu saçlar
Teşekkür ederim Hintell bunu senden duymak ayrı güzel 🙏 her ay süreci paylaşmaya devam edeceğim inşallah.
122 gün için cidden çok iyi sonuç şimdiden böyleyse bir kaç aya saç derdin tarih olur ama tabi olan kendi saçınıda koruman lazım.
Merhaba herkese, 15 Nisan 2024 tarihinde 4.250 greftlik bir saç ekim operasyonu oldum. Bugün tam 1 ay oldu ve sizlere paylaşım yapmak için birinci ay’ı doldurmayı bekledim. Fotoğrafları 1 aylık süreç şeklinde yükleyip, üstlerine bilgileri yazdım. Umarım size ve bana faydalı bir konu olur. Hintell hocam özellikle sizin yorumlarınız da çok değerli. Şimdiden teşekkürler herkesin ekimi hayırlı olsun Kullandığım takviyeler:- Propecia 1 mg (her gün)- Xpecia tablet (sabah ve akşam)- Minoxidil %5 forte Greft dağılım tablosu:- Tekli: 750 - Çiftli: 1020- Üçlü: 2060- Dörtlü: 420
Ne kadar odeme yaptiniz acaba dolar bazinda?
Harika güle güle tara.
İncelediğim konular arasında sıklık anlamında çok başarılı bir ekim, bu kadar kısa sürede bu kadar sıklık ve çıkış yakalamak çok iyi, müthiş süreç