Saç Ekimi Sonuçları
finasterid kullanma sıklığı ve dozajı nedir?
sadece finasteride dökülmeyi daha az hale getirir saç felan çıkarmaz bilginiz olsun.Finasteride kafadaki dht yi %40 azaltır.diğer tedavileride ekleyin rejiminize
Baska hangi öneriniz var peki
Minoxil kullanmak istemiyorsan,ketekonazal,azelaik asit,dermaroller,dutasteride e yönelebilirsin.
Haftada bir dutasterid diğer günler finasterid olarak devam etsem nasıl olur
Saçınız günde yaklaşık 100 tel dökülüyorsa iş görür ama günlük dökülme 300 400 saç teliyse o rejimde tutmaz.İlaçlar yavaşlatır dökülmenizi öyle direk kesici etkileri yok,saçta çıkartmaz saçları çıkaran topikal büyüme onarıcılarıdır ya da çok ağır dht ve testesteron bloklarlasanız Spirinalakton ve Dutasteride kombine edilmiş şekilde kullananlar var onlarda ağır baskılama olduğu için saç çıkarabiliyorlar.
Dökülmem günde 100 teli bulmaz 15-20 civarı bazen hiç olmuyor bu cok az gelebilir fakat önlerde açılma var saçlarım yoğun ve kalın telli olmasa görünür rahatlıkla ben de dökülmeyi sıfıra indirmek açıkları kapatmak icin ilk önce finasa basladim haftada bir dutasterid eklersem nasıl olur
saçlar kalınlaşır ama yeni saç çıkışları olmaz.
Benim niyetim o boşluklara bir sene sonra ekim yapmak üç yüz beş yüz greft gider diye düşünüyorum
anlaşılmıyorki dökülmenin ne kadar ilerlediği attığın fotoğraftan hiçbişi anlayamadım zayıf teller görüyorum sadece , zaten tepeden ve şakakları kaldırarak foto atman lazım bişi demek mümkün değil