Ciddi olamazsınız ...ben buna anlam veremiyorum bu tarz söylemlerin hastayı 2 yada 3 güne yaymalarının sebebini tamamen ticari olarak algılıyorum çok araştırdım herkes farklı bir şey söyledi Yok kokler olur Yok tek seansta olarak greft alınamaz vs...konuya girişimde arkadaşımın referansı ile bu merkezi tercih ettiğimi belirmiştim 9300 greft alınmıştı halbuki o arkadaşımdan bende sonuna kadar bekledim süreci takip ettim be fevkaleiade bir sonuç görerek aynı adrese gittim o yüzden bu söylemlere pek katılmıyorum ...ensemdeki malzeme. Yeterli ise ve yapmakta Kişiler işinin ehli ise sorun yok tabimsorun işimin ehlinkişileri bulabilmekte:))hayırlısı hediyelik bu bnm fikrim hep beraber goreceğiz
Sonucta el emeği ağırlıklı bir iş, greft arttıkça zaman daralır, el yorulur, göz yorulur hatalar artar. Mevcut donör ve dokunun bu kadar fazla travmaya verecegi iyileşme tepkisi ise azalır.
9300 greftlik bir ekim sonucu hiç görmedik . Eğer mümkün ise arkadaşınızın öncesi-sonrası durumunu paylaşırmısınız?