Saç Ekimi Sonuçları
Özgür ve Tarafsız Paylaşım Platformu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
Giriş yapın
veya
Kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Giriş
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Şifreni mi unuttun ?
Haberler:
Saç Ekimi Sonuçları
Ana Sayfa
Yardım
Ara
İletişim
Giriş Yap
Kayıt Ol
Saç Ekimi Sonuçları
»
Saç Ekimi Sonuçları
»
Saç ekimi sonuçları
»
MEDEKS HAIR CENTER 7400 GREFT
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
2
3
...
5
»
Aşağı git
Gönderen
Konu: MEDEKS HAIR CENTER 7400 GREFT (Okunma sayısı 26577 defa)
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
MEDEKS HAIR CENTER 7400 GREFT
«
:
14 Ocak 2018, 13:10:54 »
Merhaba bu forumu yeni kesfettim ve cok hisuma gitti keske daha once farketseydim dedigimde ildu acikcasi.yaklasik 11 gun once bende sac ekimi operasyonu gecirdim kusaca bahsetnek ustiyirum surecin nasil ilerledigi konusundaki gizlemlerimi.Daha ince sac ekimi operasyinunu medekste yaptiran bir arkadasimin vesilesi ile gokhan beyle iletisme gectim randevu alip on muayene oldum donor alanimin cok iyi ildugunu tek seansta bu islemi yapabileceklerini soylediler bana .tepekismindan rahatsizligimi dile getirdim varteks olarak adlandurduklari bu bolgede kan dolasimi zayuf oldugu icin fire irani yuksek oldugu ama yuksek greft sayilari ile calistiklarini tek seabsta kapatabileceklerini ve saclarin seyrek olmasi durumunda ucretsiz sikilastirma garantsi ile calistiklarini belirttiler bende daha ince arkadasimin burada islem yaptirdigini ve sinucunu girdugum icin ikna oldum ve operasyin gunu icin randevu okusturduk 5000 tl ucret odedim l.Operasyon gunu rahat birseyler giyerek ve iyi bir kahvalti yaparak gelmem soylendi.cok pizitif ve guleryuzku bir ekip tarafindan karsilandim kan tahlillerime bakildi lokal anestezi ve kok alimi gokhan bey tarafindan yapildi cok yogun olmasina ragmen beni kirmadi 7400 greft alim islemi yapildi tabi soylenilene inanmamak deil ama saydim 74 adet gazli bezlin uzerine dizili kok vardi her birinde 100 adet oldugu soylendi islem sirasinda olabilecekleri bana anlatarak gerceklestirdiler lokal anestezi yapilirken ve alim islemi yapilirken cok hosuma gitti bu sikici bir islemi biraz daha cekilebilir hale getirdiler.alim islemi bittikten sonra yemek molasi verildi ve on cizgi olusturmak icin tekrar gokhan bey yuzume uyacak bir on hat cizdi bnmde hosuma gitti hic itiraz etmedlm ardindan tekrar on hatta anestezi islemi gokhan bey tarafindan gerceklestirildi.ama kanal acim islemine kalmadugi icin biraz icerledim ne yalan soyliyeyim basinin kalabalik olmasina baglayarak birsey diyememdim kanal acma islemini talip bey gerceklestirdi yaklasik 1 saat 15 dakika surdu.kanal acma islemnin ardindan cay molasi verip ekim asamasi icin elif hanim ilker bey ve hasan bey bnmle ilgilenduler uzun bir surec fakat neseli gecti basimdaki arkadaslarin nesesi ve hosgorusu sayesinde tek sikintim islem sonrasinda pansuman yapilirken tansiyonum dustu ama mudehale ettiler ve 10 dakika sonra normale dondum genel olarak beklentimin ustunde keyifli bir islem sureci ni sirunsuz bir sekilde atlattim siz degerli tecrube sahibi arkadaslarimin yirumlarini bekliyorum
Farklı Saç Ekimi Sonuçları
Medeks hair Center hakknda
MEDEKS HAİR CENTER nasıldır?
7 Ekim 2018 Medeks Hair Center Saç Ekimi Süreci
Medeks Hair Center 12 temmuz 2018 5500 greft
Medeks hair center 4500 greft
Medeks hair center 6500 GREFT
Medeks hair center 4000 greft
5.02.2021 Medeks Hair Center 5500 greft arası Yaş 24
Medeks Hair Center güncel fiyat
MEDEKS HAİR CENTER - 5300 GREFT
Mehikoko
Sr. Member
Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
Ynt: MEDEKS HAIR CENTER 7400 GREFT
«
Yanıtla #1 :
14 Ocak 2018, 13:14:12 »
Geçmiş olsun. Tek seferde 7400 greft alimi ve ekimi kac saat sürdü? Ekim oncesi sonrasi fotoğraflar koyarsaniz daha iyi olur
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #2 :
14 Ocak 2018, 13:16:16 »
Su an paylasmaya calusiyirum ve biraz acemi oldugum icin zorlaniyorum 12 saat surdu islem
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #3 :
14 Ocak 2018, 13:17:23 »
[...
Mehikoko
Sr. Member
Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
«
Yanıtla #4 :
14 Ocak 2018, 13:17:55 »
Donorunuz güclü olmalı maşallah 7400 greft alindiktan sonra iyi gozukuyor.
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #5 :
14 Ocak 2018, 13:19:11 »
Biraz sirasiz ve daginik oldu fakat ilk patlastufum resim11 gunluk hali yani son hali islem oncesi ve sobrasi resimler ile ensenin suanki halide karsik birbhalde ginderebildim acemikigimden dolayi
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #6 :
14 Ocak 2018, 13:20:50 »
Evet guclu oldugunu girusme esnasinda soylediler ve goze batan rahatsiz edici bir durum yok son yikamaya gittigimde cabuk toparladuguni siylediler ensemin
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #7 :
14 Ocak 2018, 13:23:59 »
Genel anlamda keyufli gecen birbislem oldu fakat sinucu beklemek gerekiyor malesef
sloocer
Hero Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #8 :
14 Ocak 2018, 14:27:51 »
Ekiminiz hayırlı olsun sn.volkan Demirbilek. 7400 greft ihtiyacınız yok imiş. Boşa macera yapmışsınız.
Alice66
Hero Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #9 :
14 Ocak 2018, 14:42:57 »
hayırlı olsun bu kadar greft le şakak altı geçişleri boş bırakmaları olmamış kafa yapınız buna müsaitti yan kısımları daraltmaları gerekiyordu yani şakak altı geçişler ,yaşınız 35 üzeri ise sizi 50lı 60 li yaşlara kadar götürür bu sıklıkta bir ekim.yinede sloocer a katılıyorum 7400 greftlik bir açığınız yokmuş
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #10 :
14 Ocak 2018, 14:49:57 »
Ben macera severim zaten yinde teşekkür ederim. ben kendimi Gökhan beye emanet ettim oda sağolsun gerekli özeni ve zamanı bana harcadı.
keskin55
Hero Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #11 :
14 Ocak 2018, 19:57:34 »
Ekiminiz cok sık gozukuyor. Ama tek seansta 7400 greft ekilmis. Bu kadar greft tek seansta greft kaybina sebebiyet verebilir
Hintell
Admin
Global Moderator
Hero Member
saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #12 :
14 Ocak 2018, 20:08:28 »
Foruma hos geldiniz bu greft sayıları tek seansta dogru bir işem degildir
Ekiminiz hayılı olsun
Global Moderator
kadiköy1
Hero Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #13 :
14 Ocak 2018, 20:38:47 »
7400 greftin tek seansta alınması çok sağlıklı bir olay değil. her saç ekiminde görülmesi muhtemel fireleri düşünürsek çöpe gidecek çok kökünüz olacak ne yazikki. kaldı ki 7400 ekilecek kadar açıklığınız yok. umarım sizin için tatmin edici bir sonuç olur.
DEMİRBİLEK
Full Member
Saç ekimi sonuçları
«
Yanıtla #14 :
16 Ocak 2018, 11:13:54 »
yorumlarınız ,ç,n teşekkür ederim. ancak bizde çöpe gidecek leri düşünerek bukadar sıkbirçalışma yaptık özellikle ekim kararımı alma sebebim tepedeki açıklık oldu .inşallah çok kaybımız olmadan güzel birsey ortaya çıkar.
Yazdır
Sayfa:
1
2
3
...
5
»
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Saç Ekimi Sonuçları