Herkese merhaba arkadaşlar
Uzun bir düşünme sürecinden sonra, sonunda saç çizgimdeki seyreklikleri gidermek ve saç çizgimi düzeltmek için karar aldım. Uzun bir süre boyunca görünüşümden memnun değildim ve bu adımın benim için doğru olup olmadığını düşünüp durdum. Geriye dönüp bakınca, bu kararı verdiğim için son derece mutluyum. İlhan Serdaroglu'nun sürecin tamamında sağladığı destek paha biçilemezdi.
Yeni saç çizgisinin doğal görünmesi ve yapay olmaması benim için özellikle önemliydi. Sonuçların tam olarak beklentilerime uygun olması beni çok heyecanlandırıyor. Kusursuz bir kavis yerine, saç çizgisi son derece doğal görünüyor ve bu beni çok memnun ediyor.
İlhan Serdaroglu greftleri bizzat kendisi aldı ve bu süreçte son derece konsantre oldu. Müdahale sırasında neredeyse hiç sohbet olmadı çünkü tamamen greftlerin alınmasına odaklandı. Operasyonum, kısa bir yemek molasıyla birlikte hatırladığım kadarıyla yaklaşık 4 saat sürdü. Ağrı hissetmedim, hatta uyuşturulma sırasında bile.
Kısacası, size ilk yıkamadan sonra bazı fotoğraflarımı göstermek istiyorum. Şu ana kadar elde ettiğim sonuçtan oldukça memnunum ve ilerlemelerimi sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.