Ekim merkezi: Estemoda Hair
Greft:5400
Yer: Adana
Tarih: 09.01.2018
Merhaba arkadaşlar
Yaptığım araştırmalar bu merkezde ekim yaptıran kişilerle olan görüşmelerim onlarında sonuçlarındaki başarı beni melek hanım ve ekibine saç ekimi yaptırmama ikna etti. Yüksek greft çalışıldığı için çok ilgilendiler özellikle donör bölgemden homojen bir alım gerçekleştiğini düşünüyorum . Ekim sürecinde melek hanım sizi hiç yalnız bırakmıyor. Ekib işini bilen sabırlı özenli ve çok dikkatli hareket ediyor. Ben açık konuşmam gerekirse beklentimin çok üstünde bir ekim geçirdim. İlk başta 4500 greft olarak düşündüğümüz ekimin köklerin alım kısmında dokumun iyi ve yumuşak olması sebebiyle beklenen rakamın üstüne çıkarak 5400 greft alındı. Planlanan şekle göre açık alanlara ekildi. Bu arada ön çizgi çok hoşuma gitti melek hanım kesinlikle sizin fikirlerinize değer veriyor silip baştan çiziyor tabi olacak bir şeyse. Unutmadan geçemeyeceğim bir konu ise ön görüşmeleri yapan müslüm bey var merkezde adamcağızın ömrünü yedim sorduğum sorularla hiç geri çevirmedi beni merkeze ekim yaptırmamda önemli rolü olan birisi çok sabırlı güleryüzlü birisi çekinmeden gidip aklınızda ne varsa sorabilirsiniz . Güzel keyifli bir ekim süreci geçirdim. Daha sonucumu almadım ama güzel bir başlangıç oldu.
Öncesi sonrası fotoları aşağıda elimden geldiğince de süreci burdan paylaşmaya devam edeceğim
Aşağıdakiler ilk güne ait ekimden hemen sonrası