Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun kardeşim çok güzel devam ediyor süreç ..
Güzel gidiyor hayırlısı artık
Son durum nedir dostum varmi gelisme
Vaay kardeşim saçlar burdayım diyor artık. Bayadir girmiyordum takip edemez oldum iş güç derken bir de bi sıkıntı yaşadım ekim hevesim de kırıldı. Artık önümüze bakacağız.
Alıntı yapılan: Montana - 24 Mayıs 2018, 21:37:05Vaay kardeşim saçlar burdayım diyor artık. Bayadir girmiyordum takip edemez oldum iş güç derken bir de bi sıkıntı yaşadım ekim hevesim de kırıldı. Artık önümüze bakacağız.Eyvallah kardeşim sağolasın üçe beşe bakma yaptır gitsin vazgeçme
Alıntı yapılan: Bodyci - 24 Mayıs 2018, 22:28:05Alıntı yapılan: Montana - 24 Mayıs 2018, 21:37:05Vaay kardeşim saçlar burdayım diyor artık. Bayadir girmiyordum takip edemez oldum iş güç derken bir de bi sıkıntı yaşadım ekim hevesim de kırıldı. Artık önümüze bakacağız.Eyvallah kardeşim sağolasın üçe beşe bakma yaptır gitsin vazgeçme Dostum devlet KYK borcum var diye hesabıma bloke koydu sonra parami çekti zar zor birikim yapiyorken böyle bişey oldu benim iş yattı bakalım başka zaman
Gün 159 gelişmeler memnun edici uzun zamandır fotograf atmıyordum gün içinde çekilmiş fotoğrafımın yakınlaşmış hali detaylı fotoğraf paylaşacağım