Gönderen Konu: Biotin kullananlar  (Okunma sayısı 5140 defa)

fthlgn67

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Biotin kullananlar
« : 11 Ocak 2018, 16:21:35 »
Arkadaşlar solgar biotin yok piyasada. Biotin kullananlar nerden buluyorsunuz veya başka markanın kullanıyorsanız hangi markayı tercih ediyosunuz yardımcı olur musunuz bulamadım ben biotin?

1sanki

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Biotin kullananlar
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2018, 16:32:37 »
başka bi konudada yazdım

http://www.hepsiburada.com/nature-s-bounty-biotin-5000-mcg-60-kapsul-pm-sporfitbulnbo113

bunu aldım eczaneden bilmiyorum iyimidir kötümüdür bilen varsa bende ona göre ya devam ederim yada değiştirirm

Emre_70

• Full Member
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2019, 20:10:35 »
başka bi konudada yazdım

http://www.hepsiburada.com/nature-s-bounty-biotin-5000-mcg-60-kapsul-pm-sporfitbulnbo113

bunu aldım eczaneden bilmiyorum iyimidir kötümüdür bilen varsa bende ona göre ya devam ederim yada değiştirirm

Bir Solgar degil tabiiki orta halli bir biotin. Zaten Solgar tercih etmeyecekseniz diger markalar kendi aralarinda cok farketmiyor

nankör

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2019, 23:59:15 »
Uzun zaman önce ismini şu an hatırlamadığım biotin kullanmıştım fakat bende kötü yan etkiler yapmıştı .Şu an farklı bir marka kullanmak istiyorum tavsiye edebileceğiniz iyi bir marka varmıdır acaba.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2019, 01:20:33 »
başka bi konudada yazdım

Solgarın TR'deki biotinlerini bu firma üretiyor zaten solgardan farkı yok
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

nankör

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2020, 12:52:45 »
bu marka biotin kullananlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim;
hp biotin ,panplus biotin,life in gratislerde satılan biotin,medohbiotin  bu dört biotin markasından birini alacağım kullananlar ne der acaba .
Uzun dönem kullanmayı düşünüyorum o yüzden sağlam bir markaya karar vermem lazım sanırım bende Biotin eksikliği var çünkü vücut kıllarımda dökülüyor.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2020, 13:12:20 »
solgar biotin 1000 mgr alacaksın keyfine bakacaksın bahsettiğin markaları kullananlar ne yorum yapacakki sana çünkü sonuçta deneyimleyip olumlu yada olumsuz yorum yazılabilecek sonuçları olmuyor biotin kullanımının.
piyasada en güvenilir marka solgar onun dışındakiler biotinin hammeddesini aynı yerden tedarik ettiklerini düşünüyorum .Biotinin hammaddesini çinden kimya fabrikalarındanda temin ediyor olabilirler belki kim bilebilir ,internette bir sürü böyle tedarikçi var burdan alıp kutulayıp marka basıyor olabilirler.

nankör

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2020, 14:53:23 »
solgar biotin 1000 mgr alacaksın keyfine bakacaksın bahsettiğin markaları kullananlar ne yorum yapacakki sana çünkü sonuçta deneyimleyip olumlu yada olumsuz yorum yazılabilecek sonuçları olmuyor biotin kullanımının.
piyasada en güvenilir marka solgar onun dışındakiler biotinin hammeddesini aynı yerden tedarik ettiklerini düşünüyorum .Biotinin hammaddesini çinden kimya fabrikalarındanda temin ediyor olabilirler belki kim bilebilir ,internette bir sürü böyle tedarikçi var burdan alıp kutulayıp marka basıyor olabilirler.

panplus biotin içeriği;
AKTİF İÇERİKLER   2 Tablet/Gün   BRD(%)
Bira Mayası   300mg   -
Buğday Tohumu Ekstresi   270mg   -
Vitamin B5   180mg   3000
Darı Ekstresi   150mg   -
Vitamin B1   100mg   9090
L-Sistein   60mg   -
Keratin   60mg   -
PABA   50mg   -
Biotin   2500ng   5000

solgarda bunlar varmı hocam bence kıyas yaparken bunlarada bakmak lazım.

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2020, 15:09:27 »
hp biotin yada gratislerde satılan life in biotin nasıl kullananlar  varmı acaba ?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2020, 00:40:31 »
Farketmez bence hepsi ayni.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2020, 12:13:20 »

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 11 Şubat 2020, 00:49:04 »
memnuniyet ölçeğin nedir burkinyo bu biotini kullanırken ne farklılıklar oldu saçında.

magritte

• Full Member
« Yanıtla #12 : 11 Şubat 2020, 02:41:34 »
Ben de Nature's Supreme almıştım. Türk markası ama içinde Fransa'dan ithal biotin kullanıldığı yazıyor.

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 11 Şubat 2020, 08:40:41 »
memnuniyet ölçeğin nedir burkinyo bu biotini kullanırken ne farklılıklar oldu saçında.

1.si midemi falan hiç zorlamadı

2. si saçlarım kalınlaştı ama tabi tek başına mı yaptı bilmiyorum, çünkü proscarda kullanıyorum

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #14 : 15 Şubat 2020, 23:54:49 »
Solgarın 5000lik olanını almak istiyorum o faydalimidir?

Facebook Twitter Instagram