Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70234 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #106 : 11 Nisan 2018, 11:52:19 »
Evet yavaş ama fenada degil yönlerde sıkıntı yoksa gerisi olur zamanla

Ekim yaptırdığımı bilmeyenler herhangi bir şekilde tepki vermiyor anlamiyorlar sanirim ama benim morelimi çok bozuyor şu anki yavaşlık , mezoterapi yaptırmalı mıyım abi sence ?

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #107 : 12 Nisan 2018, 10:34:36 »
Kardeşim neredeyse aynı hızda gidiyoruz hatta aynı diyebilirim. Benimde çıkışlar yavaş ilerliyor. Sizde dikkat ettiyseniz ince bir sürü ssç ve saç dipleri vardır. Benim merkez normal gidişat dedi 7 8 ayı bekle dedi bekliyorum. Bende 167. gündeyim.

İnce saclar var elimi gezdirdigimde elime çarpan saçlar var , bende 7-8 hatta 9 a kadar çıkış olabileceğini düşünüyorum ama insanı tedirgin ediyor. Vertexde daha fazla cikis var gibi ama on tarar kararmış çözemedim gerçekten inşallah istediğimiz sonuca ulasiriz , teşekkür ederim yorumun için

7.8.9. aylara kadar çıkış olabileceğini düşünüyorum dedin ya,  zaten normalde sonucu 5.6. aylarda iyi olanlarda da o vakte kadar çıkışlar devam ediyor. Yani normalde zaten çıkışlar o vakte kadar devam ediyor.
Aynadan yakından bakınca ve kamera ile çok yakın çekimde bir sürü siyah dip görmekle beraber elimi sürtüğümde bir sürü saç teli görüyorum yeni gelen. Sonra belli bir bölgede ince saçları takip ettim yeni yeni kalınlaşmaya başladılar. Dedğin gibi benimde aynı şekilde ince saçlarım var çok. Bekliyorum kalınlaşmalarını. İnşâe'llah yavaş gelişim oluyordur yoksa çıkmayacak yada anca bu kadar çıktı diyecek durumda olmayız.
İçimi rahatlatan bir nokta ise 5. ayda başkalarının gelişimi ile kıyaslandığımda tereddüte düşüyordum. Ama o zamandan bu zamana olan gelişim ümit veriyor.
Bakalım kardeşim 7 ayda biraz daha belli olur. 8.ayda biraz daha....
Çünkü çok doktorun yazısını okudum mesela ilhan serdaroğlu mu yazmıştı hatırlamıyorum, 6. ayda %45 ila %80 arası gelişim olur. Sonra 12. ayda tamamlanır.
Bizim 6. ayda ki sonucumuz %80 oranında olmadığı için ümit ediyorum ki %45 %50 olmuş olsun. Geç olması, ancak bu kadar çıktı demekten bin derece daha iyidir.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #108 : 12 Nisan 2018, 18:46:44 »
Kardeşim neredeyse aynı hızda gidiyoruz hatta aynı diyebilirim. Benimde çıkışlar yavaş ilerliyor. Sizde dikkat ettiyseniz ince bir sürü ssç ve saç dipleri vardır. Benim merkez normal gidişat dedi 7 8 ayı bekle dedi bekliyorum. Bende 167. gündeyim.

İnce saclar var elimi gezdirdigimde elime çarpan saçlar var , bende 7-8 hatta 9 a kadar çıkış olabileceğini düşünüyorum ama insanı tedirgin ediyor. Vertexde daha fazla cikis var gibi ama on tarar kararmış çözemedim gerçekten inşallah istediğimiz sonuca ulasiriz , teşekkür ederim yorumun için

7.8.9. aylara kadar çıkış olabileceğini düşünüyorum dedin ya,  zaten normalde sonucu 5.6. aylarda iyi olanlarda da o vakte kadar çıkışlar devam ediyor. Yani normalde zaten çıkışlar o vakte kadar devam ediyor.
Aynadan yakından bakınca ve kamera ile çok yakın çekimde bir sürü siyah dip görmekle beraber elimi sürtüğümde bir sürü saç teli görüyorum yeni gelen. Sonra belli bir bölgede ince saçları takip ettim yeni yeni kalınlaşmaya başladılar. Dedğin gibi benimde aynı şekilde ince saçlarım var çok. Bekliyorum kalınlaşmalarını. İnşâe'llah yavaş gelişim oluyordur yoksa çıkmayacak yada anca bu kadar çıktı diyecek durumda olmayız.
İçimi rahatlatan bir nokta ise 5. ayda başkalarının gelişimi ile kıyaslandığımda tereddüte düşüyordum. Ama o zamandan bu zamana olan gelişim ümit veriyor.
Bakalım kardeşim 7 ayda biraz daha belli olur. 8.ayda biraz daha....
Çünkü çok doktorun yazısını okudum mesela ilhan serdaroğlu mu yazmıştı hatırlamıyorum, 6. ayda %45 ila %80 arası gelişim olur. Sonra 12. ayda tamamlanır.
Bizim 6. ayda ki sonucumuz %80 oranında olmadığı için ümit ediyorum ki %45 %50 olmuş olsun. Geç olması, ancak bu kadar çıktı demekten bin derece daha iyidir.

teşekkür ederim , birbirini anlayan insananın ne hissetiğini bilmek güzel bir şey :) bugün ben tekrardan kontrole gittim ek olarak mezoterapi yaptırmaya karar verdim 5 seans yaptırıcam inşallah işe yarar bakalım beklemedeyiz daha inşallah dediğin gibi %45 oranındadır . Eğer ki daha fazla ise evet kesinlikle başarısız olmuş derim ama inşallah bu durumları yaşamayız.

İnşallah çıkmayacak yada çıkmadı gibi bir psikoloji yaşamayız bu durum oldukça fazla canımı sıkıyor , ama gelişim görmekte ümit veriyor . Süreç halen devam ediyor inşallah ikimizde istediğimiz sonuca kavuşuruz.

Bu arada ekim merkeziyle alakalı degil mezoterapi olayı ben kendim yaptırmak istiyorum kesinlikle hizlandiracagini düşünüyorum
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2018, 19:44:18 Gönderen: byburkay »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #109 : 13 Nisan 2018, 12:02:30 »
183. Gün  1 seans mezoterapi sonrası

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #110 : 20 Nisan 2018, 11:48:12 »
190. Gün

Önceden fazla taramıyordum, Tarayinca ön çizgiden hafif kapanmış duruyor ancak üstü halen seyrek bilmiyorum belki saç uzadı o yüzden boyle hissettim ama halen memnun değilim yorumlarınızı merak ediyorum

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #111 : 20 Nisan 2018, 12:11:24 »
Ve bir resim daha

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #112 : 20 Nisan 2018, 15:18:09 »
Çok sayıda greft lerde zaman alıyor. 2 ay sonra bence baya bir saç çıkmış olacak sende.
10. ayı bekle.  Doktora  sordum saç kanla beslenen bir yapı. Hiç saç olmayan alana bir sürü saç eklendi. Yeterince beslenme olmadığı için zaman alıyormuş yeni saçların çıkması. bizim 13-14. aylarda oturur.

benim durumda senin gibi.  172. gündeyim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3407.msg77830#msg77830

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 20 Nisan 2018, 20:03:23 »
Çok sayıda greft lerde zaman alıyor. 2 ay sonra bence baya bir saç çıkmış olacak sende.
10. ayı bekle.  Doktora  sordum saç kanla beslenen bir yapı. Hiç saç olmayan alana bir sürü saç eklendi. Yeterince beslenme olmadığı için zaman alıyormuş yeni saçların çıkması. bizim 13-14. aylarda oturur.

Aynen kardeşim doğru diyorsun bende öyle düşünüyorum. Ekim sayısı az olanlarda saçlar hızlı çıkıyor. Zaten sayı az olunca kısa zamanda 4. aylara doğru çoğu çıkmış oluyor zaten.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #114 : 21 Nisan 2018, 11:58:05 »

Kanla beslenme değilde hep küçük ekin sayıları duyuyoruz 3000-3500 bizdeki sayilar fazla olduğu içinde belki oyle geliyor çıkış yavaş diye hissediyeyoruz bilmiyorum. Ama genel olarak değerlendirirsem çıkışlar devam ediyor gözle görülmeyen elle hissedilen bir çok saç var ve çoklu saçlarda daha başlamadı gibi daha devam ediyor inşallah istediğimiz sonuca ulaşabiliriz

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #115 : 21 Nisan 2018, 12:01:32 »

Aynen kardeşim doğru diyorsun bende öyle düşünüyorum. Ekim sayısı az olanlarda saçlar hızlı çıkıyor. Zaten sayı az olunca kısa zamanda 4. aylara doğru çoğu çıkmış oluyor zaten.

Bende ayni şeyi düşünmeye başladım, ekim sayısı çok olduğu için oylle hissediyoruz yoksa çıkışlar devam ediyor yada kendimizi kandiriyoruz 12. Ayda hatta vertexide goz önünde bulundurursak 13-15. Aylara kadar anca tamamlanmış olacak inşallah umduğumuz sonuçlarla karşılaşırız , teşekkür ederim yorumun için , ve resim paylaştıkça yorumunu okumak isterim hemen hemen aynı ekim sayısına sahibiz senin de değerlendirmen yol gösteriyor 😊

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #116 : 24 Nisan 2018, 14:06:03 »
194. Gün
Biraz faha kararmış hissettiğim için paylaşım yapıyorum , ya uzadı o yüzden yada çıkışlar devam ediyor bilmiyorum ki xaten çıkışları hissediyorum

gomis0835

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 24 Nisan 2018, 18:27:51 »
daha iyi olacağını umuyorum. aynı merkezde bende ekim yaptırmayı düşünüyorum bana aslı hanımı önerdiler. sizin ekiminizi hangi ekip yaptı.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #118 : 24 Nisan 2018, 19:08:14 »
daha iyi olacağını umuyorum. aynı merkezde bende ekim yaptırmayı düşünüyorum bana aslı hanımı önerdiler. sizin ekiminizi hangi ekip yaptı.

Neslihan / Nazife Ekibj Yaptı ,
İnşallah daha iyi olacak çıkışlar devam ettikçe kamufle olacak muhtemelen saçı uzun tutmak zorunda kalacam , süreç devam ettikği için birşey diyemiyorum ama çıkışları bariz şekilde hissediyorum.

Konuyu baştan beri takip ettiysen sadece gelişimi ve süreci gördün. ClinicHair için ilk sayfada yorumum mevcut yinede sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #119 : 02 Mayıs 2018, 11:54:37 »
202.Gün

Daha fazla birşey olurmu bilmiyorum , seyrek ve çıkışları halen hissediyorum inşallah biraz daha sıklaşırsa ve kamufle edilebilirse en azından 8cm uzunlukta kamufle olursa ben memnunum derim bu ekimden

2 resim daha arka sayfada

Facebook Twitter Instagram