Kardeşim neredeyse aynı hızda gidiyoruz hatta aynı diyebilirim. Benimde çıkışlar yavaş ilerliyor. Sizde dikkat ettiyseniz ince bir sürü ssç ve saç dipleri vardır. Benim merkez normal gidişat dedi 7 8 ayı bekle dedi bekliyorum. Bende 167. gündeyim.
İnce saclar var elimi gezdirdigimde elime çarpan saçlar var , bende 7-8 hatta 9 a kadar çıkış olabileceğini düşünüyorum ama insanı tedirgin ediyor. Vertexde daha fazla cikis var gibi ama on tarar kararmış çözemedim gerçekten inşallah istediğimiz sonuca ulasiriz , teşekkür ederim yorumun için
7.8.9. aylara kadar çıkış olabileceğini düşünüyorum dedin ya, zaten normalde sonucu 5.6. aylarda iyi olanlarda da o vakte kadar çıkışlar devam ediyor. Yani normalde zaten çıkışlar o vakte kadar devam ediyor.
Aynadan yakından bakınca ve kamera ile çok yakın çekimde bir sürü siyah dip görmekle beraber elimi sürtüğümde bir sürü saç teli görüyorum yeni gelen. Sonra belli bir bölgede ince saçları takip ettim yeni yeni kalınlaşmaya başladılar. Dedğin gibi benimde aynı şekilde ince saçlarım var çok. Bekliyorum kalınlaşmalarını. İnşâe'llah yavaş gelişim oluyordur yoksa çıkmayacak yada anca bu kadar çıktı diyecek durumda olmayız.
İçimi rahatlatan bir nokta ise 5. ayda başkalarının gelişimi ile kıyaslandığımda tereddüte düşüyordum. Ama o zamandan bu zamana olan gelişim ümit veriyor.
Bakalım kardeşim 7 ayda biraz daha belli olur. 8.ayda biraz daha....
Çünkü çok doktorun yazısını okudum mesela ilhan serdaroğlu mu yazmıştı hatırlamıyorum, 6. ayda %45 ila %80 arası gelişim olur. Sonra 12. ayda tamamlanır.
Bizim 6. ayda ki sonucumuz %80 oranında olmadığı için ümit ediyorum ki %45 %50 olmuş olsun. Geç olması, ancak bu kadar çıktı demekten bin derece daha iyidir.