Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70165 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #31 : 31 Ocak 2018, 21:14:25 »
Bende şuan 106.gündeyim. Aynı durumdayız. Biraz daha sabredelim.

Buradan yorumları okumak sabrı kolaylaştırıyor :) Beklemek en zoru olan galiba Ekim falan bir şekilde bir haftada atlatiyorsun sonrası çok daha zor inşallah iyi bir sonuç alabiliriz... Teşekkürler yorumun için

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 31 Ocak 2018, 21:56:35 »
Hocam daha yeni başladın dur bakalım hele:) umarım güzel olur

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 01 Şubat 2018, 00:53:47 »
Bende şuan 106.gündeyim. Aynı durumdayız. Biraz daha sabredelim.

Buradan yorumları okumak sabrı kolaylaştırıyor :) Beklemek en zoru olan galiba Ekim falan bir şekilde bir haftada atlatiyorsun sonrası çok daha zor inşallah iyi bir sonuç alabiliriz... Teşekkürler yorumun için

Herkeste bekleme sıkıntısı var. Evet ilk günler bir şekilde geçiyor. Ama ondan sonra çıkacak mı çıktı mı çıkmadı mı şurası ne zaman çıkacak vs... Takip ettiğimde herkeste bu durum mevcut.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2018, 12:34:14 »
Teşekkür ederim,Bekledikçe insan tedirgin oluyor ama sabrın sonu selamettir diyip bekliyorum bakalım İnşallah dediğin gibi iyi bir sonuç olur :)

Herkeste bekleme sıkıntısı var. Evet ilk günler bir şekilde geçiyor. Ama ondan sonra çıkacak mı çıktı mı çıkmadı mı şurası ne zaman çıkacak vs... Takip ettiğimde herkeste bu durum mevcut.
ya bekledikçe insan biraz ümitsizliğe kapılıyor biraz kararma görsek gözlerimiz parlıyor :) devam ediyor süreç bakalım erken sonuç almak insanı motive ediyor ama bence ben olağan süreçte devam ediyorum.

------
120 yada 130.gün paylaşacağım resim.Lütfen Yorum Yapın :)  :D :) :)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #35 : 09 Şubat 2018, 18:17:33 »
120. Gün

Ne durumdayım bilmiyorum

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 09 Şubat 2018, 21:51:50 »
120. Gün

Ne durumdayım bilmiyorum
Selam...
120 gün sabır ve emekle beklediniz.
Saç derinizdeki kızarıklıklar deri yapınızdan mı? Yoksa bu kızarıklıklar daha önce konuştuğumuz kızarıklıklar mı?
Resimlere tekrar bi bakayım...

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 09 Şubat 2018, 22:05:07 »
120. Gün

Ne durumdayım bilmiyorum
Selam...
Saç derinizdeki kızarıklıklar deri yapınızdan mı? Yoksa bu kızarıklıklar daha önce konuştuğumuz kızarıklıklar mı?
Ekim öncesi fotolara tekrar baktım yaşınız genç olunca acaba sivilce kaynaklı kızarıklıklae mı diye fakat malesef bu şekilde birşey değil.
Ekim sırasında ön çizgi sol taraf işaretli bölge ve sağ taraf şakak kısmı aşırı çalışma yüzünden deformansyona uğramış görünüyor.
Bu bölgeleri ekimci arkadaş mahvetmiş gibi görünüyor.
Moral bozmak için yazmıyorum. Bu bölgelerden çıkış göremedim. Umarım yanılırım ve umarım bu bölgelerden çıkışlar olur.
Takip ediyorum kardeşim 125. 130. günlerinin fotoğraflarınıda atarsan süreci takip edebiliriz...
Selamlar...

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 09 Şubat 2018, 22:21:54 »
120. Gün

Ne durumdayım bilmiyorum
Selam...
Ekim öncesi fotolara tekrar baktım yaşınız genç olunca acaba sivilce kaynaklı kızarıklıklae mı diye fakat malesef bu şekilde birşey değil.
Ekim sırasında ön çizgi sol taraf işaretli bölge ve sağ taraf şakak kısmı aşırı çalışma yüzünden deformansyona uğramış görünüyor.
Bu bölgeleri ekimci arkadaş mahvetmiş gibi görünüyor.
Moral bozmak için yazmıyorum. Bu bölgelerden çıkış göremedim. Umarım yanılırım ve umarım bu bölgelerden çıkışlar olur.
Takip ediyorum kardeşim 125. 130. günlerinin fotoğraflarınıda atarsan süreci takip edebiliriz...
Selamlar...

Teşekkür ederim abi ,durumun farkındayım bende
o bölgelerde kabuklanma çok yoğun oldu ve sürekli sivilceler oluşuyor

Kanal açısından kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ama sivilce sonrası yine kızarıklık oluşuyor bakalım daha o bölgelerden umudunu kaybetmedim tahminim 180. Günde belli olur o bölgeler

Genel olarak Yavaş ilerlediğimi düşünüyorum.biraz farklılık hissetsem paylaşım yapıyorum 130. Günde tekrar paylaşım yapacağım , genel gidişat göz önünde olduğunda ne durumdayım peki ? Onunla ilgili yorum yapabilir misin ?

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #39 : 09 Şubat 2018, 22:55:11 »
Şu an tepenize flaş vurmuş şekilde size seyrek geliyor hissi vermiş olabilir, bence normal gibi süreciniz belki 1 tık yavaş ilerliyor olabilir bu da bünye meselesi. Bu arada çekimlerinizi gündüz ışığında çekerseniz daha doğru ve net görüntü olacaktır, kimse tepemize flaş patlatarak bakmayacak sonuçta  ;D

Gün ışığında sağ çekim, sol çekim veya tepe/ön çekimler ile daha net süreciniz belli olacaktır. Biraz sabır işi, firesiz tüm greflerin çıkması dileği ile, bol şans!

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #40 : 11 Şubat 2018, 11:48:28 »
Şu an tepenize flaş vurmuş şekilde size seyrek geliyor hissi vermiş olabilir, bence normal gibi süreciniz belki 1 tık yavaş ilerliyor olabilir bu da bünye meselesi. Bu arada çekimlerinizi gündüz ışığında çekerseniz daha doğru ve net görüntü olacaktır, kimse tepemize flaş patlatarak bakmayacak sonuçta  ;D

Gün ışığında sağ çekim, sol çekim veya tepe/ön çekimler ile daha net süreciniz belli olacaktır. Biraz sabır işi, firesiz tüm greflerin çıkması dileği ile, bol şans!

Teşekkür ederim , flashlı cekmemin sebebi yeni çıkış varmi onu görebilmek birde sürecin başından beri flashlı resimleri çektiğim için yanilmamak ,yaniltmamak 😊

130 veya daha sonrasında resim paylaşacağım o zaman gündüz ve flashlı çekimler yaparım . Teşekkürler iyi dileklerin için inşallah fireler gozle görülebilecek kadar çok olmaz 😊

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 13 Şubat 2018, 22:36:59 »
Teşekkür ederim,Bekledikçe insan tedirgin oluyor ama sabrın sonu selamettir diyip bekliyorum bakalım İnşallah dediğin gibi iyi bir sonuç olur :)

ya bekledikçe insan biraz ümitsizliğe kapılıyor biraz kararma görsek gözlerimiz parlıyor :) devam ediyor süreç bakalım erken sonuç almak insanı motive ediyor ama bence ben olağan süreçte devam ediyorum.

------
120 yada 130.gün paylaşacağım resim.Lütfen Yorum Yapın :)  :D :) :)

İnan bu herkeste aynı. Bende de böyle.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #42 : 17 Şubat 2018, 13:53:01 »
128. Gün

Biraz morelim yükselmeye başladı
Gün ışığına doğru araba icinden çekildi resimlerin bir sorun kalmayacak gibi ama sağ şakak bölgesi halen düşündürüyor
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2018, 13:59:38 Gönderen: byburkay »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 26 Şubat 2018, 13:38:37 »
137.Gün Araç İçinden Cam önünde çekildi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 26 Şubat 2018, 14:39:26 »
Açıklık fazla doğal olarak gelişmeler yavaş ve sıkıcı geçiyor umarım sonuç mutlu eder
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram