Gecikme İçin Kusura bakmayın lütfen forumu sürekli takip edemiyorum
Hocam ancak 1 ay sonra yorumlayabiliriz şuan yorum yapacak bi görüntü yok süreç normal ilerliyor sanır
10 gün sonra tekrardan paylaşacağım resim bugün 110.gün bakaım inşllah iyi bir sonuca ulaşırım.
Her şey iyi güzelde kendi saçın gitmiş yok olmuş gibi gözüküyor halbuki kendi saçının tam tersi canlanması gerekiyordu .genelde ekimlerden sonra öyle oluyor yoksa normal 100 güne göre ama kendi saçının gitmesi kötü olmuş.
kendi saçımında inceldiğinin farkındayım inşşallah kanal açımı sırasında zarar vermemişlerdir . zaten şok olarak döküldüyse kendisine gelecektir. gidişat şu an için normalse pek kafaya takmıyorum zaten gitmişti gideceği kadar . teşekkür ederim.
geçmiş olsun.Sanki öndeki varolan kendi saçlarınız da dökülmüş gibi
teşekkür ederim. Evet bende fark ediyorum ama saçım o zaman uzundu o yüzden mi resimde öyle çıkmış oksa dökülmüş mü bilmiyorum . inşallah sırıtmaz ve güzel bir sonuca ulaşırım.
cevaplayan herkese teşekkürler bakalım beklemedeyim henüz gözle görülür ufak farklar görüyorum ama bakalım bugün daha 110.gün , 120de resim paylaşacağım tekrardan .