Merhabalar, Daha öncesinde 3.ay da konu açacağımı açtığım konularda belirtmiştim. Konu açmanın vakti geldi.
Neden ClinicHair ?
Daha öncesinde bir çokk ekim merkezini araştırdım ve bir takım görüşler aldım. Önceliklerim arasında Bütçem vardı ve fiyat performans politikası vardı. Bütçe max 7-8k civarındayı ve izmir dışına gitme ihtimalim yoktu . Neden derseniz çalışıyorum fazla bir izin yapamazdım. ve kabuk dökümüne kadar yıkamalarımı bile klinikte yaptırdım.
Burasını Tercih etme sebebim ise ;
Daha öncesinde Sibel Ulusan ile telefonla görüşüp görüş aldım. Kendisi ile görüşemedim tabi yanındaki asistanı ile görüştüm. Konuşma Tonunu beğenmedim ve sonrasında Kovan'ın konusuna rastlayınca vazgeçtim.Likya ile görüşecektim ama Şehit Fethi Sekin üzerinden pirim yapmaya çalışınca vazgeçtim. daha sonrasında Gazi Hastahanesi ile görüştüm gidip muayene oldum . Oradaki Yasemin hanım bana yeterli bilgiye sahip birisi gibi gelmedi ve ölçüm vs. yapılım olumsuz yorum yaparak ve yönlendirmeye çalıştı az çok her salak insanın o anda alayabileceği şekilde koşarak uzaklaştım.
Clinic Hair'e gelecek olursak burası ile Olumlu yorumlar alıyordum işin garibi, herhangi bi olumsuz yorumuna yada ekibine rastlamadım ha beğenmeme yada doku sorunu ile oluşan durumda revizyon yapıyorlarmış o başka mesele .
Gidip görüştüğüm de ise 3 kere randavumü ertelediler. Bundan Çok büyük ölçü de rahatsız olsam da yinede gidip görüştüm.
Görüşmeden önce zaten dönor bölgemin ve açılığımın farkında olarak bu sefer artık daha fazla uğraşmamak için buraya gittim ve bir takım örnekler gösterdiler yine uzun bir görüşme oldu zaten karar verip gittiğim için fazla konuşmaları ve etkilemedi diyebilirim.5- 5A seviyesinde olan bir açıklık için işlem yapılması gerekliydi ve Karar vererek Ekim İİçin Anlaştık.
Neden 90 Gün Bekledim. ?
Açıkcası ilk zamanlarda direk konu açacaktım ama kimseyi yanıltmamak , ekim heyecenı ile yanlış yönlendirmemek için daha sonraya ertelemek istedim Sonuçta benim konum ile bir çok kişi en azından görüş alacaktı o yüzden beklemeyi Doğru Buldum.
Herhangi bir sorun yaşadım mı ?
Genel Olarak bir sorun yaşamadım ama sıkıldım diyebilirim. açılığımın farkındaydım ve sonucu ve saç yapımın farkındaydım.
o açıklık seviyesinde bile ön çizgiden kapatıcılığa sahiptim diyebilirim.
Sıkıldığım konulara gelecek olursa ekimim iki gün şeklinde planlandı . İlk gün 3101 , ikinci gün 2943 greft ekildi - 1-2-3-4-5-6 bölgelerin tümüne çalışıldı. İlk gün Kanal Açmada Kanamalar Oldu ve Ön Bölgede İki Kısımda Kalın Kabuklanmalar oldu. ve oradaki kabuklanmalar geç döküldü.
Devamında kontrollere gittiğimde Ekimi yapan ekiple çok sık görüşemedim. Karşımda Muhattap Bulamadım Değilde Biraz Hayal Kırıklığı yada yönlendirme eksikliği hissettim. Herhangi bir şey tavsiye etmediler ve sürecim bence yavaş ilerliyor. Gerçi Direk Sahibi ile görüşmedim. Direk Santralleri Üzerinden İletişim Kurduğum İçin belki de böyle bir sorunla karşılaştım.
Ekimi Yapan birde fazla ekip var tahminim 3 ekip var ve 3 yada 4 er kişilik çalışılıyor. Bugün 90.gün kontrolüne gittim ve yine sivilce temizleme işlemi yapıldı. Kabuklanmanın geç bittiği yer dediğim bölgede şu an açıklık var ve sanırım o bölgelerle ilgili sorun yaşacağım ama aynadan bakında ince ince küçük tüycükler var hiç bilmiyorum açıkçası.
Lütfen yorum yaparken Moral vermeye Çaışmayın Gerçekçi olun. Ben Kendi fikrime gelecek olursam Bence Saçın Kendi belli etmesi en azından tarabilip şekil vermem 7.ay gibi olacaktır. İnşallah bir daha saç sorunum kalmaz .
Lütfen Yorum Yapın.
Başka bir yeri tercih etmeme sebeplerimi ilk paragrafta belirttim.
Fotoğrafları Birazdan Telefondan peş peşe paylaşacağım. Hepsi daha net anlayabilmem için Flaşla çekilmiştir
!2 ve 13 Ekim 2017 İki Seans Uygulandı.
İlk Gün 3101
İkinci Gün 2943 Greft Ekimi Gerçekleşti.
Not : Şampuan Olarak Revita Kullanıyorum her ne kadar o kadar para vermek koysada insana bence işe yarııyor . Takviye olarak Medibiotin kullanıyordum ama kilo ve tuvalet sorunundan başka bir işe yaramıyor gibi . Biotin Solgarı kullanmaya başlayacağım sipariş verdim ama n11 sağolsun tedarik için bekletiyor.