Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70158 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Merhabalar, Daha öncesinde 3.ay da konu açacağımı açtığım konularda belirtmiştim. Konu açmanın vakti geldi.

Neden ClinicHair ?
Daha öncesinde bir çokk ekim merkezini araştırdım ve bir takım görüşler aldım. Önceliklerim arasında Bütçem vardı ve fiyat performans politikası vardı. Bütçe max 7-8k civarındayı ve izmir dışına gitme ihtimalim yoktu . Neden derseniz çalışıyorum fazla bir izin yapamazdım. ve kabuk dökümüne kadar yıkamalarımı bile klinikte yaptırdım.
Burasını Tercih etme sebebim ise ;
Daha öncesinde Sibel Ulusan ile telefonla görüşüp görüş aldım. Kendisi ile görüşemedim tabi yanındaki asistanı ile görüştüm. Konuşma Tonunu beğenmedim ve sonrasında Kovan'ın konusuna rastlayınca vazgeçtim.Likya ile görüşecektim ama Şehit Fethi Sekin üzerinden pirim yapmaya çalışınca vazgeçtim. daha sonrasında Gazi Hastahanesi ile görüştüm gidip muayene oldum . Oradaki Yasemin hanım bana yeterli bilgiye sahip birisi gibi gelmedi ve ölçüm vs. yapılım olumsuz yorum yaparak ve yönlendirmeye çalıştı az çok her salak insanın o anda alayabileceği şekilde koşarak uzaklaştım.
Clinic Hair'e gelecek olursak burası ile Olumlu yorumlar alıyordum işin garibi, herhangi bi olumsuz yorumuna yada ekibine rastlamadım ha beğenmeme yada doku sorunu ile oluşan durumda revizyon yapıyorlarmış o başka mesele .
Gidip görüştüğüm de ise 3 kere randavumü ertelediler. Bundan Çok büyük ölçü de rahatsız olsam da yinede gidip görüştüm.

Görüşmeden önce zaten dönor bölgemin ve açılığımın farkında olarak bu sefer artık daha fazla uğraşmamak için buraya gittim ve bir takım örnekler gösterdiler yine uzun bir görüşme oldu zaten karar verip gittiğim için fazla konuşmaları ve etkilemedi diyebilirim.5- 5A seviyesinde olan bir açıklık için işlem yapılması gerekliydi ve Karar vererek Ekim İİçin Anlaştık.

Neden 90 Gün Bekledim. ?
Açıkcası ilk zamanlarda direk konu açacaktım ama kimseyi yanıltmamak , ekim heyecenı ile yanlış yönlendirmemek için daha sonraya ertelemek istedim Sonuçta benim konum ile bir çok kişi en azından görüş alacaktı o yüzden beklemeyi Doğru Buldum.

Herhangi bir sorun yaşadım mı ?
Genel Olarak bir sorun yaşamadım ama sıkıldım diyebilirim. açılığımın farkındaydım ve sonucu ve saç yapımın farkındaydım.
o açıklık seviyesinde bile ön çizgiden kapatıcılığa sahiptim diyebilirim.
Sıkıldığım konulara gelecek olursa ekimim iki gün şeklinde planlandı . İlk gün 3101 , ikinci gün 2943 greft ekildi - 1-2-3-4-5-6 bölgelerin tümüne çalışıldı. İlk gün Kanal Açmada Kanamalar Oldu ve Ön Bölgede İki Kısımda Kalın Kabuklanmalar oldu. ve oradaki kabuklanmalar geç döküldü.
Devamında kontrollere gittiğimde Ekimi yapan ekiple çok sık görüşemedim. Karşımda Muhattap Bulamadım Değilde Biraz Hayal Kırıklığı yada yönlendirme eksikliği hissettim. Herhangi bir şey tavsiye etmediler ve sürecim bence yavaş ilerliyor. Gerçi Direk Sahibi ile görüşmedim. Direk Santralleri Üzerinden İletişim Kurduğum İçin belki de böyle bir sorunla karşılaştım.

Ekimi Yapan birde fazla ekip var tahminim 3 ekip var ve 3 yada 4 er kişilik çalışılıyor. Bugün 90.gün kontrolüne gittim ve yine sivilce temizleme işlemi yapıldı. Kabuklanmanın geç bittiği yer dediğim bölgede şu an açıklık var ve sanırım o bölgelerle ilgili sorun yaşacağım ama aynadan bakında ince ince küçük tüycükler var hiç bilmiyorum açıkçası.

Lütfen yorum yaparken Moral vermeye Çaışmayın Gerçekçi olun. Ben Kendi fikrime gelecek olursam Bence Saçın Kendi belli etmesi en azından tarabilip şekil vermem 7.ay gibi olacaktır. İnşallah bir daha saç sorunum kalmaz .

Lütfen Yorum Yapın.

Başka bir yeri tercih etmeme sebeplerimi ilk paragrafta belirttim.

Fotoğrafları Birazdan Telefondan peş peşe paylaşacağım. Hepsi daha net anlayabilmem için Flaşla çekilmiştir

!2 ve 13 Ekim 2017 İki Seans Uygulandı.
İlk Gün 3101
İkinci Gün 2943 Greft Ekimi Gerçekleşti.

Not : Şampuan Olarak Revita Kullanıyorum her ne kadar o kadar para vermek koysada insana bence işe yarııyor . Takviye olarak Medibiotin kullanıyordum ama kilo ve tuvalet sorunundan başka bir işe yaramıyor gibi . Biotin Solgarı kullanmaya başlayacağım sipariş verdim ama n11 sağolsun tedarik için bekletiyor.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2018, 20:47:50 »
Ekim öncesi kusura bakmayın bunlar flaşlı değil o zaman akıl edememiştim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2018, 20:50:11 »
İlk seans yani ilk ekim gününden sonra

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2018, 20:56:50 »
İkinci Ekim gününden sonra

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2018, 20:58:24 »
.hocam amma yazmışsın okuyamadım hespini kusura bakma, 3 gündür bir kitaba sardım gözüm yoruldu  ..ama hepi topu keliz yazarlığa gerek yok bence . ekimin bence güzel duruyor ön kısım toplam greft sayısı bu ekim için yeterli .saçlar kaliteli duruyor tam ekimlik bir kafa ve dökülme tipi ,sonuç şatafatlı olabilir .greft sayısı bunun için iyi ama bu merkezin ekimlerini ben şahsen görmedim
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2018, 21:27:59 Gönderen: perseus »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2018, 21:03:40 »
İlk resim halen şişlik var ve 3.ğün
İkincisi gün ışığına yakın yine üçüncü gün
Ve yine aynı gün dönor bölgeler

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2018, 21:08:13 »
Alın çizgisi ilk resim
İkincisi kabuk dökümü öncesi
Ve kabuk dökümü sonrası kana gelecek olursak doku tam iyilememisti ve o bölgelere dokunulmadan prp alınarak üstüne püskürtme yapıldı.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2018, 21:33:58 Gönderen: byburkay »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2018, 21:14:20 »
Kabuk temizleme öncesi dönor bölge 9gun sonra

Ve otuzlu günler dökülenler devam ediyor

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2018, 21:16:57 »
Ve dökülmeler bitti tam gün bilmiyorum ama 65-75 arası resimler
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2018, 21:23:53 Gönderen: byburkay »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2018, 21:18:50 »
Ve 89.gun resimleri

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2018, 21:22:15 »
hocam amma yazmışsın okuyamadım hespini kusura bakma, 3 gündür bir kitaba sardım gözüm yoruldu  ..ama hepi topu keliz yazarlığa gerek yok bence . ekimin bence güzel duruyor ön kısım toplam greft sayısı bu ekim için yeterli .saçlar kaliteli duruyor tam ekimlik bir kafa ve dökülme tipi ,sonuç şatafatlı olabilir .greft sayısı bunun için iyi ama bu merkezin ekimlerini ben şahsen görmedim

Abi ne yapalım insan yirmili yaşlarda başlayınca çok kafasına takıyor resmen yirmi yaşında başladı ve 24 yaşındayım kafam o haldeydi.

Yorumun için teşekkür ederim İnşallah dediğin gibi olur. Ekim öncesi ben canlı örnekleri görmüştüm o yüzden gittim. izmir için bilinen bir yer :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2018, 21:43:11 »
Tepe hariç avantajlı bir kellik... ekilen greftler ile iyi bir görüntü yakalamanız gerekir.
Sıkıntılı bir alan var o bolgede kızarıklığın dısında elinizle dokunduğunuzda “zonklama” hissediyormuydunuz? Eğer öyle ise o bolgede kayıp yaşamış olabilirsiniz.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2018, 21:47:08 »
Tepe hariç avantajlı bir kellik... ekilen greftler ile iyi bir görüntü yakalamanız gerekir.
Sıkıntılı bir alan var o bolgede kızarıklığın dısında elinizle dokunduğunuzda “zonklama” hissediyormuydunuz? Eğer öyle ise o bolgede kayıp yaşamış olabilirsiniz.

Hayır yok abi zonklama o bölge halen kızarık ve en geç kabuk dökülen yer. Benide düşündürüyor ama 89.gün resimlerinde çektikten sonra aynadan baktığımda orada ufak sarımsı tüyler var ama net belli olmuyor . aynı şekilde sağ tarafta da kızarıklık var inşallah kayıp yaşamam bir daha o kadar meşakate katlanmak istemiyorum ya :)

Düzeltme : Teşekkür etmeyi unuttum . Teşekkür ederim abi.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #13 : 11 Ocak 2018, 18:23:38 »
gecmis olsun , insallah istediginiz sonucu alirsiniz.. ekimi acaba hangi ekip yapti ?

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 11 Ocak 2018, 19:01:33 »
hocam amma yazmışsın okuyamadım hespini kusura bakma, 3 gündür bir kitaba sardım gözüm yoruldu  ..ama hepi topu keliz yazarlığa gerek yok bence . ekimin bence güzel duruyor ön kısım toplam greft sayısı bu ekim için yeterli .saçlar kaliteli duruyor tam ekimlik bir kafa ve dökülme tipi ,sonuç şatafatlı olabilir .greft sayısı bunun için iyi ama bu merkezin ekimlerini ben şahsen görmedim

Abi ne yapalım insan yirmili yaşlarda başlayınca çok kafasına takıyor resmen yirmi yaşında başladı ve 24 yaşındayım kafam o haldeydi.

Yorumun için teşekkür ederim İnşallah dediğin gibi olur. Ekim öncesi ben canlı örnekleri görmüştüm o yüzden gittim. izmir için bilinen bir yer :)
Ekiminiz hayırlı olsun.
20 li yaşlarda sıkıntı çekmek kötü. En iyisini yapmışsın ekim yaptırmakla.
89. gün e göre gelişim gayet güzel ama geçmeyen kızarıklıklar için ekim merkezi ile tekrar görüşmende fayda var.
Selamlar...

Facebook Twitter Instagram