Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70192 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #240 : 07 Ağustos 2018, 22:41:52 »
bende medical hair i araştırıyorum fakat hem fiyat hemde sendeki şu ekimi görünce iyice soğudum ön çizgi de hiç doğallık yok  çok belli oluyor umarım senin içine sinmiştir

Yorumun için teşekkür ederim , sonuçtan memnun olmadığımı önceki yorumlarım da belirtmiştim zaten firenin fazla olduğunu ve iade aldığımı da belirtmiştim ve buranın medikal hair ile alakası yok , medical hair sibel ulusan'ın.

Doğallık dersen saçı taramazsam kıvırcık halde olursa yani dağınık olursa daha doğal duruyor 😊 tararsam resimdeki gibi oluyor

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #241 : 07 Ağustos 2018, 22:54:03 »
bu ekim clinichair dostum, medicalhair dedigin yer dr. sibel ulusanin

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #242 : 20 Ağustos 2018, 19:17:44 »
Merhaba Arkadaşlar ,

Bu konu üzerinden son paylaşımımı yapıyorum.
312. Gün Resimleri aşağıdaki gibidir.
Burada belirtmem gereken farklı ışık ve açılardan çekilmiş resimlerdir
Telefonu değiştirdiğimden dolayı resimler daha konsratı yüksek ve koyu çıkmış ve gibi duruyor.

Daha önceden revita şampuan kullanıyordum ama artik bulamıyorum ithalatı yok sanırım daha bende bıttım sabunu kullanmaya başladım.
Kesinlikle saçı daha dolgun gösteriyor ve keçe gibi yapiyor buda seyrek saçlıların işine geliyor diyebilirim 😀

Resimler önceki açılardan çekilmiş durumdadir digerleri ise cam önünde çekilmiştir yandan.
Saç çok uzun seviyede yaklaşık 15-16 cm o yüzden biraz kapatıcılık sağlıyor olabilir.

Yeni ekim konusu birkac gün içerisinde açmayı planliyorum.
Bildiğiniz gibi yeni ekim 6-7 eylülde yani 2 hafta sonra Antalya'da Hakan Doganayin ekibine yaptıracağım

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #243 : 20 Ağustos 2018, 19:18:53 »
Ve devam resimleri ve son paylaşımım

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #244 : 20 Ağustos 2018, 22:15:16 »
Saçlar bukadar uzun olmasa görüntü yani sonucun cok daha hüsran olduğu belli olacak.

Geçmiş olsun kardeşim, artık bu defteri kapatalım. onlar inşallah bunun vebalini çekecekler.

ALLAH in izniyle yeni ekiminle bu süreci tamamlar ve bu konuyu kapatırız.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #245 : 20 Ağustos 2018, 22:44:23 »
Saçlar bukadar uzun olmasa görüntü yani sonucun cok daha hüsran olduğu belli olacak.

Geçmiş olsun kardeşim, artık bu defteri kapatalım. onlar inşallah bunun vebalini çekecekler.

ALLAH in izniyle yeni ekiminle bu süreci tamamlar ve bu konuyu kapatırız.

Abi saçın uzun olması cok büyük etken cama yakın resimlere bakinca Sonuc belli zaten kendim duyduğum sorumluluktan dolayı son paylaşımımı yaptım.
Bu konu uzerinden bir daha paylaşım yapmayacağım zaten 2 hafta sonra yeni ekimim var .

İnşallah böyle sorunlar bir daha yaşamam inşallah kimse yaşamaz , psikolojisi gerçekten çok zor.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #246 : 31 Ağustos 2018, 20:37:37 »
Bu ekim benim için tamamlanmıştır.

Yeni ekim sürecimi aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5347.0

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #247 : 22 Ocak 2019, 09:47:27 »
Merhabalar , Bu ekim konusunu bir daha güncellememk üzere kendim için sonlandırmıştım.

Ancak sebebini anlayamadığım şekilde İlgili kurumdan geri dönüş aldım.
Adresime kadar anlayamadığım şekilde zahmet edip geldiler, geliş amaçlarını anyalamadım. Sebebi dediklerine göre cansu hanımla ilgili yazdığım farklı bir konudaki kişisel yorumlarımmış. Kendi Kişisel fikrimi yazarken üstelik herhangi bir hakaret de içermeyen bir mesaj belirtirken dikkatli olmalıymışım.

Beni davet edebilir yada telefon görüşmesi gerçekleştirebilirdik. Adresime kadar geldiler bundan farklı yorumlar çıkartılabilir bu yorumlamayı siz yapın isterseniz.
ClinicHair adına Sahibi Serdar Bey ve tanımadığım kendisini Cansu Hanımın abisi olarak tanıttığı bir bey konuştu.Gerçekten anlam veremedim bir sonuca da bağlanmadı.
Özetle anladığım bu konunun kaldırılmasını talep ediyorlar.

Birincisi benim konuyu kaldırma yada değiştirme yetkim yok sadece yeniden cevap verebilirim konuya , Yetkim olsa bile kaldırmazdım.

Bu konudaki tüm herşey birebir gerçektir, bir yalan kelimem bile yoktur. Benim bir yıl boyunca yaşadığım olaylardır.

Yaptıkları ekim de oluşan nekrozlu alanlar 2. ekimin başarısını bile etkileyecek şekilde hasarlı.

Ben tüm bunlara rağmen para iadesi bir şeyi değiştirmez, herhangi bir yasal yola başvurmadım Asıl MAĞDUR taraf olmama rağmen ancak adresime kadar teşrif ettiler gerçekten ve Mağdur tarafı oynamak istediler.

ClinicHair ile ilgili konulara yorum yazmamamı istediler bu konuyu gören "Müşterileri" vazgeçmiş. Tüm yaşanılanlar gerçektir. Üçüncü tarafsız bir göz tarafından onaylanmıştır.

Ekteki resimlerde Dönor bölgede bıraktıkları izler belli , nekrozlu alanlar belli ve ekimin sonucu belli.

Tekrar İlgili kurumdan geri dönüş beklemiyorum ancak olduda bana geri geldiler bu sefer gerçekten farklı konuşacağım ve gerekli adli hukiki süreci başlatacağım. Her ne kadar karşılıklı imza altına almış bir işlem başlatmayacağımı söylediysem de sadece uğraşmak için başlatabilirim.
Manevi tazminat davası açar savcılığa suç duyurusunda bulunabilirim. Adresime gelmiş olmaları göz korkutma amaçlıydı muhtemelen.

Neyse İnternet çok güze birşey Youtube video ile çekebilirim tüm yaşadıklarımı kanıtlarıyla anlatan.
Tüm bu dediklerim Karşı taraftan bir geri dönüş alırsam yapacaklarımdır.

« Son Düzenleme: 22 Ocak 2019, 10:01:44 Gönderen: byburkay »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #248 : 22 Ocak 2019, 10:19:48 »
Adresine gelmelerindeki Amacı anlayamadım ne yani ekim yaptırıp nekroz olunca problem yaşayınca Adrese mi geliyor bu clinik. Çok ilginç Dünde nedim konusunun silinmesini talep etti aylarca yazan ekiminden şikayet eden Arkadaş şimdide sen böyle yazınca foruma dışardan müdehale hiç bir şekilde söz konusu olamaz bu hiç hoşumuza gitmedi.
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2019, 17:10:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #249 : 22 Ocak 2019, 10:29:24 »
Çok fazla Arka Sokaklar izlemişler heralde :) eve gelip göz dağı vermek nedir ? Akıllarınca başarısız ekimi örtmeye çalışıp konuyu sildirecekler ilginç. O zaman ben burdan forum ahalisine sesleneyim : İzmir ClinicHair a gitmeyin, olumsuz sonuçta konunuzu sildirmek için kapiniza kadar gelebilirler.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #250 : 22 Ocak 2019, 10:32:36 »
Adrasine gelmelerindeki Amacı anlayamadım ne yani ekim yaptırıp nekroz olunca problem yaşayınca Adrese mi geliyor bu clinik. Çok ilginç Dünde nedim konusunun silinmesini talep etti aylarca yazan ekiminden şikayet eden Arkadaş şimdide sen böyle yazınca foruma dışardan müdehale hiç bir şekilde söz konusu olamaz bu hiç hoşumuza gitmedi.

Bilmiyorum bende anlamadım ofisime gelme cesaretini gostrebildiler. Amaçları ne beni mi tehdit edecekler, ne yapabilirler ?
Hata kendilerinin ve kanıtlanmış birşey. Niye yorum yapmayayım konularına anlamış değilim.

Madem kendilerine bu kadar guveniyorlar dikkatli olsunlar kendi kişisel yorumlarım dokunmuş onlara.

Sahibinin yanında gelen birisi vardı Cansu Hanımın abisi olduğunu soyledi ben abisi falan olduğunu düşünmüyorum muhtemelen zaten gelmerini isteyen şahıs kendisiydi.

Gözüm mü korkacak ? Anlamadım. Bugüne kadar yazdığım hiçbir mesajımda bur hakeret yada yanlış birşey yoktur.

Kendileri daha ekimin başarısız oldugunu bile bilemeyip bir üçüncü kisiden görüş aldılar. Onların duymak isteyeceği değilde gerçek olani6 söyleyince kabullendiler.

Bir daha adresime gelirlerse gercekten görüntülü kayit yapacağım ve polisi çağıracağım. Amaçları ne gerçekten anlamadım. Çok korktum titriyorum. Beni tek görmüş olabilirler ama Allah'a şükür yalnız değilim.

Ben yaşadığım forum devam ettiği sürece konunun silinmesini istemem

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #251 : 22 Ocak 2019, 10:33:47 »
Çok fazla Arka Sokaklar izlemişler heralde :) eve gelip göz dağı vermek nedir ? Akıllarınca başarısız ekimi örtmeye çalışıp konuyu sildirecekler ilginç. O zaman ben burdan forum ahalisine sesleneyim : İzmir ClinicHair a gitmeyin, olumsuz sonuçta konunuzu sildirmek için kapiniza kadar gelebilirler.

Ben konunun hiçbir şekilde silinmesine müsade etmiyorum.Burada Mağdur olan taraf benim.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #252 : 22 Ocak 2019, 10:36:59 »
Ben konunun hiçbir şekilde silinmesine müsade etmiyorum.Burada Mağdur olan taraf benim.
Bence de öyle yapmalısın. Bu forum iyiyi de kötüyü de görmek için var

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #253 : 22 Ocak 2019, 10:40:27 »
Bence de öyle yapmalısın. Bu forum iyiyi de kötüyü de görmek için var

😅 Hiçbir şekilde silmeyecegim.
Konunun haksız tarafı yok ben burada birebir yaşadıklarımı yazdım kendileride kabul ettiler.
Neden sümen alti edecekmişim anlamadım.
Bir daha gelemezler , sanmıyorum.

Ancak bu konu sanırım etkilemiş onları google ilk sayfada çıkıyor 😊😅

Savcı Mehmet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #254 : 22 Ocak 2019, 11:02:59 »
Her hangi bir Tehtit unsuru söz konusumudur ?

Facebook Twitter Instagram