Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70302 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #225 : 11 Temmuz 2018, 18:13:54 »
Hadi geçmiş olsun kardeşim.  ClinicHair i  dürüst yaklaşımından dolayı  takdir ettim. Umarım   başarılı ekimleriyle  bundan sonrada, forumda yer alırlar.

Teşekkür ederim abi. İnşallah böyle bir sorunu hiçbir taraf bir daha yaşamaz.
Bakalım Yeni ekim nasıl olacak :)

Nicblmdm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #226 : 11 Temmuz 2018, 22:01:46 »
Merhabalar Herkese ,

Daha Önce Bugün 3.bir kişinin yorumlayacağını söylemiştim.
Bir Kliniğin seçtiği bir kişi birde benim seçtiğim bir kişiye gidecektik.

İlk Başta Kliniğin Seçtiği Op. Dr. Çağhan BAYTEKİN'e gittik, Kendisine daha önceden resimlerim gönderilmiş , ve incelemiş , greft sayısını ve yapısına bakmış ve en son çekilen resimlere bakmış ve benim bugün ki halimi inceledi.

Kendisine Teşekkür etmek istiyorum. Tarafsız bir şekilde incelemişti ve durumu hem bana hemde eşlik eden Serdar Bey'e Anlattı.
Kendisi Birinci ay sonunda herşeyin iyi göründüğünü daha sonrasında çıkışların başlaması ile birlikte yavaş yavaş belirgenleştiğinden bahsetti.
Ben kızarıklıklardan bahsettim 4.aya kadar devam eden durumundan bahsettim iki bölgede kabukların geç döküldüğünden bahsettim.
Kendisi zaten baktığını ve durumu anladığını söyledi.
Ve Açıklamaya gelecek olursak önde iki bölgede boşluk var ve saç örtüyor bunu saçım kıvırcık olduğu için kapatıcılık sağladığını bahsetti.
ön bölge kabul edilebilir dedi ama diğer bölgelerde yani arka bölgelere doğru kaybın çoğaldığından bahsetti. Greft sayısına göre ortalama 2000 greft civarı bir firenin olduğundan bahsetti.

Şimdi Nasıl düzeltebileceğimize gelecek olursak diyerek dönor alanı inceledi ortalama 2500 -2800 civarı bir greft daha alınabilir dedi daha fazlasında iz kalır dedi, ve buda 5 bölgesine kadar kapatıcılık sağlar vertex açık kalır dedi gögüs kullanılabilir ve sonrasında pigmatasyon ile kamufle edilebilir dedi. Evet fire var dedi ve düzeltilebilir olduğundan bahsetti kafama takmamamı tavsiye etti.
Sakal alımı pek yapmamı tavsiye etti iz kalabilir dedi daha ergenlik sivilcelerinin izlerinden bahsetti.

Ve devamında Serdar bey çıkış devam eder mi diye sorduğunda çok birşey olmaz dedi . Hatta bana minoxil kullanmamı tavsiye etti. Bende döngüden korktuğum için kullanmak istemediğimi söyledim.

Gerçekten teşekkür ederim kendisine ya, Benim düşündüğüm herşeyi anlattı , Bir nevi sevildim bir nevi üzüldüm keşke hiç olmasadıda ben bunları yaşamasaydım.

Daha sonrasında Serdar Bey ile oradan ayrıldık kendisi ile bir cafede oturduk.
Kendisi durumu kabullendi ve özür diledi. Durumdan ben tekrardan bahsettim.
Kendisi bir kaç teklifde bulundu bununla ilgili ;

Birinci Yeni bir ekim yapalım devamında çağhan beyin dediği gibi pigmatasyon yapalım dedi ücretsiz olarak.

İkinci olarak Ücret İadesi dedi, Ben Sekiz Bin Türk Lirası Ödemiştim. Kendisi İlk başta yarısını teklif etti. Ben Psikolojimden ve durumdan her seferde aynı cevabı almamdan bahsettim. Ondan sonra Empati yapma gereği duydum sonuçta istenilerek yapılan birşey değildi.
ve Bende Yedi Bin Lira geri talep ettim. Ve Daha sonrasında 6500tl'de anlaştık ve geri iademi alarak herhangi bir adli işleme başlamayacağıma ait herhangi başka bir talebim olmayacağına dair evrak imzaladım.

Üçüncü ise benim diğer ekimimi yaptırdıktan sonra istersem ücretsiz olarak prp , mezoterapi yada pigmatasyon yapabileceklerini söyledi.
Bende teşekkür ettim  güven sorunu yaşadığımı o zaman ki psikolojime göre karar vereceğimi söyledim .Teşekkür ettim , kendisi özür diledi ve durum tamamlandı.

---
Psikolojime gelecek olursak keşke hiç böyle bir durum yaşanmamış olsaydıda ben yeniden ekim yaptırmak durumunda kalmasaydım , keşke bu psikolojiye girmeseydim hiç.

Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi hakan doğanayın ekibinde ekim yaptıracağım. 7-8 Eylül 2018'de.

Herkese desteklerinden ötürü teşekkür ederim , bu forumun etkisi büyük , bu forumun psikolojime katkısı büyük.
Hintell'e teşekkür etmek lazım.
Hatta bir izmir buluşması bile ayarlayabiliriz forumca :)

Gerçekten herkese teşekkür ederim , İyi ki forum var.

Geçmiş olsun Burkay.Senin adına sevindim önce akşamcı sonra sen bende korkmaya başladım ekim patlayacak diye.Bundan sonrası için herşey gönlünüzce olur umarım.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #227 : 12 Temmuz 2018, 09:41:05 »
Geçmiş olsun Burkay.Senin adına sevindim önce akşamcı sonra sen bende korkmaya başladım ekim patlayacak diye.Bundan sonrası için herşey gönlünüzce olur umarım.

Teşekkür ederim, Bakalım yeni bir ekim yaptıracağım ben.
Bende veya aksamcida sorun olması sende olacağı anlamına gelmez ki , için şimdilik rahat olsun :) daha 4 ila 6. ay arasında belli olur senin durumun, Ekimin iyi görünüyor resimlere göre bakalım daha sen en baştasın :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 12 Temmuz 2018, 10:18:03 »
Nicblmdm Sakın öyle gereksiz korkulara gırme burası büyük bir forum denk gelmesi gayet normal.

Kendi ekimini bir başka ekimle kıuaslama her merkezde olumsuz durumlar olur olmaz diyen yalan söyler.
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #229 : 12 Temmuz 2018, 10:49:02 »
@Nicblmdm sen daha yolun basindasin , stres yok hersey normal gidiyor sende . morali yüksek tut

Nicblmdm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 12 Temmuz 2018, 10:58:04 »
@byburkay @Hintell @aksamci teşekkür ederim.Beklemeye devam ediyoruz umarım minimum fire ile atlatırız süreci.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #231 : 12 Temmuz 2018, 11:08:59 »
Sen morelini yüksek tut yeterli , Merkezin her ekimi sorunlu diye birşey yok, bizler birer istisnayız :)
İnşallah istediğin sonuca ulaşırsın :)

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 13 Temmuz 2018, 18:47:16 »
9.Ay İçin Güncelleme,

Diğer Konuyu Takip edenleryeni bir ekim yaptıracağımı biliyorlar,
9.Ay için dün görüşmeye gittim ve durumu anlattım fire oranını anlattım hatta bir iki noktada lokal boşluk var ama saç kamufle ediyor.
Durumdan memnun olmadığımı ve iade talep ettim.

9 aylık süreçte yaşanan tüm durumu aktardım. Cansu Hanımla görüşmedim eşi Serdar Bey ile görüştüm.
Daha sonra Kendisi yorumlayamacağını söylerek işlem şefini çağırdı.
Cansu Hanımla neredeyse aynı şeyleri tekrarladı. Durumu anlattım ama kendisi fire olmadığını en fazla 9. ay için 600 greft kaybı olduğunu söylerek rötüş hakkından bahsetti.
Dönor alanı kontrol etmesini istediğimde 4000 civarı bir alım yapılabilir durum olduğundan bahsetti.

Şimdi bu söylenenleri daha önce hiçbir bilgisi olmayan birisi polyannacılık oynar ve aaa ne güzel diye kendisini motive ederdi.
En sonunda ben biraz ısrarcı oldum ve iade almak istediğimi söyledim.
İşlem Şefi Emre Bey Sürekli Aynı şeyleri tekrar etti fire olmadığını en fazla 600 greft olduğunu 1 yıllık süreyi tamamlamam gerektiğini söyledi bende sadece teşekkür edebildim.

Neyse Asıl meseleye gelecek olursa iade hakkında şöyle bir şey önerdiler. Tarafsız bir üçüncü kişiden görüş alalım ona göre karar verelim şeklinde oldu onların tavsiye ettiği birisi ve benim tavsiye ettiğim birisinden görüş alıp o şekilde karar verecekler.
Hatta Mezoterapi teklif ettiler ücretsiz bende istemediğimi zaten yaptırdığımı ve sadece kullanıldığı süre boyunca geçerli olacak bir çözümün benim kararımı etkilemeyeciğini söyledim.

Hatta görüşmenin en başında ben görüş aldığımı 3000- 3500 civarı bir çıkış olduğunu düşündüğümü söylediğimde ' Rakip  firmalar '
diye bir görüşte bulundular. Bende İzmirde kimse ile görüşmediğimi nerede ekim yaptırdığımı söylemediğimi sadece nasıl düzeltilir şeklinde yaklaşmalarını söylerek görü aldığımı söyledim.

Neyse Sonuç olarak herhangi bir iade büyük ihtimal alamacağım. Çünkü Bu durumun beni tatmin etmediğini görünümümden memnun olmadığım için böyle bir şey talep ettiğimi düşünüyorlar. Halbuki ben başka bir şeyden bahsediyorum onlar öncesi ve sonrası resimlere göre yorumluyorlar ben ise greft bazında yorumluyorum. Herhangi birşey olacağı yok.

Sizinde Greft Çıkışı Hakkında Yorumunuzu Duymak İsterim.

Kardeşim bu ekim merkezlerinin öncesi ve sonrasını göstererek sonucun iyi olduğunu söylemeleri kendileri açısından tam bir çaresizlik örneğidir.
Varsayalım 2000 Greft ektirdik bomboş alana. 1000 Greft çıktı ve 1000 Greft fire verdi şeklinde düşün. Şimdi eskisine göre kesinlikle daha iyidir çünkü hiç yoktu sonra 1000 Greft çıktı. Ancak ekimin başarısını eskisine göre fotoğrafla mı ölçeriz yoksa ekilenlerin çıkması ile mi ölçeriz? Eskisinin nasıl olduğu Ekim merkezini hiç ilgilendirmez. Eski duruma göre memnun olmak veya olmamak bizim kendimizi nasıl hissettiğimizle alakalı. Ekim merkezini ilgilendiren durum ise ektikleri Greftlerin ne kadarı çıkmış ona göre kendileri iyi bir ekim merkezi mi yoksa kötü bir ekim merkezi mi karar verirler.
Eğer ki  eskisine göre daha iyi, razı olun mantığı varsa onlarda, o zaman kendilerini biz şöyle ekeriz, böyle tutar diye tanıtıp fotoğraf paylaşmasınlar. Eğer ölçüleri eskisine göre daha iyi olmaksa merdiven altı bir yerin ektiği sonuçta eskisine göre iyi olabilir.
Eskisine göre iyi mi kötü mü bu memnuniyeti bize ait.
Ekilenlerin ne kadarı çıkmış ne kadar başarı sağlanmış bu da onlara ait.
O yüzden 12. ayı bekle ve ücreti talep et. Eskisine göre mevzusunu da onları susturacak ve ağızlarına sakız olmayacak bir biçimde izah et.
Bu tüm ekim merkezleri için geçerlidir.
Benim de durumum bu yöne doğru gidiyor. Konuşacağım bir iki hafta sonra.

Bir arkadaşın dediği gibi sanki konuşmalarda pasif kalmışsın. Bana da öyle geldi. Belki o anda karışında konuşamıyor olabilirsin. Ama daha sonradan keşke şöyle söyleseydim, böyle deseydim demekten iyidir. Bende ekimden  hemen sonra ekilen fotoğraflar en net biçimde var. Tabletimde saklıyorum. O ekilenlerin çıkması durumunda nasıl bir sonuç olacağı herkes tarafından tahmin edilebilir bir durum olacaktır. Üçüncü bir şahsa şu kadar ekildi sonuç bu dediğin zaman vereceği tepki objektif tepkidir. Eskisine göre nasıl olduğu ise kimseyi ilgilendirmez. 5000 ekti isen 2000 çıkmış ise eskiden daha iyi denmez. 3000 kayboldu yazıktır denir. Ekim çok başarısız denir. 3000 le bir kafa doluyor.

________

Bundan sonraki yorumları okudum. Yazmama çokta gerek kalmamış. Senin adına sevindim. Ücreti geri almışsın. Hayırlı olsun kardeşim. İnşallah yeni ekimin seni mutlu eder.
Yalnız şurayı anlayamadım, sakaldan alım yapmamı dedi konuştuğunuz doktor?
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2018, 04:52:20 Gönderen: Angmar »

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #233 : 14 Temmuz 2018, 04:57:08 »

Sakal alımı pek yapmamı tavsiye etti iz kalabilir dedi daha ergenlik sivilcelerinin izlerinden bahsetti.

Bu kısmı anlayamadım kardeşim?

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #234 : 14 Temmuz 2018, 11:24:29 »
Bu kısmı anlayamadım kardeşim?

Teşekkür ederim  ,uzun uzun okudum ama sonradan fark etmişsin :)

Sakal konusunda gittiğimz doktor plastik cerrahtı ve aynı zamanda kendiside ekim yapıyordu. Yüzümde Ergenlikten kalan sivilcelerin izleri varmış sakal gizliyormuş , sakaldan alım yaptırırsam iz kalabileceğini söyledi bende çene altından alınacak diyince pek tavsiye etmiyorum ama yinede sen bilirsin dedi , kısacası başta zaten kabul etti kayıp olduğunu ve nasıl düzeltilebiliri konuştuk baya bir süre , kendisine tekrar teşekkür etmek isterim gerçekten tarafsız bir şekilde her ihtimali değerlendirdi , keşke başta böyle insanlarla karşılaşsaydım.

Neyseki hakan doğanayla İnşallah istediğim görünüme kavuşabilirim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #235 : 24 Temmuz 2018, 17:38:05 »
285.Gün 8 Saat 22 Dakika :)

Resim Paylaşım paylaşmamaya kararsız kaldım ama yinede paylaşıyorum.
Son Bir resim paylaşımım daha olacak muhtemelen yeni ekimden hemen önce,

En büyük şansım mı sanşsızlığım mı desem bilmiyorum , ama saçımın kıvırcık olması bence baya bir ön çizgiden kapatıcılık yakalıyor greft sayısına bakmak bile istemiyorum :)

Yeni Ekimden sonra saçımı bu şekilde uzun tutabilirsem sanırım baya bir dolgun duracak kıvırcık olması gerçekten işe yarıyor gibi :)
Yorum yapmayabilirsiniz zaten ekim sonucu ortada ,

Resimler Flaşlı olarak Çekilmiştir.
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2018, 17:47:03 Gönderen: byburkay »

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #236 : 24 Temmuz 2018, 19:29:24 »
yeni ekim sonrasi tam bonus kafa olacaksin  :D

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #237 : 24 Temmuz 2018, 20:24:26 »
yeni ekim sonrasi tam bonus kafa olacaksin  :D

İnşallah abi 😊 , taramadan çok daha fazla kivircik😅
Birde çocukluk resimlerimi atsam bildiğin bonus.

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 24 Temmuz 2018, 23:24:28 »
kivircik sacin ekiminden sonra tarayip sekillendirmeyi bilmek cok onemli. ekilenler ciktigi surece daha da hacim alir heralde.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #239 : 07 Ağustos 2018, 22:29:44 »
bende medical hair i araştırıyorum fakat hem fiyat hemde sendeki şu ekimi görünce iyice soğudum ön çizgi de hiç doğallık yok  çok belli oluyor umarım senin içine sinmiştir
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram