Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70181 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #195 : 02 Temmuz 2018, 16:58:04 »
263. gün Dönor Bölge - Flaşlı
Bir Önceki Mesajda / Önceki sayfada Ekim bölgesinin son hali var.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #196 : 03 Temmuz 2018, 13:38:26 »
İkinci ekim de dönor alan yeterli olsa bile bence sakalla ortak ekim düşün kardeşim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #197 : 03 Temmuz 2018, 14:31:07 »
İkinci ekim de dönor alan yeterli olsa bile bence sakalla ortak ekim düşün kardeşim.

Büyük İhtimal öyle olacak zaten dönor rezervim ne kadar şu an bilmiyorum , onu en iyi saç makine ile kısaldıktan sonra anlayabilirim sanırım ama cesaret edemedim ekimden sonra sürekli makas ile en dip şekilde kısalttırdım.
Bakalım Hakan Hoca ne diyecek henüz konuşmadım bütçemide ayarlamam lazım.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 03 Temmuz 2018, 20:29:59 »
Büyük İhtimal öyle olacak zaten dönor rezervim ne kadar şu an bilmiyorum , onu en iyi saç makine ile kısaldıktan sonra anlayabilirim sanırım ama cesaret edemedim ekimden sonra sürekli makas ile en dip şekilde kısalttırdım.
Bakalım Hakan Hoca ne diyecek henüz konuşmadım bütçemide ayarlamam lazım.

Bu ekim için verdiğin ücreti geri talep edeceksin değili mi?
Ben 12. ayı bekliyorum. Bir mucize olup saç çıkacağından değil.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #199 : 03 Temmuz 2018, 20:52:02 »
Bu ekim için verdiğin ücreti geri talep edeceksin değili mi?
Ben 12. ayı bekliyorum. Bir mucize olup saç çıkacağından değil.

Talep etmeyi düşünüyorum ama geri alabileceğimi düşünmüyorum çünkü emsal davalarda bile ekilen saçın çıkmasının garanti olmayacağı için iade olamayacağına karar veriliyor , tabi iade edip etmemeleri onlara referans olacaktır. Hatalarını kabullenmek anlamına gelir bu durum ama bu klinik o kadar empati yapıp hatasını kabullenebilecegini sanmıyorum

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #200 : 03 Temmuz 2018, 21:00:57 »
Ben %90 geri aldım, benim amacım o bayanın özür diliyerek hatalarini kabul etmesiydi ama etmedi.
eşi özür diledi.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #201 : 03 Temmuz 2018, 21:04:48 »
Ben %90 geri aldım, benim amacım o bayanın özür diliyerek hatalarini kabul etmesiydi ama etmedi.
eşi özür diledi.

Pazartesi son randevuma gideceğim, 9.ay için ve sonrasında bir daha iletişim kurmayı düşünmüyorum. Hatalarını kabul edebilceklerini sanmıyorum ücret iadesini dile getireceğim abi ama ihtimal var mi geri alabilirmiyim bilmiyorum

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #202 : 03 Temmuz 2018, 21:21:21 »
acik acik söyle düsüncelerini, bana cok israr ettiler revizyon yapalim diye .
ben buraya sac ekimine en uygun aday olarak donör bölgemin mükemmel olarak geldigimi ama onlarin berbat ötesi ekim sonucu ve yipranmis donör bölgemle  birak revizyonu artik orada tansiyon dahi ölctürmek istemedigimi söyledim.

isim olarak degil ama seninde hic memnun olmadigini dile getirdim, gerci onlar burayi takip edip okuyorlar .

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #203 : 03 Temmuz 2018, 21:41:53 »
acik acik söyle düsüncelerini, bana cok israr ettiler revizyon yapalim diye .
ben buraya sac ekimine en uygun aday olarak donör bölgemin mükemmel olarak geldigimi ama onlarin berbat ötesi ekim sonucu ve yipranmis donör bölgemle  birak revizyonu artik orada tansiyon dahi ölctürmek istemedigimi söyledim.

isim olarak degil ama seninde hic memnun olmadigini dile getirdim, gerci onlar burayi takip edip okuyorlar .

biliyorum abi okuduklarını , her seferinde ima ediyorum ama konuşmadığımız şeyleri konuşunca belli ediyorlar :) şimdi elimde yazılı birşey olması için ve konuştuklarımın birbiriyle bağlantılı olabilmesi için Tüm durumu anlatır ve sebeplerimi listeler biçimde ücretin iadesi için mail attım bakalım geri dönüş yapacaklardır muhtemelen. :) Mail atmamın sebebi ise elimde yazılı bir şekilde bir şeylerin olması.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 03 Temmuz 2018, 22:37:50 »
Talep etmeyi düşünüyorum ama geri alabileceğimi düşünmüyorum çünkü emsal davalarda bile ekilen saçın çıkmasının garanti olmayacağı için iade olamayacağına karar veriliyor , tabi iade edip etmemeleri onlara referans olacaktır. Hatalarını kabullenmek anlamına gelir bu durum ama bu klinik o kadar empati yapıp hatasını kabullenebilecegini sanmıyorum
Kardeşim bunun bir ölçüsü olmalı. Başı boş bırakılmış bir şey değildir bu saç ekimi. O halde kim hesap soracak? Sağlık bakanlığı onayı altında yapılan yerlerde yüksek ihtimalle alt oran vardır. Ben şuan tam hatırlamıyorum ama 9. Ay olduktan sonra merkezle görüşüp şunu belirteceğim : başta bir sözleşme imzalamıştık. Bu sözleşmenin içeriğinde %80 lik bir çıkış oranından bahsediyordu herhalde tam hatırlayamıyorum. Eğer senin dediğin şekilde ise tüm merkezler saç eker, çıkıp çıkmaması şansa kalmıştır kimse hak talep edemez. Zaten ekim sonucu ekim merkzenin tekniğine ve ekim kalitesine göre değişiyor. Bu da demek oluyor ki ekilen saçın çıkma durumu şans değil. Dolayısı ile bu kadar basit bir şekilde kestirip atılmaz. Zaten mahkemeye gidecek kadar bile olmamalı bu durum. Başta sözleşme yapılır. Fire oranı belirlenir. Belirlenen oranın üstünde bir fire vermişse ücretin geri ödenmesi gerekir.

Saç ekiminde, ekilenler çıktığı zaman başarı ekim merkezine veriliyor yani ekim merkezi bununla övünüyorsa başarısızlık kiminle alakalı olacak peki?

Eğer geri iade etmezlerse ekim merkezinin polikası şu olmuş oluyor, "gelin ekelim, çıkarsa şansınıza, çıkmazsa şansınıza"... Durum buysa o zaman bu ekim merkezi profesyonellik üzerine bina edilmemiştir. Kimseye de vaatler vermemeli. Gelenlere deneyelim çıkarsa çıktı çıkmazsa çıkmadı demeli. Dürüst olmalı.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #205 : 04 Temmuz 2018, 09:23:26 »
Kardeşim bunun bir ölçüsü olmalı. Başı boş bırakılmış bir şey değildir bu saç ekimi. O halde kim hesap soracak? Sağlık bakanlığı onayı altında yapılan yerlerde yüksek ihtimalle alt oran vardır. Ben şuan tam hatırlamıyorum ama 9. Ay olduktan sonra merkezle görüşüp şunu belirteceğim : başta bir sözleşme imzalamıştık. Bu sözleşmenin içeriğinde %80 lik bir çıkış oranından bahsediyordu herhalde tam hatırlayamıyorum. Eğer senin dediğin şekilde ise tüm merkezler saç eker, çıkıp çıkmaması şansa kalmıştır kimse hak talep edemez. Zaten ekim sonucu ekim merkzenin tekniğine ve ekim kalitesine göre değişiyor. Bu da demek oluyor ki ekilen saçın çıkma durumu şans değil. Dolayısı ile bu kadar basit bir şekilde kestirip atılmaz. Zaten mahkemeye gidecek kadar bile olmamalı bu durum. Başta sözleşme yapılır. Fire oranı belirlenir. Belirlenen oranın üstünde bir fire vermişse ücretin geri ödenmesi gerekir.

Saç ekiminde, ekilenler çıktığı zaman başarı ekim merkezine veriliyor yani ekim merkezi bununla övünüyorsa başarısızlık kiminle alakalı olacak peki?

Eğer geri iade etmezlerse ekim merkezinin polikası şu olmuş oluyor, "gelin ekelim, çıkarsa şansınıza, çıkmazsa şansınıza"... Durum buysa o zaman bu ekim merkezi profesyonellik üzerine bina edilmemiştir. Kimseye de vaatler vermemeli. Gelenlere deneyelim çıkarsa çıktı çıkmazsa çıkmadı demeli. Dürüst olmalı.

Zaten Çoğu o şekilde işlemiyormiyor mu ? :) Şans işiyle yürüyor malesef ülkemizde saç ekimi , Başarısızlık belli zaten ben kabuk dökümüne kadar olan yıkamalarımı bile klinikte yaptırmıştım. Ama Her görüşmemizde aynı şeylerden bahsedildi. Mahkemeye gidecek olursa benim öne süreceğim bir kaç şey var ve kimin haklı çıkacağı ortada sanırım :) Bakalım İnşallah Mahkeme olayına kalmadan anlayış gösterir empati yapar ve sonuca vararız.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 08 Temmuz 2018, 22:31:46 »
3500-4000 arası bırsey cıkmıs bnm tahmınım..eline batan saclar varmı?..başarı dusuk gıbı gorunuyor

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #207 : 09 Temmuz 2018, 09:45:35 »
3500-4000 arası bırsey cıkmıs bnm tahmınım..eline batan saclar varmı?..başarı dusuk gıbı gorunuyor

Merhaba ben o kadar bile çıkış olduğunu düşünmüyorum artık :) Başarı %50 civarında sanırım.
Elime Batan Saçlar Var mı ? Bilmiyorum bazen hissediyorum ama psikolojikte olabilir.

Hakan Doğanay Ekibinde Düzeltme ve Revizyon Ekimi yaptıracağım yeniden 6-7 Eylül 2018 e Randavu aldım.

Diğer konuda var ama bu konuyada yazma gereği hissettim.

Hakan Doğanay'ın yorumu
Alıntı
7 / 8 Eylül 2018 tarihine ekim günü aldık. İki gün şeklinde planlandı.
Dönor alandan minimum 2000 greft alınacak, tabi saçı kısalttıktan sonra bakarız 2500de çıkabilir hatta 2800e kadar olabilir dedi.tabi saçı uzun tutmalıyım o yüzden.
Sakaldan ise nasıl kullanıyorsun tıraş olmak zorundamısın diye sordu , bende sürekli kirli sakal takıldığımdan 1000 ile 1500 arası alabiliriz dedi o zaman.
Yani toplamdan 3000 ile 4000 arası greft kullanıcak.
3500 ortalama olarak belirlendi. daha çokta olabilir.
Vertexe malesef ekim olmayacak sadece ön çizgi ve orta bölge olacak daha sonrasında saçı uzun tutacağım vertex için belki gölgelendirme yaptırırım,

Diğer Konuya buradan ulaşabilirsiniz :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4786.0
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2018, 17:18:40 Gönderen: byburkay »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #208 : 10 Temmuz 2018, 09:27:41 »
9.Ay İçin Güncelleme,

Diğer Konuyu Takip edenleryeni bir ekim yaptıracağımı biliyorlar,
9.Ay için dün görüşmeye gittim ve durumu anlattım fire oranını anlattım hatta bir iki noktada lokal boşluk var ama saç kamufle ediyor.
Durumdan memnun olmadığımı ve iade talep ettim.

9 aylık süreçte yaşanan tüm durumu aktardım. Cansu Hanımla görüşmedim eşi Serdar Bey ile görüştüm.
Daha sonra Kendisi yorumlayamacağını söylerek işlem şefini çağırdı.
Cansu Hanımla neredeyse aynı şeyleri tekrarladı. Durumu anlattım ama kendisi fire olmadığını en fazla 9. ay için 600 greft kaybı olduğunu söylerek rötüş hakkından bahsetti.
Dönor alanı kontrol etmesini istediğimde 4000 civarı bir alım yapılabilir durum olduğundan bahsetti.

Şimdi bu söylenenleri daha önce hiçbir bilgisi olmayan birisi polyannacılık oynar ve aaa ne güzel diye kendisini motive ederdi.
En sonunda ben biraz ısrarcı oldum ve iade almak istediğimi söyledim.
İşlem Şefi Emre Bey Sürekli Aynı şeyleri tekrar etti fire olmadığını en fazla 600 greft olduğunu 1 yıllık süreyi tamamlamam gerektiğini söyledi bende sadece teşekkür edebildim.

Neyse Asıl meseleye gelecek olursa iade hakkında şöyle bir şey önerdiler. Tarafsız bir üçüncü kişiden görüş alalım ona göre karar verelim şeklinde oldu onların tavsiye ettiği birisi ve benim tavsiye ettiğim birisinden görüş alıp o şekilde karar verecekler.
Hatta Mezoterapi teklif ettiler ücretsiz bende istemediğimi zaten yaptırdığımı ve sadece kullanıldığı süre boyunca geçerli olacak bir çözümün benim kararımı etkilemeyeciğini söyledim.

Hatta görüşmenin en başında ben görüş aldığımı 3000- 3500 civarı bir çıkış olduğunu düşündüğümü söylediğimde ' Rakip  firmalar '
diye bir görüşte bulundular. Bende İzmirde kimse ile görüşmediğimi nerede ekim yaptırdığımı söylemediğimi sadece nasıl düzeltilir şeklinde yaklaşmalarını söylerek görü aldığımı söyledim.

Neyse Sonuç olarak herhangi bir iade büyük ihtimal alamacağım. Çünkü Bu durumun beni tatmin etmediğini görünümümden memnun olmadığım için böyle bir şey talep ettiğimi düşünüyorlar. Halbuki ben başka bir şeyden bahsediyorum onlar öncesi ve sonrası resimlere göre yorumluyorlar ben ise greft bazında yorumluyorum. Herhangi birşey olacağı yok.

Sizinde Greft Çıkışı Hakkında Yorumunuzu Duymak İsterim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 10 Temmuz 2018, 11:54:52 »
Değerli kardeşim geçmiş olsun.  Hakkını aramışsın ama, onların bu forumda senin paylaşımlarından haberdar olmadıklarını düşünmen biraz  saflık olmuş :)
 Yazdıklarından pasif kaldığın anlaşılıyor. Benim düşüncem,  bu yazıyı bile okumuşlardır. Ticaret yapanlar  bu tür şeyleri kovalarlar.

Bana göre,  Çıkan greft sayısı 3000 i  aşmaz.  Ben donörden  sana söylenen miktarda bir alım olduğunu düşünmüyorum. En   fazla 4000 greft alım olmuştur.  Saçların çok ince. Donör alanın öyle harika değil. Yani sonuç olarak söyledikleri gibi bir seferde o miktarda bir alım yapılsaydı.bana göre "nekroz" kaçınılmazdı. Yani en azından donör  tam iyileşmezdi diye düşünüyorum.

9.10 aydan sonra yeni çıkış olmaz ama ince olanlar kalınlaşabilir diye  12ay  bitsin bakalım demişlerdir. Benimde zaten en nefret ettiğim  bahane tipi, zamana yayarak olayı soğutma çabasıdır. Beceriksizliklerine kılıf uydurmak için.

Bence 2. Ekim tarihini başka bir kurumdan alan biri olarak, kafan halâ karkşık gibi. Bence  ne istediğin konusunda netleşmelisin.  Paranı geri istiyorsan ben alabileceğini düşünüyorum.en azından  bir kısmını.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Facebook Twitter Instagram