Değerli kardeşim geçmiş olsun. Hakkını aramışsın ama, onların bu forumda senin paylaşımlarından haberdar olmadıklarını düşünmen biraz saflık olmuş
Yazdıklarından pasif kaldığın anlaşılıyor. Benim düşüncem, bu yazıyı bile okumuşlardır. Ticaret yapanlar bu tür şeyleri kovalarlar.
Bana göre, Çıkan greft sayısı 3000 i aşmaz. Ben donörden sana söylenen miktarda bir alım olduğunu düşünmüyorum. En fazla 4000 greft alım olmuştur. Saçların çok ince. Donör alanın öyle harika değil. Yani sonuç olarak söyledikleri gibi bir seferde o miktarda bir alım yapılsaydı.bana göre "nekroz" kaçınılmazdı. Yani en azından donör tam iyileşmezdi diye düşünüyorum.
9.10 aydan sonra yeni çıkış olmaz ama ince olanlar kalınlaşabilir diye 12ay bitsin bakalım demişlerdir. Benimde zaten en nefret ettiğim bahane tipi, zamana yayarak olayı soğutma çabasıdır. Beceriksizliklerine kılıf uydurmak için.
Bence 2. Ekim tarihini başka bir kurumdan alan biri olarak, kafan halâ karkşık gibi. Bence ne istediğin konusunda netleşmelisin. Paranı geri istiyorsan ben alabileceğini düşünüyorum.en azından bir kısmını.