Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70294 defa)

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #180 : 16 Haziran 2018, 17:33:19 »
Rica ederim :) suan 7 aydasın çıkışta var sonuçta kafanda  7 ay sürecin henüz yarısı demek 8/9/10 ayların var daha önünde saç gelişicektir o yüzden şuan sürecine odaklan 12 ay sonunda da diyelim tatmin  olmadın ufak bir sıklastırma ile ozaman karar verirsin doktor seçimine ve forum olarakta sana destek olur misal hakan hocanın ekibinimi düşünüyorsun  indirim vs talep ederiz belki bizi kırmaz elimizden gelen desteği verirriz yada başka bir doktor artık kime karar kılıyorsan dostum sen sıkma canını kendini sıkıntılara sokma bunları düşünme şimdiden en kötü ihtımal ikinci ekimin 9/10 ay sonrası olucak ozamana kadarda ufak ufak bişeyler ayarlarsın kendine. Bak buda sana kendini daha iyi hissettirecektir biz aileyiz burda:)

Şuan için sürecin yarısındasın ve herşeyin daha olumlu olucagına inan kendin için.

Bu arada donör bölgende gayet güzel saglıklı saçlarında kalın tellı cok rahat sorunsuz bir ekim daha geçirirsin ve eksik kalan yerlerde güzelce sıklaşır arzu ettiğin saçlara kavuşursun sen sabırlı ol yıpratma üzme kendini herşeyi yoluna sokarız birlikte..

Büyüksün hintel başkan iyiki varsın 🙏

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #181 : 16 Haziran 2018, 18:31:44 »
ekimde ön bölge hariç yoğun olarak ekilen bir alan malesef yok. orta bölge ve arka bölge bence olması gereken gibi fakat ön çizgi bi tık daha yoğun olmalıydı.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #182 : 16 Haziran 2018, 18:45:47 »
ekimde ön bölge hariç yoğun olarak ekilen bir alan malesef yok. orta bölge ve arka bölge bence olması gereken gibi fakat ön çizgi bi tık daha yoğun olmalıydı.

Teşekkür edeirm yorum için.
yoğunluk olarak sadece ön çizgiye çalışıldı ona hem fikirim ,ama çıkışlardan hiç memnun değilim seyrek olması tamam muhtemeldi orta ve vertexde ama bu kadar seyreklik olmaması gerekirdi bence , ön bölge idare eder vaziyette ama güneş altında karşıdan bakınca saç derisinin görünmemesi gerekirdi ön çizgiden :) Kısacası yeni bir ekim yaptıracağım sanırım birinci yılın sonunda :) tabi bu ekim merkezinde kesinlikle değil.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 16 Haziran 2018, 19:54:59 »

yoğunluk olarak sadece ön çizgiye çalışıldı ona hem fikirim ,ama çıkışlardan hiç memnun değilim seyrek olması tamam muhtemeldi orta ve vertexde ama bu kadar seyreklik olmaması gerekirdi bence , ön bölge idare eder vaziyette ama güneş altında karşıdan bakınca saç derisinin görünmemesi gerekirdi ön çizgiden :) Kısacası yeni bir ekim yaptıracağım sanırım birinci yılın sonunda :) tabi bu ekim merkezinde kesinlikle değil.

bence bu beklenti doğru değil. ön çizginiz çok aşağıda olmuş açıklığınıza göre. üste daha yoğun daha dar çalışılmalıydı zaten. ön çizgiden bakınca gözükmemesi gerekirdi doğru fakat vertex ve orta bölgede ekilen çıkmış bence. 6 bin greftle bu kadar aşağıda bir çizgi başarılı olunması zor. o yüzden 2. ekimde ön bölgeyi saçlarla orta bölgeyide saç+sakalla kapatın. tüm kafaya yaymamanızı öneririm ekimin yine.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #184 : 17 Haziran 2018, 00:55:13 »

bence bu beklenti doğru değil. ön çizginiz çok aşağıda olmuş açıklığınıza göre. üste daha yoğun daha dar çalışılmalıydı zaten. ön çizgiden bakınca gözükmemesi gerekirdi doğru fakat vertex ve orta bölgede ekilen çıkmış bence. 6 bin greftle bu kadar aşağıda bir çizgi başarılı olunması zor. o yüzden 2. ekimde ön bölgeyi saçlarla orta bölgeyide saç+sakalla kapatın. tüm kafaya yaymamanızı öneririm ekimin yine.

buradaki olay beklentimin karşılanmaması değil , olayı yanlış yorumluyorsunuz.
Greft Sayısını göz önünde bulundurarak değerlendirmeniz gerekir , Ön Çizgi aşağıda olmasını ben istemedim planmasını öyle yaptıar saç teli olarak mikron bazlı kalı olduğunu ve çoklu saç tellerine sahip olduğumu iki günü yayarak "maksimum greft" olarak çalışacaklarını beyan ettiler. Buradaki olay hayal satma değil. Vadedilenlerin gerçekleşmemesi değil.

Görünen köy kılavuz istemez. Ön Çizgiden nokta boşluk kalmaması lazımdı açılan kanallar belli ön çizgide resimlerden bakabilirsiniz aynadan baktığımda şu anda ön çizğide gördüğüm 3 kanaldan birinde sadece saç çıkışı olmuş. Bu da kaybı belirtiyor sanırım. Ekim merkezinin vaddediğinin görünmemesi değil ektiğinin çıkmaması durumu var.

Yeni ekime gelecek olursak konsültasyon için online görüşeceğim bir kaç doktor var ona göre karar vereceğim ama tamamen kapanma olasılığı çok yüksek , neden derseniz iki önceki sayfada dönor bölgemin durumuna bakabilirsiniz  Dönor + gerekirse sakalla bu iş çözülür ama bu vasat merkezde olmaz. Hakan Doğanayın Ekibini düşünüyorum bakalım birinci yıl tamamlandıktan sonra oda.

Teşekkür ederim yorumun için

Nicblmdm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 17 Haziran 2018, 12:47:36 »
Burkay geçmiş olsun.Bende aynı ekim merkezinde ektirdim sürecimi bekliyorum henüz 50.gündeyim.
Umarım senin çıkışların devam eder ve bir nebze istediğin kapatıcılığı yakalayabilirsin.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #186 : 17 Haziran 2018, 12:58:29 »
Burkay geçmiş olsun.Bende aynı ekim merkezinde ektirdim sürecimi bekliyorum henüz 50.gündeyim.
Umarım senin çıkışların devam eder ve bir nebze istediğin kapatıcılığı yakalayabilirsin.

Teşekkür ederim. İnşallah temennin gerçekleşir :)

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #187 : 18 Haziran 2018, 10:18:15 »
Yoğunluğu elbette artacak, çıkanlar güçlenecek saçlar uzayacak. Ama çıkmayan yerler yine bos kalacak.
aklıma geldikce sinir oluyorum ikinci ekimi yapmak istemelerine.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #188 : 18 Haziran 2018, 11:03:37 »
Yoğunluğu elbette artacak, çıkanlar güçlenecek saçlar uzayacak. Ama çıkmayan yerler yine bos kalacak.
aklıma geldikce sinir oluyorum ikinci ekimi yapmak istemelerine.

Abi Biz Sinir oldukça onlara bir artısı veya eksisi olmayacak hiç düşünmeyecekler bile empati yoksunular diyebilirim . Ama Yapabileceğim Tek şey var onlarla ilgili Sürekli Paylaşım yapmak öncesi ve sonrası durumu değerlendirmek ve düşündüğümü söylemek. bir kaç mesaj önce böyle olması gerekir diye mesajlar var mesala ama benim düşündüğüm değil :)

Her on günde bir pylaşım yapacağım her zaman yaşadıklarımı anlatacağım bu merkezle ilgili onlara en iyi referans.
100 üzerinden değerlendir deseler en çok verebileceğim puan 65'tir.

Sen kendini artık üzme bence artık geçmişi unut senin için yeni süreç başlayacak yeni ekim yaptıracaksın ve en büyük sorun stres olacaktır. Emin ellerdesin bence seçtiğin doktora ve düşündüğün doktara göre ama bu merkezide her yerde ifşa et. Bana sürekli ulaşıryorlar instagramdan yada buradan özel mesajla ben yaşadığımı söylüyorum ve önerilerde bulunuyorum. Sende söylersen onlarda artık sanırım daha fazla insana sorun yaşatmazlar.

bir yıl sonra 500 greft revizyon hakkı veriyorlarmış zaten bunu vermelerinin sebebi kendileride biliyorlar sorun yaşayacağımızı kendileride kendi çalışanlarına güvenmediğinin göstergesi adeta bunu o zaman nasıl düşünemedim heyecanla bilmiyorum.

Bence kendilerine çeki düzen vermeleri ve insanları küçümsememeleri gerekir kendileri bu işi yirmi yıldır yapıyormuş sormak lazım acaba hiç ekim yapmış mı diye neyse sinir olmak istemiyorum , Sürecim tamamlanana kadar iletişimimi kesinlikle kesmeyeceğim ve yıl sonunda o zaman gerçekten soracağım biz salakmıyız bilmiyormuyuz. Son kullanıcı yaftası yapıştırmak istiyorlar , kusura bakmasınlarda ekim yaptırmak isteyen biri her şeyi öğrenmiş ve farkında olarak bir takım şeylere kalkışıyor madem sorun yaşatacaksınız o zaman hiç bulaşmayın . Benim Ekimimde Bence planlama biraz yanlış biraz fazla önce ön çizgi... böyle düşünmeye çalışıyorum ama tamam önde de bu saç nerde ya çıkmayan saçlar nerede , neyse daha fazla uzatmayayım . teşekkür edeirm abi, sende içini ferah tut.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #189 : 18 Haziran 2018, 11:36:57 »
Haklısın tabi kardeşim. Zaten pozitif bakıyorum,güzel günlere inşallah sonunda kavuşacağız. ama olanlarida unutmayacağım.
250 günümde Cansu Bilgili hanımla geçen telefon konusmami burda paylaşmadım. Bana söyledikleri inanilir gibi değil.

Evet kendine guvenmedikleri için revize hakki veriyor. Burayi okuyorlar 20 yillik merkez kendini neden savunmuyor, yazsalarya buradan cevap.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #190 : 18 Haziran 2018, 12:19:04 »
Haklısın tabi kardeşim. Zaten pozitif bakıyorum,güzel günlere inşallah sonunda kavuşacağız. ama olanlarida unutmayacağım.
250 günümde Cansu Bilgili hanımla geçen telefon konusmami burda paylaşmadım. Bana söyledikleri inanilir gibi değil.

Evet kendine guvenmedikleri için revize hakki veriyor. Burayi okuyorlar 20 yillik merkez kendini neden savunmuyor, yazsalarya buradan cevap.

Yazıyor olabilirde bilmiyorum ama ben yazdıklarını düşünüyorum tabi merkez olarak cevaplayacak savunacak halleri yok ,

Bence tüm görüşmelerini paylaş ben yaşadıklarımı ve düşüncelerimi resim paylaştıkça dip not olarak paylaşıyorum. Web sitelerinde bahsettikleri kendilerini ön plana çıkarmaya çalıştıkları merdiven altı ekim merkezleriyle kendilerini kıyasladıkları ve hastahane olarak bahsettikleri merkezin bence kendisi kıyasladığı ve küçümsediği merdiven altı gibi çalışıyor. bir yıl sonra revizyonmul hastahane ortamıymış, ya gerçekten daha önce dikkat etmediğim heyecanla göz yumduğum sonradan farkına vardığım o kadar şey var ki gerçekten burası için ne ödeme yaptığım miktar değer ne çektiğim psikoloji.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #191 : 19 Haziran 2018, 16:34:24 »
250. Gün ( Her 10 günde bir paylaşım yapmaya devam edeceğim. )

On Günlük sürede bir değişiklik oldu mu derseniz , sanki biraz daha kararmış gibi hissediyorum yada saçlar uzadı o yüzden de öyle bir yanımsama olmuş olabilir.
Polyannacılık yapmak istemiyorum ama sanki çıkış var gibi halen elimle hissdebiliyorum tabi psikolojikte olabilir o yüzden bu konuda birşey diyemeceğim.

Yeni bir ekimi düşünüyorum bunuda konuyu takip edenler son mesaja bakanlar için yazayım.

Son Zamanlarda Fark ettiğim birşey daha var Ekim alanının Sol tarafı daha yoğun sağ taraf daha seyrek ben kanal açan kişinin solak olduğunu düşünmeye başladım.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : 19 Haziran 2018, 16:45:37 »
Sağ sol mevzuu kesinlikle dolaşım ile alakalı dostum...hemen herkezde var aynı sorun

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #193 : 19 Haziran 2018, 20:58:13 »
Sağ sol mevzuu kesinlikle dolaşım ile alakalı dostum...hemen herkezde var aynı sorun

Dolaşımla mı ? Hiç düşünmemiştim o açıdan ama gözle görülür en azindan benim aynadan fark ettiğim bir yoğunluk var sağ tarafa göre.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #194 : 02 Temmuz 2018, 16:57:12 »
Merhabalar Bugün 263.Gün,

Aynı Açılardan ve Işıktan , Flaşlı Olarak Yeni Resimleri Ekliyorum.
Bir Alt Mesajda Dönorun Son Hali var , Fikir alabilmek amaçlı 1 aydır hiç kısalttırmadım.

Yeni bir ekimi planlıyorum , Muhtemelen Ekim ayı Sonrasında olacaktır , Bir Yıl tamamlandıktan sonra , Hakan Doğanayın Ekibini düşünüyorum ve asıl meseleye gelecek olursak sizce bu dönorden ne kadar greft çıkar ve ne kadar greftle bu açıklık kapanır bir nevi sıklaştırma operasyonu olacak o yüzden kestiremiyorum.

Birde yan templer - Şakak bölgelerine sizce düzeltme gerekiyormu çizgi için, oraya gerek var mı ? ileride açılma ihtimalide olabilir.
Lütfen yorum yapın.

Bir Sonraki Mesajda Dönor var flaşlı.

Facebook Twitter Instagram