Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70228 defa)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #150 : 23 Mayıs 2018, 08:49:39 »
6000 greft ile olması gerekenin yarışı mevcut :( bende de aynı druk var lakin bende hiç sac olmadığı için önceden size nazaran daha şanslıyım. InsaAllah yanılırız ve 12. Aya kadar çıkışlarınız artar

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #151 : 23 Mayıs 2018, 11:47:18 »
6000 greft ile olması gerekenin yarışı mevcut :( bende de aynı druk var lakin bende hiç sac olmadığı için önceden size nazaran daha şanslıyım. InsaAllah yanılırız ve 12. Aya kadar çıkışlarınız artar

Teşekkür Ederim yorumun için :)
Evet 6000 greft ama sonuç ortada bu süreden sonra bir çıkış furyası daha olabilirse sonuö tatmin edebilir yoksa başarısız ve fiyasko diyorum, gerçi halen kaşıntılar ve ele batan saçlar var her bölgede ama bilmiyorum.

İnşallah dediğin gibi istediğimiz sonuca ulaşabiliriz ,

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #152 : 30 Mayıs 2018, 15:45:17 »
230.GÜN

Merhabalar ,
Bir Kaç Farklı Açıdan Resim Atıyorum , İkinci Mesajda Son Resim Vertex ve crown bölgesi var.

Sizce ne durumdayım gerçekçi yorumlar yapabilir misiniz ? ve lütfen yorum yapın.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #153 : 30 Mayıs 2018, 15:46:07 »
Devam Resimleri

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 30 Mayıs 2018, 17:25:09 »
Gözle görülür bir şey fark etmedim. Beklemeye devam
Edeceksin. Benden 15 gün ilerdesin. Ama benimkide senin gibi.
Doktoruna sordunmu ne diyor.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #155 : 30 Mayıs 2018, 17:37:36 »
Gözle görülür bir şey fark etmedim. Beklemeye devam
Edeceksin. Benden 15 gün ilerdesin. Ama benimkide senin gibi.
Doktoruna sordunmu ne diyor.

Sordum :) ne diyecek polyannacılık oynuyoruz :)
Ama ön bölgenin biraz daha sık olması lazım onun haricindeki bölgeler böyle kalacak gibi komple vertex - middle - crown'a 3000 greft ekildi.ön çizgiye sırf 3000 greft ekildi . daha fazla birşey olmaz gibi ön bölge sıklaşırsa bakalım ikinci ekimi düşünmeye başladım zaten .

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #156 : 30 Mayıs 2018, 18:02:46 »
7,5 ay olmuş daha değişim olacak elbette.
yinede ön bölge daha sıkı olabilirdi.
aynı merkez olduğundan bende 7 ve 10 aylarda fark oldu. Tabi sonuçtan hiç memnun değilim.

Cansu hanım bana resimlerimi gönderin lütfen, mesajıma cevap vermediniz. Burayi okudugunuzu biliyorum

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 30 Mayıs 2018, 18:19:36 »
Ne kadar fark oldu. Yeni saçlarmı çıktı yoksa varolan saçlar hacimmi kazandı.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #158 : 30 Mayıs 2018, 18:25:47 »
7,5 ay olmuş daha değişim olacak elbette.
yinede ön bölge daha sıkı olabilirdi.
aynı merkez olduğundan bende 7 ve 10 aylarda fark oldu. Tabi sonuçtan hiç memnun değilim.

Cansu hanım bana resimlerimi gönderin lütfen, mesajıma cevap vermediniz. Burayi okudugunuzu biliyorum

İnşallah Fark olacaktır abi :) zaten fark olduğu takdirde beni memnun ederse kesinlikle revizyon hakkımı burada kullanmam kesinlikle kalem tekniğini kullanan doğan turan - hakan doğanay yada esma serkanı tercih ederim tabi bütçe meselesi
bu forumu ben görüşmelerimde söyledim ama bilmiyormuş gibi yaptılar ama bencede takip ediyorlardır.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #159 : 11 Haziran 2018, 10:07:35 »
240.Gün (Cumartesi Çekildi.)

Merhaba Arkadaşlar , 7 ayı geride bıraktım , Sekizinci Aydayız .
Süreçten ekimden hiçbir şekilde memnun değilim. Bunu Ekim Merkeziyle Ne Zaman Paylaşsam Hep aynı cevabı alıyorum Daha çıkışlar olcaktır dolgunlaşacak 1000 greft revizyon hakkınız var. Bununla birlikte ön çizgiden hiç probleminiz kalmyacak cevabını alıyorum.

Peki Çıkmayan Greftler Ne olacak nasıl güvenip size tekrardan teslim olabilirim ? bunun cevabı yok . Hatta İsterse Seans Farkını Tamamlayıp gerekirse yeniden komple ekim yapmayı bile teklif edebiliyorlar gerçekten tebrik etmek lazım.

Her ay kontrole gidiyorum bilerek her ay fotoğraf çekimi oluyor yıl sonunda elimde söyleyebilecek bir söz olması için bunu yapıyorum. Fark Ettiğim bir şey daha var Bana Söylenen Greft Rakamı Sanırım Toplanan greft rakamı çünkü yeniden greft sayısını öğrenmek istediğimde sistemde gördüğüm 3101 toplanmış ama ekilen 2900 , ikinci gün 2943 toplanmış ama ekilen 2543 , daha ekim yapılmadan 600 greft çöpe gitmiş muhtemelen toplanırken içine ettiler . Bunu son anda fark ettiğim ve çıkış yaptıktan sonra farkına vardığım için birşey diyemedim orada.

Xpecia Kullanmaya başladım yaklaşık 7-8 gündür. Polyannacılık oynamak istemiyorum artık , ama sanki çıkış var gibi en azından elimi gezdirdiğimde kıl gibi elime batan saçlar oluyor bunlar daha önce mi çıktı yoksa çıkmıyor mu kırılan saçlar mı bilmiyorum ,

Çıkış Olabileceğini artık düşünmüyorum , ama metobolizma meselesi emin de olamıyorum. Yine de Resim Paylaşmaya devam edeceğim bakalım inşallah çıkış olabilir.

Yeni ekim yaptırmayı planlıyorum öyle aman aman bir bütçem kalmadı ama bunuda düzeltmem lazım bunuda dhi ekimi yapan kişileri tercih etmem gerekli diye düşünüyorum hakan doğanay ekibi olabilir ama biraz daha uygun bütçeli belki esma serkan olabilir yeni bir ekim yaptırmak içinde bir yılı beklemeyi düşünüyorum .

tüm bu süreç için yardımcı olabilir yorum yapabilir misiniz ?
Ortalama Sizce Ne Kadar greft Çıkşı olmuş olabilir.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 10:20:01 Gönderen: byburkay »

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #160 : 11 Haziran 2018, 14:17:47 »
nekadar kolay söylüyorlar degilmi o revizyon hakki lafini !!
banada aynisi denildi 1001 demiyecek tam 1000 taneyle nokta bosluk kalmadan kapatacagiz .

yav ne revizyonu size allah korusun artik tansiyon bile ölctürmem.

toplanan greft ve ekilen arasindaki rakamda benimde süpelerim var.
ekim bittikden sonra dinlenmeye cekilecegim an emre bey hmm suraya 5-10 greft daha ekelim dedi, kesinlikle fazladan alinan greftler oldu ve bunlar maalesef artik yok.

kardesim iyi arastir, elbette bütce önemli ama biliyorsun sonsuz imkan yok maalesef . donörün ne durumda bilmiyorum.
ben sahsen ikinci ekim icin kesinlikle manuel alim yaptiracagim

arastirmalarimda daha 12 ay dolmadan hemen gel ekelim diyende oldu 12 ay dolmasi lazim diyende sadece Dr. koray Erdogan 15 ay dolmasi lazim sürecin tamamlanmasi icin dedi.

senin sürecin devam ediyor 9, 10 , 11 aylarda mutlaka dahada gelisecek sIkIlasacak form alacak ozamanlar belkide seni tatmin edici sonuc olur .
insallah ikinci ekime gerek kalmayacak bir sonuc olur . aman lütfen paylasimini birakma devam et .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 11 Haziran 2018, 15:36:52 »
Muhakkak süreç sonunda simdiki halinize göre fark olacaktır diye düşünüyorum ama bu fark sizi ne kadar tatmin eder bunu ön görmek zor hepbirlikte 6 ay sonra görücez  süreç bazı kişilerde yavaş da olabiliyor..
Global Moderator

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #162 : 11 Haziran 2018, 15:43:47 »
Abi Yorumun İçin Çok teşekkür ederim , Araştırmaya başladım bakalım kesinlikle CliniHair'e Her ay gideceğim ve her ay fotoğraflanmasını isteyeceğim bir yıldan önce yeni bir ekim yapmayı düşünmüyorum.

Farkında olmadıkları Şey ise bize kurdukları her kelimenin her kendini beğenmişliğin her durumun kendilerine referans olması, bu forum üzerinden özel mesajlar geliyor hatta direk buradan kullanıcı adımla instagramdan bakıp dm atan bile var merkez hakkında bilgi edinmek istiyorlar bende her şeyi açıkca söylüyorum özellikle de gidip görüşürken adımı verin herşeye dikkat edin mümkünse izmire bulaşmayın diyorum. :)

süreç evet devam ediyor ama çıkış olur mu artık pek emin değilim olursa çok iyi olur bana araştırma süresi verir , bütçemin uygunluguna göre hakan doğanay var kendisine bütçem şu an için yetmiyor ama işte bu ekimde ön çizgi biraz daha sıklaşırsa bekliyebilir bütçemi ayarlar sonra kendisine ekim yaptırırım , olamadı en kötü kendi ekibine , birde diğer alternatif esma - serkan var ama tedirdigim bir kere ağzımız yandı artık üfleyerek yemek lazım .

Gerçekten yazık ya bu kadar greft çöp oldu ,keşke belirtselerdi keşke biraz empati yapsalardı keşke birazda ben merkezci olmasalardı .

Bu forum için hintell e teşekkür etmek gerek , bu konum direk ilk sayfada çıkıyor clinichair yorumlar diyince alsınlar işte en iyi referans,

Dönor bölgemi ekledim aşağıya bence bir ekim daha kaldırır 3000 - 3500 rahat çıkar gibi , sakal desteklide olabilir , ama sürekli kirli sakal bırakıyorum acaba o sorun olur mu bilmiyorum ,
daha yeni ekim için bence erken bu konu üzerinden dönor ile ilgili yorum yapabilirseniz çok iyi olur ekim merkezi tavsiye ile zamanı gelince konu  açacağım.

tekrardan teşekkür ederim abi , Sen koray hocayı tercih edeceğin için kendine düzgün bir kuaför bulmalısın bence :)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #163 : 11 Haziran 2018, 15:47:25 »
Muhakkak süreç sonunda simdiki halinize göre fark olacaktır diye düşünüyorum ama bu fark sizi ne kadar tatmin eder bunu ön görmek zor hepbirlikte 6 ay sonra görücez  süreç bazı kişilerde yavaş da olabiliyor..

teşekkür edeirm , bir önceki yorumumda seni andım direk cevabın geldi konuya :)
inşallah dediğin gibi olur inşallah çıkış olur
bence en fazla saçlar hacimlenir ve biraz dalgalı olduğu için belki kapatıcılık sağlar bilmioru açıkcası morelim gerçekten çok bozuluyor bu süreçte .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 11 Haziran 2018, 16:21:45 »
Rica ederim :) suan 7 aydasın çıkışta var sonuçta kafanda  7 ay sürecin henüz yarısı demek 8/9/10 ayların var daha önünde saç gelişicektir o yüzden şuan sürecine odaklan 12 ay sonunda da diyelim tatmin  olmadın ufak bir sıklastırma ile ozaman karar verirsin doktor seçimine ve forum olarakta sana destek olur misal hakan hocanın ekibinimi düşünüyorsun  indirim vs talep ederiz belki bizi kırmaz elimizden gelen desteği verirriz yada başka bir doktor artık kime karar kılıyorsan dostum sen sıkma canını kendini sıkıntılara sokma bunları düşünme şimdiden en kötü ihtımal ikinci ekimin 9/10 ay sonrası olucak ozamana kadarda ufak ufak bişeyler ayarlarsın kendine. Bak buda sana kendini daha iyi hissettirecektir biz aileyiz burda:)

Şuan için sürecin yarısındasın ve herşeyin daha olumlu olucagına inan kendin için.

Bu arada donör bölgende gayet güzel saglıklı saçlarında kalın tellı cok rahat sorunsuz bir ekim daha geçirirsin ve eksik kalan yerlerde güzelce sıklaşır arzu ettiğin saçlara kavuşursun sen sabırlı ol yıpratma üzme kendini herşeyi yoluna sokarız birlikte..

« Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 16:31:55 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram