Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70318 defa)

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #135 : 11 Mayıs 2018, 00:00:08 »
Acaip iyimser yorumlar okuyorum ve çok şaşırıyorum açıkçası.7 ay olmuş daha çıkışlar olacak yorumlarına katılmıyorum ,saçların çıkış süreçleri bitmiş ama biraz daha saç telleri güçlenecektir elbet bu biraz sonuca çok az olumlu etki yaratacaktır.saçlarınızı önünüzdeki süreçte biraz uzun kullanmayı denerseniz ki bunu öğrenip deneyeceğinize eminim o zaman saç derisini kamufle etme şansınız olacaktır ve çok daha iyi görüneceğime emin olabilirsiniz.
Benim asıl hayret ettiğim nokta bu ekimde 4000 gibi bir greftin çıkmış olmasından yada çıkacak olmasından bahsedilmesi.4000 greft çıkmış olsa kafa derisi  tamamen kamufle olurdu ve üst düzey başarılı bir ekim süreci ortaya çıkardı.şu an cm  karede önde en çok 15 ortada ve arkalarda 10 greft falan var.alan 80 cm kare olsa hadi 100 olsun 1200 greft ortalama saç çıkmış olur.
En fazla burda hadi taş çatlasın 1500 greft çıkmış olsun.forum genelinde bu çıkış yüzdeleri ile ilgili büyük yanılgı var..aslında çok zorda değil bunları hesaplamak ekim sahibinin 10 dk sını alır.merak eden için ortalama çıkış hesaplama yöntemini anlatabilirim.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 11 Mayıs 2018, 02:00:02 »
Sence kac greft var burda bilmedigimiz seyler olabilir paylasirsan bende tecrube kazanayim ciksa ciksa 1500 greft diyorsun ama 1500 greftin bence ustunde bombos bir kafa sakaktan vertexe kadar bir ekim destekli sac yok ve kum siyahi renk tonu saclar cokta kaliteli deil 1500 greft sac on cizgisini anca kapatir  :)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 11 Mayıs 2018, 08:18:42 »
Acaip iyimser yorumlar okuyorum ve çok şaşırıyorum açıkçası.7 ay olmuş daha çıkışlar olacak yorumlarına katılmıyorum ,saçların çıkış süreçleri bitmiş ama biraz daha saç telleri güçlenecektir elbet bu biraz sonuca çok az olumlu etki yaratacaktır.saçlarınızı önünüzdeki süreçte biraz uzun kullanmayı denerseniz ki bunu öğrenip deneyeceğinize eminim o zaman saç derisini kamufle etme şansınız olacaktır ve çok daha iyi görüneceğime emin olabilirsiniz.
Benim asıl hayret ettiğim nokta bu ekimde 4000 gibi bir greftin çıkmış olmasından yada çıkacak olmasından bahsedilmesi.4000 greft çıkmış olsa kafa derisi  tamamen kamufle olurdu ve üst düzey başarılı bir ekim süreci ortaya çıkardı.şu an cm  karede önde en çok 15 ortada ve arkalarda 10 greft falan var.alan 80 cm kare olsa hadi 100 olsun 1200 greft ortalama saç çıkmış olur.
En fazla burda hadi taş çatlasın 1500 greft çıkmış olsun.forum genelinde bu çıkış yüzdeleri ile ilgili büyük yanılgı var..aslında çok zorda değil bunları hesaplamak ekim sahibinin 10 dk sını alır.merak eden için ortalama çıkış hesaplama yöntemini anlatabilirim.

“7 ay olmuş daha oyle saç artışı çıkışı bekleme “ konusuna katılıyorum.%5-10 artış olursa iyidir.
Fakat “taş çatlasın 1500 greft çıkmış” yorumun gerçekten çok komik. Bu açıklığa 4000 greftle üst düzey sonuç Alman gerekirdi , kafa derin gözükmezdi “ yorumunda çabası..

Açıklık alan hesabında yanlış .. bu arkadaşın açık alanı 80cm2 değil.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 11 Mayıs 2018, 08:25:33 »
80 cm lik açıklık örneği için foto ekledim. Oradan kıyas yapabilirsin.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 11 Mayıs 2018, 08:31:06 »
Sence kac greft var burda bilmedigimiz seyler olabilir paylasirsan bende tecrube kazanayim ciksa ciksa 1500 greft diyorsun ama 1500 greftin bence ustunde bombos bir kafa sakaktan vertexe kadar bir ekim destekli sac yok ve kum siyahi renk tonu saclar cokta kaliteli deil 1500 greft sac on cizgisini anca kapatir  :)

Bu denli yüksek greftli ekimlerde maalesef  fireler çok fazla oluyır. Ekiminiz için başarılı demek dogru olmaz. Ekim sonrası kendine gelemeyecek kadar minyatürlermiş çok saçınız var iniş. Onlardan kayıplarınız da olmustur muhtemelen. Ekiminiz vasat bir ekim. Lokal boşlukların olmayışı, ortalama seyreklikte eşit dağılımlı çıkışların olması sevindirici.
Umarım ilerleyen aylarda bizi şaşırtır , heryerden saç fışkırır.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #140 : 11 Mayıs 2018, 09:55:30 »
Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim , Tek Cevap vermek Yerine Yorumlamak daha mantıklı geldi ,

Önceki Sayfalarda Ekim Safhaları mevcut , şu anda olan saçın ben neredeyse tamamının ekim saçı olduğunu düşünüyorum , ekim öncesi saçımı kaybettim gibi minyatürleşmiş ve uzamayan saçlardı muhtemelen ve kesinlince bir daha uzamadı ve kayboldu.

1500 sayısı biraz mantıksız ki nasıl mantıksız ilk resimleri ve ekim planlamasını ekim açısına bakarsan alanın açıklığını ve büyüklüğünü görebilirsin yok iddaa ediyorum diyorsan Dermatoskop ile gelip inceleyebilirsin ekim saçı zaten kendini belli eder....

Fire konusuna gelecek olursa ve kayıp bence çok fazla inşallah kamufle edebilirim çıkış olur olmaz ona birşey diyemem ama inşallah tatmin eder.

İyimser yorumlara gelecek olursak ben teşekkür ederim , herkes kendi bakış açısında değerlendiriyor , bakalım naturel bir görüntü yakalarsam tatmin olacağım sanırım ama hiç bilmeden son resme göre de yorum yapmak biraz canımı sıktı açıklık alanı ne kadar geniş 1500 greft gerçekten çok iyi keşke hep sizinle çalışssak  :D :D :D :D

Nasıl tedbir almalıyım ne yapmalıyım bununla ilgili yorum yapabilir misiniz ?

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 11 Mayıs 2018, 10:35:57 »
7. Aydan sonra saç çıkmaz lafı çok saç saçma ve bilimsel değil.
 7. Aydan sonra saç çıkışı olmayacağına nasıl karar vermişler. Bunu aydınlatsınlar.
Ne tür bilimsel veri ortaya koyacaklar. Dr Koray Erdoğan bile 15 aya kadar saç çıkışı olur diyor. 2 arkadaşım saç ekimi yaptırdı onları gördükten sonra ben karar verdim. Saç çıkışları 2 arkadaşımda gördüğüm 10. Ayda ciddi değişim oldu.

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #142 : 11 Mayıs 2018, 10:50:11 »
Op. Dr. Murat Ataseven demiş ki sitesinde 

Alıntı
Kişiden kişiye değişmekle beraber 2 veya 3. aylarda ekilen saçlarınız tekrar çıkmaya başlar. 6.ay geldiğinde tutmuş olan saçların %40-60’ı, 8-9.aylara gelindiğinde saçların %70-75’i, 1.yıl sonunda %90-95’i ve 2.yılın sonunda %100’ü çıkacaktır. Bir plastik cerrah olarak söyleyebilirim ki greft (alınan saç kökü) yaşam döngüsü 6 ay ile 2 sene arasındadır. Bu nedenledir ki saçların çok daha önce tamamının çıktığını öne sürenler bu yaşam döngüsü hakkında hiçbirşey bilmeyen kişilerdir, asla itibar etmeyin

Biri çıkıp 7. ay bitti daha çıkmaz diyor, yav he he.

Bu açıklığa ekilen saça, 1500 çıkmış diyor ciddiye alıp cevap verilmez.  ;D

seko

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 11 Mayıs 2018, 11:16:47 »
Zaten sitede örnekleri var.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #144 : 11 Mayıs 2018, 11:27:00 »
Hangi merkez ekim yapmış, ona görede sonuc kendini belli ediyor.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #145 : 11 Mayıs 2018, 12:30:40 »
Cm2 hesabı zaten yapılmamıştı bildiğim kadarıyla ama ben umudumu kaybetmedim ve boşa da yorum yapmak istemiyorum , Açıklık alanı ve durumum belliydi. Ve Devam ediyor süreç çıkışların devam edebileceğine dair zaten uzman yorumları ve açıklamaları var koray erdoğan , hakan doğanay ve belli başlı adınının hakkını veren hekimler 7-8-9 hatta 15.aya kadar vertex çıkışı olabileceğini söylüyor . Ben yorum yapmalarını istiyorum zaten başka bakış açılarını görmek için.

Teşekkür ederim herkezin yorumu için ama en çok bana pardon beni etkileyen durum 1500 greft , biraç gerçekçi olalım o kadar değil ama kayıp var ve %30 - 35 durumunda düşünüyorum resim paylaşmaya 10 günde bir devam edicem bakalım 12.ay sonucu 15. ay sonucu nasıl olacak o zaman tekrardan yorumlarını duymak isterim.

Açıklık + Planlama  + Ekimden sonraki resim + Ekim aşamalarındaki resim + Son paylaştığım resim = Eşittir Yorum
Diğer yorumları pek düşünmüyorum çünkü ezbere yorum yapıyolar ve aşamaları bilmiyorlar neyse savunma pozisyonuna geçmek istemiyorum Teşekkür eederim yorumlar için :)

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 11 Mayıs 2018, 15:40:21 »

Açıklık + Planlama  + Ekimden sonraki resim + Ekim aşamalarındaki resim + Son paylaştığım resim = Eşittir Yorum
Diğer yorumları pek düşünmüyorum çünkü ezbere yorum yapıyolar ve aşamaları bilmiyorlar neyse savunma pozisyonuna geçmek istemiyorum Teşekkür eederim yorumlar için :)
[/quote]

İşte burda sen benim yorumumu tarif ediyorsun  :) en sağlıklı yorum senin formülüne göre benden geliyor çünkü geri kalanlar gerçekten senin dediğin gibi ezbere yorum yapıyorlar.konuları yeterince incelemeden akıllarına ne geldiyse o anda onu yazıyorlar ve bu yüzden ekim yorumlarken hiç bir gelişim göstermeden neyin ne olduğunu anlamadan oldukları yerde aynı şeyleri sayıp duruyorlar.ben bunlardan farklı olarak kişinin açıklamalarını dahi okuyorum yorum yapmadan önce.
Senin kafadan en fazla 1500 greft çıkmış şeklindeki yorumumun arkasındayım ve bunu size göstereceğim.madem bu kadar laf geldi yorumuma hodri meydan  :)

Sloocer sen burada 80 cm karemi var diyorsun ;

Burda 80 cm kare varsa arkadaştada hadi 120 olsun .buna itirazın olurmu bol keseden attım senin için.
Cm karede ortalarda 20 bile ekilmemişki size 1500 az geliyor.yanlışmı ?
Arkadaşın önceden saçı varmış zaten bakmayın siz öyle tepeden çekilen fotoda çok az gözüktüğüne .gerçi öncesinde saçı olmadığını varsaysak bile çıkan saç adedi çok çok az.
120 cm kare alanda cm karede önlerde 15 orta ve tepede 10 en fazla saç çıkmış buda benim teorimi destekliyor .max 1500 greft daha ötesi yok .sizin kuru inatlarınızın sebebini ben çok iyi anlıyorum.nerde hata yaptığımızı neden böyle düşündüğünüzü .onlarıda ayrıca yazacağım bu sizin suçunuz değil türkiyedeki saç ekimi yapan kişilerin suçu vakit olunca yanılgılarınızın yanlış değerlendirmelerinizin sebeplerini yazacağım.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #147 : 11 Mayıs 2018, 16:07:58 »
İşte orada varmış gibi görünen saç yok 90.gün 100.gün , 140.gün resimlerine bakın oradaki saçlar yok artık :) Dediğiniz 1500 greft hesabına ben halen sıcak bakamıyorum. Ama Yorumunuza saygı duyuyorum
teşekkürler.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #148 : 18 Mayıs 2018, 13:54:53 »
218.Gün

Sormak istediğim birsey var ve o yüzden yeniden paylaşım yapiyorum

İlk resimdeki mavi ile çizdiğim alana 3101 greft ekim yapıldı kırmızı ile çizdiğim alana ise crown dahil 2943 greft ekim yapıldı.

Bu durumda degerlendirmek gerekirse çıkışların devam edeceğini varsayarsak
Ön çizgi sanırım biraz daha sıklaşır ve diger kırmızılı boyle seyrek kalacaktir ?

Bununla ilgili yorum yapabilir misiniz ?

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #149 : 18 Mayıs 2018, 14:13:40 »
Flaşhsız

Facebook Twitter Instagram