Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70235 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #120 : 02 Mayıs 2018, 11:55:36 »
Devamı...

( Bir önceki sayfada üç resim daha var )

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #121 : 02 Mayıs 2018, 23:43:50 »
Kardeşim olması lazım gelişme olması lazım. 6000 Greft yok burda. Henüz gelişme de sonlanmış değil tam olarak. Bu zamanları atlatan aynı durumda kalan arkadaşlarında bir şey demesini beklerim. Bakalım biraz daha bekleyelim.

Bir saç ekim merkezinin sitesinde şunu okudum.
"Ekilen saçlar 2-3. haftalarda dökülmeye başlar ve şok kellik yaşanır. Kişiden kişiye değişmekle beraber 2 veya 3. aylarda ekilen saçlarınız tekrar çıkmaya başlar. 6.ay geldiğinde tutmuş olan saçların %40-60’ı, 8-9.aylara gelindiğinde saçların %70-75’i, 1.yıl sonunda %90-95’i ve 2.yılın sonunda %100’ü çıkacaktır. Bir plastik cerrah olarak söyleyebilirim ki greft (alınan saç kökü) yaşam döngüsü 6 ay ile 2 sene arasındadır. Bu nedenledir ki saçların çok daha önce tamamının çıktığını öne sürenler bu yaşam döngüsü hakkında hiçbirşey bilmeyen kişilerdir, asla itibar etmeyin"
( kaynak : http://izmirdesacekimi.net/makale/9/Sac-Ekimi-Sonrasi-Surec)
Kardeşim kişiden kişiye göre değişir. Bekleyip görelim. Benim umudum var. Bazıları çok erken çıkıyor bazıları çok geç çıkıyor.
Şu konuda ki 445 yoruma ve verilen linke bak. Umarım durumumuz bunlar gibidir. Koray Erdoğan a ektirmiş bir arkadaş o da.
Bu kadar ekime sonuç bu olursa ekim başarısız denir. İnşâe'llah böyle bir şey olmaz.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2815.435
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2018, 00:10:20 Gönderen: Angmar »

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 03 Mayıs 2018, 00:09:19 »
Ekim planlamasına bakınca ön bölge dışında kalan bölgelerin sık olması mümkün görünmüyor. Ön bölgeyi sürecin bu zamanlarında daha sık beklerdim. Umarım biraz daha gelişme olur.
The World is Yours

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #123 : 03 Mayıs 2018, 10:43:53 »
Kardeşim olması lazım gelişme olması lazım. 6000 Greft yok burda. Henüz gelişme de sonlanmış değil tam olarak. Bu zamanları atlatan aynı durumda kalan arkadaşlarında bir şey demesini beklerim. Bakalım biraz daha bekleyelim.

Bir saç ekim merkezinin sitesinde şunu okudum.
"Ekilen saçlar 2-3. haftalarda dökülmeye başlar ve şok kellik yaşanır. Kişiden kişiye değişmekle beraber 2 veya 3. aylarda ekilen saçlarınız tekrar çıkmaya başlar. 6.ay geldiğinde tutmuş olan saçların %40-60’ı, 8-9.aylara gelindiğinde saçların %70-75’i, 1.yıl sonunda %90-95’i ve 2.yılın sonunda %100’ü çıkacaktır. Bir plastik cerrah olarak söyleyebilirim ki greft (alınan saç kökü) yaşam döngüsü 6 ay ile 2 sene arasındadır. Bu nedenledir ki saçların çok daha önce tamamının çıktığını öne sürenler bu yaşam döngüsü hakkında hiçbirşey bilmeyen kişilerdir, asla itibar etmeyin"
( kaynak : http://izmirdesacekimi.net/makale/9/Sac-Ekimi-Sonrasi-Surec)
Kardeşim kişiden kişiye göre değişir. Bekleyip görelim. Benim umudum var. Bazıları çok erken çıkıyor bazıları çok geç çıkıyor.
Şu konuda ki 445 yoruma ve verilen linke bak. Umarım durumumuz bunlar gibidir. Koray Erdoğan a ektirmiş bir arkadaş o da.
Bu kadar ekime sonuç bu olursa ekim başarısız denir. İnşâe'llah böyle bir şey olmaz.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2815.435

evet bu durumu yaşayanlar , çıkışları geç olan arkadaşlar yorum yaparsa en azından moral verebilirsiniz , İnşallah çıkışlar devam eder ve kamufle edebilirim. Bende bir çok makale ve konu takip ediyorum , bu durumu yaşayanlar evet var ama genel olarak bir yorumda yok  , Koray Erdoğan bile bir röportajında okumuştum 12 - 13. Aylarda bile çıkışlar olabilir diyor inşallah bizde o kişilerdenizdir.Yoksa ben bu durumda şu anki süreçden memnun değilim. bakalım daha devam ediyor bekliyoruz ne duruma gelecek , yorumun için teşekkür ederim. İnşallah İstediğimiz sonuçlara ulaşırız.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #124 : 03 Mayıs 2018, 10:47:39 »
Ekim planlamasına bakınca ön bölge dışında kalan bölgelerin sık olması mümkün görünmüyor. Ön bölgeyi sürecin bu zamanlarında daha sık beklerdim. Umarım biraz daha gelişme olur.

Teşekkür ederim yorumun için abi, ben genel olarak bütün ekimin daha sık olmasını beklerdim . İlk mesajımda ekim planlamasında bahsetmiştim zaten ön çizginin çok sık olmasını istedim ve middlenin biraz hafifletilmiş sıklık ve vertexin gölge yapmasını . Planlamayı bilmiyorum yanlış  mı yaptım . Gerçekten bir çok yorum alıyorum hatta birkaç plastik cerrah müşterimde vardı onlarda bile daha devam edebileceğini söylüyorlar. açılan kanal sayısı ve ekimden sonraki ilk resimlere göre şuan ki sıklıkla alakası yok gibi ama devam ediyor inşallah tatmin edecek düzeye gelir . Teşekkürler tekrardan

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #125 : 03 Mayıs 2018, 11:20:51 »
Benim nekroz durumu hariç normal bölgede de çok fire oldu. Ama merkeze göre hersey normal.
Senin süreç daha devam ediyor. İnşallah daha iyi olur.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #126 : 03 Mayıs 2018, 15:30:37 »
Benim nekroz durumu hariç normal bölgede de çok fire oldu. Ama merkeze göre hersey normal.
Senin süreç daha devam ediyor. İnşallah daha iyi olur.

Ekimde fire illaki olur olmaz diye birşey yok ama kabul edilebilir bir düzey var %10 üzeri bir kayıp için gerekli görüşmeyi yaparım hatta gerekirse dermatoskop ile sayım bile yaparım , ama işte böyle bir durumda onlarda telafi ekimi yaparız diyorlar. Ben ima ettim görüşmelerimde. Ama anlayamadıkları şey sınırsız bir grefte sahip olmadığımız ve yaşımı göz önünde bulundursak 5 - 10 - 20 -30 yıl sonrasında gerekli olacak bir ekim için şimdiden tüm greftlerimi harcamak istemeyişim.

Tabi henüz benim bakış açıma göre bir sonuç ortada yok ve devam ediyor. Bu Durumu 9 - 10. Aylarda konuşmak daha doğru olacaktır.
Teşekkür ederim abi yorumun için.

Angmar

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 03 Mayıs 2018, 22:53:54 »
Evet bahsettiğiniz gibi yeniden ekim yapmak istemelerini siz zamanı gelince açık ve net bir şekilde aynı burda ifade ettiğiniz gibi etmeniz lazım. Çünkü bir kere başarısızlık olmuşsa yine olma ihtimali vardır. Bu iş şansa bırakılmaz. İlla bir düzeltme yapılacaksa ve ben bir şans vereceksem sakaldan almalarını söylerim.
Neyse şimdilik bunları konuşmak zamanı değil. Süreç henüz tamamlanmadı. Zamanı gelince daha detaylı bir şekilde bilgi alışverişi yaparız.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #128 : 04 Mayıs 2018, 13:26:16 »
Evet bahsettiğiniz gibi yeniden ekim yapmak istemelerini siz zamanı gelince açık ve net bir şekilde aynı burda ifade ettiğiniz gibi etmeniz lazım. Çünkü bir kere başarısızlık olmuşsa yine olma ihtimali vardır. Bu iş şansa bırakılmaz. İlla bir düzeltme yapılacaksa ve ben bir şans vereceksem sakaldan almalarını söylerim.
Neyse şimdilik bunları konuşmak zamanı değil. Süreç henüz tamamlanmadı. Zamanı gelince daha detaylı bir şekilde bilgi alışverişi yaparız.

Düzeltme Yapılacaksa bile ben şimdi yaptırmayı yani birinci yılın sonunda yaptırmayı düşünmüyorum kötü görünmüyor. En Azından Doğal Duruyor ama daha umudumu ben kaybetmedim bu ekimde ön bölge biraz daha sıklaşırsa ve middle biraz daha sıklarşırsa saçı uzun tutarak 8 -9 cm aralığında kamufle etmeyi düşünüyorum . 2. ekim yada greft sayısını göz önünde bulundurursak 3.ekim için beklemeyi düşünüyorum en azında 3-4 yıl .

teşekkür ederim yorumun için ve resim paylaştıkça lütfen yorum yapmaya devam et :)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #129 : 10 Mayıs 2018, 18:03:58 »
210. Gün , Artık Daha fazla çıkış olur mu bilmiyorum biraz daha çıkış olur ve su ön çizginin bir tık arkasıda kapanirsa saçı uzun tutarak 12-14 cm arası kamufle etmeyi düşünüyorum...

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #130 : 10 Mayıs 2018, 18:08:09 »
Ve devamı....

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 10 Mayıs 2018, 18:09:20 »
Biraz fazla fire vermis gibi daha iyi olabilirdi diye dusunuyorum

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #132 : 10 Mayıs 2018, 18:15:49 »
Biraz fazla fire vermis gibi daha iyi olabilirdi diye dusunuyorum

Ben % 30 -35 oranında fire olduğunu düşünüyorum suanki cikan greft sayısı bence en fqzla 3000-3500 seyrinde cikislar devam ederse en fazla 4500 civari olacaktir ki bu sayida fire miktarini göz önüne koyuyor ki insallah bu seviyede değildir bastan beri çıkışlar yavaş ilerledi ve şuanda halen devam ediyor kamufle edebilirsem pek önemsemem ama tepkimi merkeze gösteririm

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 10 Mayıs 2018, 18:20:47 »
Aynen bende 4000 civarlari kadar tahmin edmistim ins cikis devam eder

Ozgur

• Full Member
« Yanıtla #134 : 10 Mayıs 2018, 18:30:18 »
6044 greft ekimi ciddi bir rakamdır, tahminim benimde 4000 civarı çıkış olduğudur. Ancak ekimlerde tam dökülme alanlarımızda greftlerin yeni damarlanma yapacağı için, beslenme ve tutunma süreçleri ile birlikte çıkışlarını ekilen greft sayısı ciddi etkilediğini zaten doktorlar genelde beyan eder, bazı merkezler yüksek greft yerine 1 yıl sonra 2. ekimi önerir, ama buda ektiren için ciddi bir sabır gerektiren bir işlemdir.

Kişisel görüşüm 5000 greft max. olmalıdır. Üstü için 2'e bölünmelidir, seneye ertelenmelidir. Çünkü bu ekilen greftlerin beslenme, damarlanma ve tutunma ve güçlü köklenebilmeleri ekilen greft ile doğru orantılıdır. Keşke 4000 ektirseydiniz ve 1 sene dolunca 3000-3500 daha ile daha güzel bir sonuça ulaşırdınız.

Yine de sürecinizi tamamlamadığınız için beklemenizde fayda var, sanırım %15-20 daha yeni çıkış olacaktır.

Facebook Twitter Instagram