Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70175 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #60 : 03 Mart 2018, 11:54:05 »
O kadar sabretmişsin 3 ay daha sabret. 3 ay sonra sonuç ortaya çıkar. Ben aşırı realistim, beni boşver. Moralini yüksek tut ve olumlu düşün:)

Realist olmak daha iyi abi ya , beklentini karşılayacak sonucu önceden görmek gibi birşey.. Pek fazla onemsemiyorum diyemem kısıtlı bir dönor ile en iyi sonucu alabilmek istiyoruz ama beklmesi zor işte inşallah beklentimi karşılar , Teşekkür ederim...
Maşallah benim hoşuma gitti ekimin 100-110 lar ile 139 gün arasında bile bariz atak yapmış saçın dahada iyi olacaktir

Teşekkür ederim abi iyi yorumları duymak moral veriyor, kötüler ise motive ediyor bakalim inşallah bekletimi karsilayan bir sonuç olur. İnşallah daha yogun ve dogal bir sonuc olur.   Teşekkür ederim abi gerçekten  :)

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 06 Mart 2018, 00:39:35 »
O kadar sabretmişsin 3 ay daha sabret. 3 ay sonra sonuç ortaya çıkar. Ben aşırı realistim, beni boşver. Moralini yüksek tut ve olumlu düşün:)

Realist olmak daha iyi abi ya , beklentini karşılayacak sonucu önceden görmek gibi birşey.. Pek fazla onemsemiyorum diyemem kısıtlı bir dönor ile en iyi sonucu alabilmek istiyoruz ama beklmesi zor işte inşallah beklentimi karşılar , Teşekkür ederim...
Maşallah benim hoşuma gitti ekimin 100-110 lar ile 139 gün arasında bile bariz atak yapmış saçın dahada iyi olacaktir

Teşekkür ederim abi iyi yorumları duymak moral veriyor, kötüler ise motive ediyor bakalim inşallah bekletimi karsilayan bir sonuç olur. İnşallah daha yogun ve dogal bir sonuc olur.   Teşekkür ederim abi gerçekten  :)
Çıkışlar geç olacak gibi 8. 9. ayda bile çıkış bekliyorum. Yanlız şakak bölgesi aynı şekilde söylediğim gibi devam ediyor.
Foto paylaşımlarını bekliyoruz. Flaşlı flaşsız, gün ışığında ön bölge sağ sol üst ve donör bölge foto paylaşırsan detaylıca yorum alabilirsin.
Selamlar...

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #62 : 06 Mart 2018, 20:01:30 »

Çıkışlar geç olacak gibi 8. 9. ayda bile çıkış bekliyorum. Yanlız şakak bölgesi aynı şekilde söylediğim gibi devam ediyor.
Foto paylaşımlarını bekliyoruz. Flaşlı flaşsız, gün ışığında ön bölge sağ sol üst ve donör bölge foto paylaşırsan detaylıca yorum alabilirsin.
Selamlar...

Teşekkür ederim abi, bende durumun yavaş yavaş farkındayım baya bir uzun surecek gibi... Resimlere gelecek olursak kendim çektiğim daha doğrusu çekmeye çalıştığım için fazla açıdan çekemiyorum. Tahminen 150. Gün gibi yeni resim atacağım. Birinden yardım isterim artık 😊 şakak bölgesi müdahale gerektirecek gibi duruyor ama bakalım daha devam ediyor 180. gün gibi belki prp ve mezoterapi yaptirma ihitimalim var belki o işe yariyabilir

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 06 Mart 2018, 20:35:26 »

Selamlar...

Teşekkür ederim abi, bende durumun yavaş yavaş farkındayım baya bir uzun surecek gibi... Resimlere gelecek olursak kendim çektiğim daha doğrusu çekmeye çalıştığım için fazla açıdan çekemiyorum. Tahminen 150. Gün gibi yeni resim atacağım. Birinden yardım isterim artık 😊 şakak bölgesi müdahale gerektirecek gibi duruyor ama bakalım daha devam ediyor 180. gün gibi belki prp ve mezoterapi yaptirma ihitimalim var belki o işe yariyabilir
Şakaklar sıkıntı yapmasın senin için öncelik yapılan ekimin sağlıklı bir şekilde sonlanması. Sabır sürecin başlıyor. Şakaklar için prp dediğin gibi olur. Baktın olmadı 1 veya 1.5 yıl sonra şakaklar için dar alan ekimi yaptırırsın halledilir. Ama dediğim gibi önce ekimin sonucunu beklemeliyiz.
Selamlar...

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 08 Mart 2018, 17:55:57 »
merhaba byburkay. gönderdiğiniz özel mesaja cevap gönderemiyorum. sanırım özel mesajları kapamışsınız. sizin açıklığınızla beninkisi çok benziyor. Ben denizli'de dr.özgür nalbant ile sözleştim, mayısın ilk haftası yaptıracağım.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #65 : 08 Mart 2018, 18:16:47 »
merhaba byburkay. gönderdiğiniz özel mesaja cevap gönderemiyorum. sanırım özel mesajları kapamışsınız. sizin açıklığınızla beninkisi çok benziyor. Ben denizli'de dr.özgür nalbant ile sözleştim, mayısın ilk haftası yaptıracağım.

hayırlısı olsun,Merak Ettiğimden sormuştum.  :) ben herhangi birşey yapmadım ama mesaj sayısı dolmuş olabilir,

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 09 Mart 2018, 08:53:01 »
Mevcut saçların düz,hacimsiz,ince ve açıklıkta fazla olunca durum zoroluyo bu nedenle süreci kayıpsız ve max verimlilikle ekim yapan bi ekiple yapmışolman gerekiyo.Benim de sonucu merakettiğim bi ekim
Takipteyim.içimden bi his 2 aya bi coşma olucak diyo.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #67 : 11 Mart 2018, 09:50:42 »
Mevcut saçların düz,hacimsiz,ince ve açıklıkta fazla olunca durum zoroluyo bu nedenle süreci kayıpsız ve max verimlilikle ekim yapan bi ekiple yapmışolman gerekiyo.Benim de sonucu merakettiğim bi ekim
Takipteyim.içimden bi his 2 aya bi coşma olucak diyo.
Teşekkür ederim yorumun için 😊 hacim ile ilgili birşey diyemem ama saçlarım kıvırcık hemde bildiğin bonus cinsindendir, saç olmayınca kivircikta olmuyor malesef . İnşallah kayipsiz olur sonuç bastan beri cok yavaş ilerliyor tahminim 8-9. Aya kadar çıkış olacak gibi bakalim beklemedeyiz 😊

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #68 : 11 Mart 2018, 09:56:38 »
150. Gün Flashlı çekildi gun içerisinde dışarıya çıktığımda gün isigindada reaim çekeceğim.

Çok aşırı derecede sivilce oluyor gibi dönor bolgede bile galen var aşağıda dönorun rrsimleride var onlarda flashlı çekildi. Kizarikliklari görebilirsiniz . Biotin kullanioyrum onla etkisi olabilir mi acaba yüzüm bile sivilce dolu

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #69 : 11 Mart 2018, 09:58:02 »
Dönor bölge Flashlı
(Makasla En Dip Kısalıkta Daha Makine İle Tıraş Ettirmeye Cesaret Edemedim , )
« Son Düzenleme: 11 Mart 2018, 12:03:31 Gönderen: byburkay »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #70 : 11 Mart 2018, 10:13:40 »
Pencere Önü , Flaşsız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 11 Mart 2018, 13:48:14 »
Saçlar ince suan umarım bıraz daha fazla hızlanır süreç.
Donör bölgen cok güzel toparlamış donördeki saçlarında kalın telli duruyor bir ekim daha rahat cıkar gibi bu donörden.

Biotin sivilce yapabılır.. ama donör bölgeniz toparlanma aşamasında o bölgede sivilce normal.
Global Moderator

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #72 : 11 Mart 2018, 15:06:34 »
Saçlar ince suan umarım bıraz daha fazla hızlanır süreç.
Donör bölgen cok güzel toparlamış donördeki saçlarında kalın telli duruyor bir ekim daha rahat cıkar gibi bu donörden.

Biotin sivilce yapabılır.. ama donör bölgeniz toparlanma aşamasında o bölgede sivilce normal.

Yorunub için teşekkür ederim , baştan beri yavaş devam ediyor bence biyle gider genelde 6.ayda çıkışlar yüzde 70 oraninda tamamlanıyor ama benim daha az olacak gibi 8-9a kadar ben çıkış bekliyorum bu konuda yorumun nedir ? Böyle yavaş olması kolestrol olabileceğini düşündürüyor ama hiç belirtisi yok :) dönor bölgeyi tariyorum taragin üstü dolu sivilce :) küçük küçük bazen büyük off-road alanı gibi :)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #73 : 15 Mart 2018, 16:30:34 »
154.Gün
Biraz daha kararmış olduğunu hissettim o yüzden yeniden paylaşım yapıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 15 Mart 2018, 16:47:35 »
Evet önceki paylasıma göre geliş var güzel gidiyor diyebılırız😄 saçlar bir tık daha kalınlaşmış
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram