Daha ekiminiz devam edeceği için 6000 greft ekimi büyük risk açıkçası. Daha geride bir alın çizgisi benimseseydiniz sizin için daha iyi olurdu. Saç için konuşmak erken daha en az 2-3 ayı var. Şuan için ekilen saça bakıldığında seyrek görünüyor.
Çizgiye ben hiç karışmadım, Dökülmeden önceki çizgiyle aynı şuan da , biraz geriden almış olsalar o zamanda temple şakak ekimi gerekebilirdi. Ama Sadece 1-2-3 bölgelerine 3101 greft ekildi yani ön çizgi bölümüne , ön çizginin ben sık olmasını istedim sadece geriye doğru seyreklik olabilir ki mindle ve vertexe toplam 2943 greft ekildi çoklu greftlerdi ama eğer ki ekilenlerin hepsi çıkarsa zaten bir sorunum kalmaz gibi saçı kısa tutacak halim yok kendisi olmasada gölgesi yeter
6000 greft için evet risk olabilir o zaman heyecandan müdahale etmemiştim ama dönor bölgeyi kontrol ettiklerinde rahat rahat çıkar demişlerdi son resimde de şuan ki dönor bölgem 3.ay kontrolüne gittiğimde ise 1 ekim daha çıkar 2.ekim için ise sakal ,göğüs destekli olur demişlerdi . şu an gördüğüme göre dönor sıkıntısı yok ama kulak üstleri enseye göre daha ince duruyor ama halen daha dönorde sivilceler oluyor haftada en az 3-4 tane
biraz uzun oldu farkındayım . 6000 greftten ne kadar fire olur bilinmez ama inşallah gözle görülür şekilde olmaz
en başından beri sürecim çok yavaş ilerliyor eğer böyle giderse 7-8-9 aylarda bile çıkış olabilir gibime geliyor
yorumun için teşekkür ederim.