Adrasine gelmelerindeki Amacı anlayamadım ne yani ekim yaptırıp nekroz olunca problem yaşayınca Adrese mi geliyor bu clinik. Çok ilginç Dünde nedim konusunun silinmesini talep etti aylarca yazan ekiminden şikayet eden Arkadaş şimdide sen böyle yazınca foruma dışardan müdehale hiç bir şekilde söz konusu olamaz bu hiç hoşumuza gitmedi.
Bilmiyorum bende anlamadım ofisime gelme cesaretini gostrebildiler. Amaçları ne beni mi tehdit edecekler, ne yapabilirler ?
Hata kendilerinin ve kanıtlanmış birşey. Niye yorum yapmayayım konularına anlamış değilim.
Madem kendilerine bu kadar guveniyorlar dikkatli olsunlar kendi kişisel yorumlarım dokunmuş onlara.
Sahibinin yanında gelen birisi vardı Cansu Hanımın abisi olduğunu soyledi ben abisi falan olduğunu düşünmüyorum muhtemelen zaten gelmerini isteyen şahıs kendisiydi.
Gözüm mü korkacak ? Anlamadım. Bugüne kadar yazdığım hiçbir mesajımda bur hakeret yada yanlış birşey yoktur.
Kendileri daha ekimin başarısız oldugunu bile bilemeyip bir üçüncü kisiden görüş aldılar. Onların duymak isteyeceği değilde gerçek olani6 söyleyince kabullendiler.
Bir daha adresime gelirlerse gercekten görüntülü kayit yapacağım ve polisi çağıracağım. Amaçları ne gerçekten anlamadım. Çok korktum titriyorum. Beni tek görmüş olabilirler ama Allah'a şükür yalnız değilim.
Ben yaşadığım forum devam ettiği sürece konunun silinmesini istemem