Merhabalar Herkese ,
Daha Önce Bugün 3.bir kişinin yorumlayacağını söylemiştim.
Bir Kliniğin seçtiği bir kişi birde benim seçtiğim bir kişiye gidecektik.
İlk Başta Kliniğin Seçtiği Op. Dr. Çağhan BAYTEKİN'e gittik, Kendisine daha önceden resimlerim gönderilmiş , ve incelemiş , greft sayısını ve yapısına bakmış ve en son çekilen resimlere bakmış ve benim bugün ki halimi inceledi.
Kendisine Teşekkür etmek istiyorum. Tarafsız bir şekilde incelemişti ve durumu hem bana hemde eşlik eden Serdar Bey'e Anlattı.
Kendisi Birinci ay sonunda herşeyin iyi göründüğünü daha sonrasında çıkışların başlaması ile birlikte yavaş yavaş belirgenleştiğinden bahsetti.
Ben kızarıklıklardan bahsettim 4.aya kadar devam eden durumundan bahsettim iki bölgede kabukların geç döküldüğünden bahsettim.
Kendisi zaten baktığını ve durumu anladığını söyledi.
Ve Açıklamaya gelecek olursak önde iki bölgede boşluk var ve saç örtüyor bunu saçım kıvırcık olduğu için kapatıcılık sağladığını bahsetti.
ön bölge kabul edilebilir dedi ama diğer bölgelerde yani arka bölgelere doğru kaybın çoğaldığından bahsetti. Greft sayısına göre ortalama 2000 greft civarı bir firenin olduğundan bahsetti.
Şimdi Nasıl düzeltebileceğimize gelecek olursak diyerek dönor alanı inceledi ortalama 2500 -2800 civarı bir greft daha alınabilir dedi daha fazlasında iz kalır dedi, ve buda 5 bölgesine kadar kapatıcılık sağlar vertex açık kalır dedi gögüs kullanılabilir ve sonrasında pigmatasyon ile kamufle edilebilir dedi. Evet fire var dedi ve düzeltilebilir olduğundan bahsetti kafama takmamamı tavsiye etti.
Sakal alımı pek yapmamı tavsiye etti iz kalabilir dedi daha ergenlik sivilcelerinin izlerinden bahsetti.
Ve devamında Serdar bey çıkış devam eder mi diye sorduğunda çok birşey olmaz dedi . Hatta bana minoxil kullanmamı tavsiye etti. Bende döngüden korktuğum için kullanmak istemediğimi söyledim.
Gerçekten teşekkür ederim kendisine ya, Benim düşündüğüm herşeyi anlattı , Bir nevi sevildim bir nevi üzüldüm keşke hiç olmasadıda ben bunları yaşamasaydım.
Daha sonrasında Serdar Bey ile oradan ayrıldık kendisi ile bir cafede oturduk.
Kendisi durumu kabullendi ve özür diledi. Durumdan ben tekrardan bahsettim.
Kendisi bir kaç teklifde bulundu bununla ilgili ;
Birinci Yeni bir ekim yapalım devamında çağhan beyin dediği gibi pigmatasyon yapalım dedi ücretsiz olarak.
İkinci olarak Ücret İadesi dedi, Ben Sekiz Bin Türk Lirası Ödemiştim. Kendisi İlk başta yarısını teklif etti. Ben Psikolojimden ve durumdan her seferde aynı cevabı almamdan bahsettim. Ondan sonra Empati yapma gereği duydum sonuçta istenilerek yapılan birşey değildi.
ve Bende Yedi Bin Lira geri talep ettim. Ve Daha sonrasında 6500tl'de anlaştık ve geri iademi alarak herhangi bir adli işleme başlamayacağıma ait herhangi başka bir talebim olmayacağına dair evrak imzaladım.
Üçüncü ise benim diğer ekimimi yaptırdıktan sonra istersem ücretsiz olarak prp , mezoterapi yada pigmatasyon yapabileceklerini söyledi.
Bende teşekkür ettim güven sorunu yaşadığımı o zaman ki psikolojime göre karar vereceğimi söyledim .Teşekkür ettim , kendisi özür diledi ve durum tamamlandı.
---
Psikolojime gelecek olursak keşke hiç böyle bir durum yaşanmamış olsaydıda ben yeniden ekim yaptırmak durumunda kalmasaydım , keşke bu psikolojiye girmeseydim hiç.
Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi hakan doğanayın ekibinde ekim yaptıracağım. 7-8 Eylül 2018'de.
Herkese desteklerinden ötürü teşekkür ederim , bu forumun etkisi büyük , bu forumun psikolojime katkısı büyük.
Hintell'e teşekkür etmek lazım.
Hatta bir izmir buluşması bile ayarlayabiliriz forumca
Gerçekten herkese teşekkür ederim , İyi ki forum var.