Gönderen Konu: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft  (Okunma sayısı 70276 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft / Başarısız Ekim
« Yanıtla #210 : 10 Temmuz 2018, 12:01:19 »
Değerli kardeşim geçmiş olsun.  Hakkını aramışsın ama, onların bu forumda senin paylaşımlarından haberdar olmadıklarını düşünmen biraz  saflık olmuş :)
 Yazdıklarından pasif kaldığın anlaşılıyor. Benim düşüncem,  bu yazıyı bile okumuşlardır. Ticaret yapanlar  bu tür şeyleri kovalarlar.

Bana göre,  Çıkan greft sayısı 3000 i  aşmaz.  Ben donörden  sana söylenen miktarda bir alım olduğunu düşünmüyorum. En   fazla 4000 greft alım olmuştur.  Saçların çok ince. Donör alanın öyle harika değil. Yani sonuç olarak söyledikleri gibi bir seferde o miktarda bir alım yapılsaydı.bana göre "nekroz" kaçınılmazdı. Yani en azından donör  tam iyileşmezdi diye düşünüyorum.

9.10 aydan sonra yeni çıkış olmaz ama ince olanlar kalınlaşabilir diye  12ay  bitsin bakalım demişlerdir. Benimde zaten en nefret ettiğim  bahane tipi, zamana yayarak olayı soğutma çabasıdır. Beceriksizliklerine kılıf uydurmak için.

Bence 2. Ekim tarihini başka bir kurumdan alan biri olarak, kafan halâ karkşık gibi. Bence  ne istediğin konusunda netleşmelisin.  Paranı geri istiyorsan ben alabileceğini düşünüyorum.en azından  bir kısmını.

Teşekkür ederim abi. Ben Durumumda Netim zaten evet iade istiyorum evet beceriksiz olduklarını söylüyorum evet bencede o kadar alım yapılmadı yada alım yapıldı ama sadece toplanıldı ekilmedi.
Pasif olayı olabilir çünkü çapraz ateşte kalmıştım diyebilirim hatta bir yılı tamamlamamı teklif ettiklerinde ben ilk yarı 6-0 biten maçtan medet ummak gibi bir örnek verdim. İade İstiyorum " Sözde " Geri Dönüş yapacaklar farklı bir 3. kişiden yorum alacaklar ona göre karar verecekler ben bu hafta içerisinde çözüme kavuşturmak istiyorum.

İade Para Olayı değil Hatalarını Kabul etmiş olmaları anlamına gelir bunu sindirebilecekler mi ? Bilmiyorum.
İade Nakit olarak değilse bile benim adıma Kızılaya - Temaya - Mehmetçik Vakfınaya Yada Löseve bağış yapılmasını bile isteyebilirim.
Yeni ekim için ben bütçemi ayarlayabilirim ama onların bu tutumu referans olacaktır.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
Ynt: İzmir ClinicHair / 12-13 Ekim 2017 / 6044 Greft
« Yanıtla #211 : 10 Temmuz 2018, 12:47:37 »
Cansu ve Serdar bilgili. Bunlar kendilerince çok kurnazlar. Sen hiç üçüncü kişi fikrine girmeyecektin.
açık ve net paramı geri istiyorum okadar.

Ben ve eşim onlarla o koltukta oturduk biri sağdan biri soldan, yok şöyle yapalım yok böyle yapalım. Efendim 1001 değil 1000 greft ile nokta boşluk kalmayacak, yok uçak biletimi odeyeceklermis.
Yani kandırmak için herseyi denediler.

bana başka kişilerin resimlerini gösterdiler ama hazırlıksız olduğu için ayni nekroz olan kişilerin resimleri vardı.
Serdar Bilgili evet tekrar yazıyorum beni mütevazi oldugunuz ilgilendirmiyor.
Cansu Bilgili evet siz istemeseniz de forumda clinichair hakkinda yazacağım.

Çok gördünüz hatanızı kabul edip özür dilemeyi

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 10 Temmuz 2018, 12:49:23 »
Şu görüntülere baktığımda, dürüst bir işletme ise  seni mağdur etmeyeceklerdir. Aksini düşünmek istemiyorum. Ama bu yönde sinyaller alıyorum. Umarım yanılıyorumdur. Paylaşımlarını takipteyim. Durumdan bizi haberdar etki, bizde forum olarak, toplumu o kurum ile ilgili haberdar edelim. Sonuca göre tabi...
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #213 : 10 Temmuz 2018, 13:02:16 »
3. Kişi olayını kabul ettim çünkü ne olacağını biliyoru. Kime gidersek gidelim eğer ki dürüstse gerçeği söyleyecekse zaten istediğim cevabı alacağım. Kabul ettim ki onların savunacak bir tarafı kalmasın bir tarafta haklı olduklarını düşünmesinler. Yarin için bakalım görüşeceğiz bugün haber verecekler.
Mağdur etmek isteyeceklerse HLC mağdurları diye bir reklam vardi google adwordsta bende aynı şekilde hareket edebilirim bekliyorum bakalım.

Destekleriniz ve cavabiniz için teşekkür ederim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #214 : 10 Temmuz 2018, 18:05:29 »
Merhabalar Herkese,

Aslında İsim vermeyecektim ama isim vermek durumunda kaldım.
Yarın ClinicHair Serdar Bey'in dediği kişiye kontrole gideceğim kendiside eşlik edecek.
Op. Dr. Çağhan BAYTEKİN - Estetik ve Plastik Cerrahi uzmanı olarak geçiyor ondan görüş alacağız daha sonrasında eğer ki benim istediğim cevabı alamazsam benim istediğim bir doktara gideceğiz. Onuda ben yıllardır tanıdığım ve neredeyse aile doktru gibi olan Plastik Cerrah var yine Erdal Tuğsel ona kontrole gideceğiz.

Gelişmelerden Tekrardan haberder ederim. Burada Yine Paylaştıklarımı bahsetdeceğim. Bunları yapmamın sebebi ie kendilerini haklı hissetmemelerini istemem. Sorun bende değil merkezde diyebilmem için.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 10 Temmuz 2018, 18:28:26 »
Olay dallanıp budaklanmış, ben malesef bu saatten sonra pek fazla birşey çıkacağını düşünmüyorum.
6044 greft saç ekimi sonucu  böyle olmamalıydı. Onlarsa halâ, 3.kişilere gel beraber soralım diyorlar.
 Yani anlayacağın kardeşim, ben sıçtım gel sen sıva hesabı yüzsüzlüğün daniskası.

Daha fazlasını kaybedeceklerinden  şüphen olmasın. Bu sayfayı okuyan izmirliler kapısında kuyruk olurlamı?...  bu saatten sonra ben sanmıyorum.

Soner

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 10 Temmuz 2018, 18:56:41 »
Bence kötü olmuş diye düşünme. Tabiki daha iyisi olmalıydı ama şuan eskisinden çok daha iyi, uzun kullanmalısın saçını şimdilik. İkinci seansta 2000-2500 greft ile doğru bir ekim olursa süper olur senin saçın

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #217 : 10 Temmuz 2018, 19:30:10 »
onlarin dr . iyi diyecek senin dr, kötü diyecek ,  gecsinler bunlari.
 cansu / serdar bilgili .yapacaginiz tek sey var
cok basit, evet ekimimiz maalesef kötü özür dileriz buyurun (miktar) geri iade .

ama bu sekilde dahada batiyorsunuz , 20 senedir bu isi yapiyorum diyorsun ve hic hata yapmayiz diyorsunuz .

her ekim sonucu muhtesem olacak diye bir sey söz konusu degil , internet cag devrinde bu branjta devam etmek istiyorsaniz müsteriye davranisiniz degismeli ,hatalar kabul edilmeli . ama en önemlisi hata yapmam demiyeceksiniz.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #218 : 10 Temmuz 2018, 19:55:57 »
Yorumlarınız icin6 teşekkür ederim , eğer gittiğimiz doktor taraflı degil ve gerçekten doğruyu soylerse ben iademi alabilirim yok tarafliysa zaten bosuna gitmişim demektir.

Kabul etmek erdem gerektirir özür dilemek gerektirir onemli olan 20 yıldır bu işi yaomak değil bir yirmi yıl daha devam ettirebilmektir forumda paylaşılan konular8n neredeyse hepsinde bir sorun vardı ClinicHair'in.

Ben eğer mağdur edilirsem , ve iade alamazsam  adli yola basvururmuyum şimdilik bilmiyorum.
Ama yapacağım bir sey var oda tüm süreci anlatır bir video çekmek olacak ve youtubede paylaşacağım zaten kişisel kanal açmayı düşünüyordum ama böyle bir konu düşünmemiştim . Bakalım inşallah tarafsiz olur.

@Soner bu arada zaten ekim yaptıracağım yeniden bunu düşünmemin sebebi greft çıkışını oldukça çok fireli olması yoksa telafi etmek için zaten karar verdim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #219 : 11 Temmuz 2018, 17:00:09 »
Merhabalar Herkese ,

Daha Önce Bugün 3.bir kişinin yorumlayacağını söylemiştim.
Bir Kliniğin seçtiği bir kişi birde benim seçtiğim bir kişiye gidecektik.

İlk Başta Kliniğin Seçtiği Op. Dr. Çağhan BAYTEKİN'e gittik, Kendisine daha önceden resimlerim gönderilmiş , ve incelemiş , greft sayısını ve yapısına bakmış ve en son çekilen resimlere bakmış ve benim bugün ki halimi inceledi.

Kendisine Teşekkür etmek istiyorum. Tarafsız bir şekilde incelemişti ve durumu hem bana hemde eşlik eden Serdar Bey'e Anlattı.
Kendisi Birinci ay sonunda herşeyin iyi göründüğünü daha sonrasında çıkışların başlaması ile birlikte yavaş yavaş belirgenleştiğinden bahsetti.
Ben kızarıklıklardan bahsettim 4.aya kadar devam eden durumundan bahsettim iki bölgede kabukların geç döküldüğünden bahsettim.
Kendisi zaten baktığını ve durumu anladığını söyledi.
Ve Açıklamaya gelecek olursak önde iki bölgede boşluk var ve saç örtüyor bunu saçım kıvırcık olduğu için kapatıcılık sağladığını bahsetti.
ön bölge kabul edilebilir dedi ama diğer bölgelerde yani arka bölgelere doğru kaybın çoğaldığından bahsetti. Greft sayısına göre ortalama 2000 greft civarı bir firenin olduğundan bahsetti.

Şimdi Nasıl düzeltebileceğimize gelecek olursak diyerek dönor alanı inceledi ortalama 2500 -2800 civarı bir greft daha alınabilir dedi daha fazlasında iz kalır dedi, ve buda 5 bölgesine kadar kapatıcılık sağlar vertex açık kalır dedi gögüs kullanılabilir ve sonrasında pigmatasyon ile kamufle edilebilir dedi. Evet fire var dedi ve düzeltilebilir olduğundan bahsetti kafama takmamamı tavsiye etti.
Sakal alımı pek yapmamı tavsiye etti iz kalabilir dedi daha ergenlik sivilcelerinin izlerinden bahsetti.

Ve devamında Serdar bey çıkış devam eder mi diye sorduğunda çok birşey olmaz dedi . Hatta bana minoxil kullanmamı tavsiye etti. Bende döngüden korktuğum için kullanmak istemediğimi söyledim.

Gerçekten teşekkür ederim kendisine ya, Benim düşündüğüm herşeyi anlattı , Bir nevi sevildim bir nevi üzüldüm keşke hiç olmasadıda ben bunları yaşamasaydım.

Daha sonrasında Serdar Bey ile oradan ayrıldık kendisi ile bir cafede oturduk.
Kendisi durumu kabullendi ve özür diledi. Durumdan ben tekrardan bahsettim.
Kendisi bir kaç teklifde bulundu bununla ilgili ;

Birinci Yeni bir ekim yapalım devamında çağhan beyin dediği gibi pigmatasyon yapalım dedi ücretsiz olarak.

İkinci olarak Ücret İadesi dedi, Ben Sekiz Bin Türk Lirası Ödemiştim. Kendisi İlk başta yarısını teklif etti. Ben Psikolojimden ve durumdan her seferde aynı cevabı almamdan bahsettim. Ondan sonra Empati yapma gereği duydum sonuçta istenilerek yapılan birşey değildi.
ve Bende Yedi Bin Lira geri talep ettim. Ve Daha sonrasında 6500tl'de anlaştık ve geri iademi alarak herhangi bir adli işleme başlamayacağıma ait herhangi başka bir talebim olmayacağına dair evrak imzaladım.

Üçüncü ise benim diğer ekimimi yaptırdıktan sonra istersem ücretsiz olarak prp , mezoterapi yada pigmatasyon yapabileceklerini söyledi.
Bende teşekkür ettim  güven sorunu yaşadığımı o zaman ki psikolojime göre karar vereceğimi söyledim .Teşekkür ettim , kendisi özür diledi ve durum tamamlandı.

---
Psikolojime gelecek olursak keşke hiç böyle bir durum yaşanmamış olsaydıda ben yeniden ekim yaptırmak durumunda kalmasaydım , keşke bu psikolojiye girmeseydim hiç.

Daha önceki mesajlarımda belirttiğim gibi hakan doğanayın ekibinde ekim yaptıracağım. 7-8 Eylül 2018'de.

Herkese desteklerinden ötürü teşekkür ederim , bu forumun etkisi büyük , bu forumun psikolojime katkısı büyük.
Hintell'e teşekkür etmek lazım.
Hatta bir izmir buluşması bile ayarlayabiliriz forumca :)

Gerçekten herkese teşekkür ederim , İyi ki forum var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 11 Temmuz 2018, 17:10:26 »
Çok geçmiş olsun dostum senin adına durumun sorunsuz sonuçlanmasına sevindim maddi olarak eminimki ekim merkezide bu durumları yaşamak istemez hastalarının mutlu olmasını ister ama malesef her merkezde olduğu gibi bazem bu tarz sorunlar yaşanabıliyor umarım bundan sonra çok daha güzel sonuçlarını yorumlarız bu merkezin.
Global Moderator

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #221 : 11 Temmuz 2018, 17:16:59 »
Çok geçmiş olsun dostum senin adına durumun sorunsuz sonuçlanmasına sevindim maddi olarak eminimki ekim merkezide bu durumları yaşamak istemez hastalarının mutlu olmasını ister ama malesef her merkezde olduğu gibi bazem bu tarz sorunlar yaşanabıliyor umarım bundan sonra çok daha güzel sonuçlarını yorumlarız bu merkezin.

Teşekkür ederim Hintell , Senin katkın çok büyük , Forumun etkisi bence var , ve senin bana yaklaşımın psikolojime etkisi büyük : )
Teşekkür ederim gerçekten sana nasıl anlatabileceğimi bilmiyorum ama, İnşallah Böyle birşey bir daha yaşanmaz.

İnşallah onlarda bir daha böyle birşey yaşamazlar böyle karşıladıkları için teşekkür etmek lazım gerçekten herkes kabullenemez bu durumu.

Tabi birde benim durumumm var psikolojim kalan donör alanım ,boşa giden greftler.Ve yeniden bir yıllık bir ekim süreci :)

aksamci

• Hero Member
« Yanıtla #222 : 11 Temmuz 2018, 17:26:37 »
inanin gözlerim yasariyor , bu piskolojiyi sadece yasayan bilir .
nekadar aciki 3 bir kisinin kontrolü sonucu 2000 "ikibin" fire oldugu kabulleniyor .

serdar beye tesekkür edelim , hatalarini kabul etmisler ve özür dilemisler.

sonuc ? 6500tl geri vermisler , belki bizim durumumuzdan dolayi 3-5 kisi o merkeze gitmeyecek ama zamanla yine artacak gidenler. olan bize oldu .

artik repair ekimlerimizi paylasir ve mutlu oluruz insallah...

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #223 : 11 Temmuz 2018, 17:31:45 »
inanin gözlerim yasariyor , bu piskolojiyi sadece yasayan bilir .
nekadar aciki 3 bir kisinin kontrolü sonucu 2000 "ikibin" fire oldugu kabulleniyor .

serdar beye tesekkür edelim , hatalarini kabul etmisler ve özür dilemisler.

sonuc ? 6500tl geri vermisler , belki bizim durumumuzdan dolayi 3-5 kisi o merkeze gitmeyecek ama zamanla yine artacak gidenler. olan bize oldu .

artik repair ekimlerimizi paylasir ve mutlu oluruz insallah...

Teşekkür edeirm abi evet aynı psikoloji yaşayan bilir aynı duruma giren kişi sadece anlayabilir.
Evet, başka bir kişinin onayına ihtiyaç duydular keşke öyle birşey olmasaydı da orada durumu kabullenseydiler. Ama Teşekkür etmek lazım kabullenebilmek iyi birşey , bence bir erdemdir.

Biz fazla etkilemeyiz abi ya şimdi konu üst listelerde biz zamanla yazmayı bırakacağız yeniden ekim yapacağız ve bu konu arka sırala düşecek konu arka sırala düştükce google indexlerinde geri plana atılacak ve en fazla 3 ay sonra artık google 6-7 sayfa arkaya atacak.

Olan bize oldu bir yılımıza maloldu. Bir yıllık psikolojimizi etkiledi bir yıllık hayatımız çalındı bile diyebilirim.
Yeniden düzeltme ekimi yapacağız , Gerçekten parası önemli değil ya keşke hiç olmasaydı. keşke ben bu durumu yaşamasaydım.

İnşallah bundan sonra herhangi bir sorun yaşamayız herhangi bir kaybımız olmaz.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 11 Temmuz 2018, 18:07:03 »
Hadi geçmiş olsun kardeşim.  ClinicHair i  dürüst yaklaşımından dolayı  takdir ettim. Umarım   başarılı ekimleriyle  bundan sonrada, forumda yer alırlar.

Facebook Twitter Instagram