Yoğunluğu elbette artacak, çıkanlar güçlenecek saçlar uzayacak. Ama çıkmayan yerler yine bos kalacak.
aklıma geldikce sinir oluyorum ikinci ekimi yapmak istemelerine.
Abi Biz Sinir oldukça onlara bir artısı veya eksisi olmayacak hiç düşünmeyecekler bile empati yoksunular diyebilirim . Ama Yapabileceğim Tek şey var onlarla ilgili Sürekli Paylaşım yapmak öncesi ve sonrası durumu değerlendirmek ve düşündüğümü söylemek. bir kaç mesaj önce böyle olması gerekir diye mesajlar var mesala ama benim düşündüğüm değil
Her on günde bir pylaşım yapacağım her zaman yaşadıklarımı anlatacağım bu merkezle ilgili onlara en iyi referans.
100 üzerinden değerlendir deseler en çok verebileceğim puan 65'tir.
Sen kendini artık üzme bence artık geçmişi unut senin için yeni süreç başlayacak yeni ekim yaptıracaksın ve en büyük sorun stres olacaktır. Emin ellerdesin bence seçtiğin doktora ve düşündüğün doktara göre ama bu merkezide her yerde ifşa et. Bana sürekli ulaşıryorlar instagramdan yada buradan özel mesajla ben yaşadığımı söylüyorum ve önerilerde bulunuyorum. Sende söylersen onlarda artık sanırım daha fazla insana sorun yaşatmazlar.
bir yıl sonra 500 greft revizyon hakkı veriyorlarmış zaten bunu vermelerinin sebebi kendileride biliyorlar sorun yaşayacağımızı kendileride kendi çalışanlarına güvenmediğinin göstergesi adeta bunu o zaman nasıl düşünemedim heyecanla bilmiyorum.
Bence kendilerine çeki düzen vermeleri ve insanları küçümsememeleri gerekir kendileri bu işi yirmi yıldır yapıyormuş sormak lazım acaba hiç ekim yapmış mı diye neyse sinir olmak istemiyorum , Sürecim tamamlanana kadar iletişimimi kesinlikle kesmeyeceğim ve yıl sonunda o zaman gerçekten soracağım biz salakmıyız bilmiyormuyuz. Son kullanıcı yaftası yapıştırmak istiyorlar , kusura bakmasınlarda ekim yaptırmak isteyen biri her şeyi öğrenmiş ve farkında olarak bir takım şeylere kalkışıyor madem sorun yaşatacaksınız o zaman hiç bulaşmayın . Benim Ekimimde Bence planlama biraz yanlış biraz fazla önce ön çizgi... böyle düşünmeye çalışıyorum ama tamam önde de bu saç nerde ya çıkmayan saçlar nerede , neyse daha fazla uzatmayayım . teşekkür edeirm abi, sende içini ferah tut.