Arladaşlar bunlar olması gereken davranışlar açıkcası biraz utandım hepiniz çok degerlisiniz benim için bende çok büyük sorunlar yaşadığım için hissettiniz içinizdeki o igrenç duyguyu iyi hatırlıyorum hala içimde biyerlerde duruyor yaşadıklarım ama pozitif olucaz her sorunu çözücez hala çok sanşımız var..
Teşekkür ederiz Hintell , iğrenç bir duygu gerçekten insan sindiremiyor keşke ekim merkezleri biraz empati yapsa kabullenebilse hata yaptıklarını ama yok , dediğim dedik insanlar... Teşekkür ederim gerçekten.
her 10 günde bir paylaşım yapmaya devam edeceğim bir yıl sonunda bakalım Hakan Hocanın Ekibi ile iletişim kurup bu sefer düzeltme - sıklaştırma için ekim yaptıracağım .
Kardeşim 6000 greft ekildi. Benim de durumum sıkıntılı gibi duruyor. bak istersen profilimden.
Ben neredeyse 5000 greft ektirdim. (4665 gref) Sıkıntı şu ki , 6000 nin veya 5000 nin "yarısından daha azı" çıktı diyelim.
Biz az bir greft ektirmedik. Sıklaştırma için de yani diyelim ilk ekilen 5000 greftin kapatıcılığını alabilmek için ikinci ekimde yine 3500-4000 arası ekilmeli ki, ilk ekimde ki greftlerin kapatıcılığını yakalsın. Yani daha açık ifade ile 5000 çıksaydı alacağımız sonucu ikinci ekimde 3500-4000 greftle yakalayabiliriz. E peki greftler sınırsınız değil. Başta dedim az greft ektirmedik. Ne olacak şimdi bizim durumumuz ? Arka taraf çok seyrek gözükecek bu sefer.
Evet az bir greft ektirmedik evet yeni bir ekime ihtiyecımız var , ilerleyen yaşlarda hatta bir ekim daha gerekebilir diye düşünüyorum ben , rakamlar çok yüksek 6000 veya 5000 greft diyoruz bunun kapatıcılığı ile noorwood 7 bile midcastle kadar kapatıcılık saglardı
Senin dönor durumuna baktım ama rahat rahat bir ekim çıkabilir bence senden de , endişen olmasın ya kapatırız komple bütün kafayı hatta istersen beraber aynı zaman randavu alalım hakan doğanayın ekibinden saç donor yetmedi mi sakal var , göğüs var aralara serpiştiril ve vertex kısmına ekilirse sakallar hiç belli olmuyor hatta daha sıkı ve koyu bir görünüm veriyor
saglam78 abinin konusu var bence o konuyu incele 4 opersyon gecirdi abi noorwood 7 den fön çekilebilir hale geldi şimdi vertex tam kapanmadığı için yeni bir operassyon daha düşünüyor , demem o ki bence umutsuz olmamalıyız bu ekimler bence patladı benim ekimim bilmiyorum nasıl olacak şimdiden kestirmek bence zor biraz önce yine elimi kafamda gezdirdiğimde ön çizgi ve vertexe yakın bölge ile vertexde baya bir sakal kılı saç elime değiyordu . Yani bence bundan sonrası içi doğru kişiyi seçersek sonucu zaten seçtiğimiz gün belirlemiş oluruz .
Teşekkür ederim cevabın için bu arada , ben bir yılın sonunda dediğim gibi eğer bütçem uygun olursa hakan hocanın ekibine gideceğim senide beklerim