Abi Yorumun İçin Çok teşekkür ederim , Araştırmaya başladım bakalım kesinlikle CliniHair'e Her ay gideceğim ve her ay fotoğraflanmasını isteyeceğim bir yıldan önce yeni bir ekim yapmayı düşünmüyorum.
Farkında olmadıkları Şey ise bize kurdukları her kelimenin her kendini beğenmişliğin her durumun kendilerine referans olması, bu forum üzerinden özel mesajlar geliyor hatta direk buradan kullanıcı adımla instagramdan bakıp dm atan bile var merkez hakkında bilgi edinmek istiyorlar bende her şeyi açıkca söylüyorum özellikle de gidip görüşürken adımı verin herşeye dikkat edin mümkünse izmire bulaşmayın diyorum.
süreç evet devam ediyor ama çıkış olur mu artık pek emin değilim olursa çok iyi olur bana araştırma süresi verir , bütçemin uygunluguna göre hakan doğanay var kendisine bütçem şu an için yetmiyor ama işte bu ekimde ön çizgi biraz daha sıklaşırsa bekliyebilir bütçemi ayarlar sonra kendisine ekim yaptırırım , olamadı en kötü kendi ekibine , birde diğer alternatif esma - serkan var ama tedirdigim bir kere ağzımız yandı artık üfleyerek yemek lazım .
Gerçekten yazık ya bu kadar greft çöp oldu ,keşke belirtselerdi keşke biraz empati yapsalardı keşke birazda ben merkezci olmasalardı .
Bu forum için hintell e teşekkür etmek gerek , bu konum direk ilk sayfada çıkıyor clinichair yorumlar diyince alsınlar işte en iyi referans,
Dönor bölgemi ekledim aşağıya bence bir ekim daha kaldırır 3000 - 3500 rahat çıkar gibi , sakal desteklide olabilir , ama sürekli kirli sakal bırakıyorum acaba o sorun olur mu bilmiyorum ,
daha yeni ekim için bence erken bu konu üzerinden dönor ile ilgili yorum yapabilirseniz çok iyi olur ekim merkezi tavsiye ile zamanı gelince konu açacağım.
tekrardan teşekkür ederim abi , Sen koray hocayı tercih edeceğin için kendine düzgün bir kuaför bulmalısın bence