Açıklık + Planlama + Ekimden sonraki resim + Ekim aşamalarındaki resim + Son paylaştığım resim = Eşittir Yorum
Diğer yorumları pek düşünmüyorum çünkü ezbere yorum yapıyolar ve aşamaları bilmiyorlar neyse savunma pozisyonuna geçmek istemiyorum Teşekkür eederim yorumlar için
[/quote]
İşte burda sen benim yorumumu tarif ediyorsun
en sağlıklı yorum senin formülüne göre benden geliyor çünkü geri kalanlar gerçekten senin dediğin gibi ezbere yorum yapıyorlar.konuları yeterince incelemeden akıllarına ne geldiyse o anda onu yazıyorlar ve bu yüzden ekim yorumlarken hiç bir gelişim göstermeden neyin ne olduğunu anlamadan oldukları yerde aynı şeyleri sayıp duruyorlar.ben bunlardan farklı olarak kişinin açıklamalarını dahi okuyorum yorum yapmadan önce.
Senin kafadan en fazla 1500 greft çıkmış şeklindeki yorumumun arkasındayım ve bunu size göstereceğim.madem bu kadar laf geldi yorumuma hodri meydan
Sloocer sen burada 80 cm karemi var diyorsun ;
Burda 80 cm kare varsa arkadaştada hadi 120 olsun .buna itirazın olurmu bol keseden attım senin için.
Cm karede ortalarda 20 bile ekilmemişki size 1500 az geliyor.yanlışmı ?
Arkadaşın önceden saçı varmış zaten bakmayın siz öyle tepeden çekilen fotoda çok az gözüktüğüne .gerçi öncesinde saçı olmadığını varsaysak bile çıkan saç adedi çok çok az.
120 cm kare alanda cm karede önlerde 15 orta ve tepede 10 en fazla saç çıkmış buda benim teorimi destekliyor .max 1500 greft daha ötesi yok .sizin kuru inatlarınızın sebebini ben çok iyi anlıyorum.nerde hata yaptığımızı neden böyle düşündüğünüzü .onlarıda ayrıca yazacağım bu sizin suçunuz değil türkiyedeki saç ekimi yapan kişilerin suçu vakit olunca yanılgılarınızın yanlış değerlendirmelerinizin sebeplerini yazacağım.