Merhaba arkadaşlar.
İsmim Nazif 32 yaşındayım.08.04.2024 tarihinde Ahmet Tosun-The Hair Clinic saç ekim merkezin de 5400 greft saç ekim işlemi gerçekleştirdim. Greft sayısı bi tık daha yüksekte olabilir o gün ki anestezi vs yüzünden çokta iyi hatırlamıyorum ince detayları:))
Yapı olarak vücudum biraz geç uyuşuyor o yüzden anesteziyi fazla kullanmak zorunda kaldılar.
Zaman problemi olan birisi olduğum için direkt görüşme sonrası ekim işleminin başlamasını istemiştim. O yüzden saç ekim süreci 08:30 da görüşme gerçekleşti . Daha sonra Ahmet bey tarafından planlama yapıldı. Alın çizgisinin biraz da bu şekilde olmasını ben istedim . Daha sonra fotoğraf çekimi , anestezi, greft alımı , kanal açılımı , saç ekimi ve lazer tedavisi vs derken akşam 17:00 civarı bitti işlem . Kafa derimin sert olması , vücudumun çok geç uyuşan bir yapıya sahip olması ve donör alanın kısıtlı olmasına rağmen ekip sabırlı bir şekilde çalıştı . İlk içeriye geldiğim andan itibaren Güleryüzlü ve nazik bir yaklaşımla karşılandım . Kanal açılımı , planlanması vs. Ahmet bey tarafından yapıldı . İşlemlerin başından sonuna kadar sürekli olarak gellip durumu kontrol etti. Şuan ekimin 3. Gününü tamamladım . 2. Günü saç ekim merkezinde yıkama ve lazer tedavi yapıldı .
10. Güne kadar sabır çünkü 3 günde kafayı 2 defa vurdum
çok şükür bir sıkıntı olmadı .
Ekim merkezine karar aşaması çok stresliydi açıkçası .çünkü çok fazla saç ekim merkezi var ve karar vermek gerçekten zor. İlk etapta farklı bir iki firmada karar vermiştim fakat biraz araştırınca bir kaç olumsuz işlemlerini ve hastalarının şikayetlerini görünce vazgeçtim . Ahmet beyin klinigini secmemde ki sebep hem fiyatı bütçeme yakın olması hem de başarı oranı yüksek bir klinik olmasıdır . Açık alana sahip kişilerde de ekim süreçlerinin iyi sonuçlar aldığını görünce karar verdim. Şuana kadar memnun kaldım umarım 6 , 7 ay sonra ki sonuçlarda memnun eder beni.
Elimden geldiğince bütün süreci fotoğraflar ile paylaşmaya çalışacağım periyodik olarak.
Sizce saç ekimi , donör alandan saç alımı , alın çizgisi vs nasıl olmuş genel anlamda yorumlar mısınız lütfen?
Ve ne gibi tavsiyeleriniz olur bana bundan sonra ki süreçte.
Şuan 3. Gün bitiyor ama ödemi hala atamadım.Dün çok şişti kafam bu sabah inmişti öğlen saatlerinde 2 saat uyudum tekrar şişmiş vaziyette uyandım ve yatarken hâlâ kafamdan biraz sıvı akıyor ve kafam yastığa yapışıyor . Normal mi?