iyi dilekleriniz için öncelikle teşekkür ederim.
greft sayım 3700 civarıydı. sürece gelince
ilk önce randevu alıp ofislerine gittim.orada beni gayet güler yüzle ve samimi bir şekilde karşıladılar.
ofisleri fulyada bulunmakta temiz ve şık biyer olması oraya gelen hastalar için ilk girişte doğal olarak pozitif bir etki oluyor yani şahsi olarak benim için öyle oldu.
ilk muayenemi oldum ve gün verdiler.
(aslında ben farklı bir gün istiyordum ama Emine hanım o gün 2 hastaları olduğunu ve sadece günde 2 den fazla ameliyat yapmanın ekip ve hasta açısından sıkıntı olabileceğinden farklı bir güne aldılar)
beni ameliyat günü sabah bulunduğum yerden araçlarıyla aldılar.ameliyat olacağım hastaneye gittik.(bence ulaşımı sağlamaları benim için bir artı durum daha oldu)
hastanedeki ekipte gayet güler yüzlü ve samimiydiler.bence Emine hanım ve ekibi gerçekten bu işi severek yapıyorlar.
(ekip Emine hanım ve yardımcılarıyla beraber 3 kişiden oluşuyor)
ilk önce traşım yapıldı ve alın çizgimle beraber ekim yeri kalemle işaretlediler.
daha sonra lokal adını verdikleri bir kaç iğne yaptılar alım yapılan yere.
(acıdığını belirtmek isterim
)
greftleri Emine hanım kendisi tektek aldı ve yardımcısı da cam tabak gibi birşeyler vardı onların içine dizdiler.
(her bir cam tabağı buz kalıplarının üzerine koydular ki bunu sorduğumda greftlerin zarar görmemesini sağladıklarını anlattılar.)
greft alımı bittikten sonra yardımcısı ekim yapılacak kısma yine iğne yaptı.
tekrar Emine hanım gelip kanal adını verdikleri bir işleme başladı.
kanal işi bittikten sonra yardımcılarıyla birlikte greftleri ekmeye başladılar.
(bu arada hastanede sadece bana ait bir oda tahsis edildi yemek arasında ve istediğim zaman ki istirahatlerimi orada geçirdim.bu odada istersem 1 gece kalabileceğimi de sölediler.)
ameliyat bittikten sonra prp dedikleri bir şey yaptılar.bunu her ekim yaptırana 5 seans hediye ediyorlarmış.
ilaçlarımı da anlatıp verdiler.
ertesi gün Emine hanım hastanede pansumanımı gelip çıkarttı.kontrollerini yaptı diğer günde yine kendisi yıkama işlemini anlatarak yaptı.
işte süreç noktası virgülüne aynen böyle işledi.
vermiş olduğum ücrete ulaşım,hastanede bana ait oda,yemek,ameliyat,prp ve ilaçlar hepsini kapsaması ve extra ücret ödememem beni daha da neşelendirdi
.