ben ektirirdim dostum ekilmiyecek bir saç değil ama işte beklenti önemli
nedenide şu şimdi idare edecek bir sonuç diyorsun ama ektirince o idare eder sonucu genelde insanlar başarısız buluyor
bunu kabullen öyle ektir beklenti düşük olursa ektirebilirsin
bun dışında fin kullanman gerekiyor gerekmesi ayrı bir durum kullanman ayrı bir durum orası sana kalmış kullanırsan çok daha iyi olur kullan demem ama o artık senle saçını eken doktor ya da başka bir doktorun kararıvereceği bir durum der konuyu kapatırım..
son olarak ben olsam ne yaparım meseli seni ilgilendirmemeli bak ben sana saçınla alakalı en doğru bilgiyi verdim
zaten bana saç ekim merkezinin verdiği bilgiden daha çok güveniyorsun diye düşünüyorum:)
bu doğrultuda karar senin olmalı kuyuya kendi ipinle inmelisin..
iyi bir saç ekim merkezi pişman etmez saçların istediğin gibi çıkmasa bile çünkü duruma göre alım yapar hasar bırakmaz
kötü bir merkez seni allah korusun gerisine parmak yormaya gerek yok anlıyorsundur zaten
iyi merkez seç
mesala bence dr bekirbek uygun gibi sana
Hocam ekilmeyecek saç değil cümlesi benim için değerli
En büyük korkum eskisinden kötü olması yoksa beklentim yüksek değil zaten. Bir ön hat çizgim olsun saçlar oraya buraya gitmesin seyrek olsa da düzgün gözüksün yeter. Dediğin gibi matematik belli ne kadar doldurabilirler
Bi 10 tane ekim merkezine gittim. Gel hallederiz mükemmel olur vs diyenler bana hiç güven vermedi. Dr Kinyas hocaya gittiğimde çok gerçekci ve samimi bir yorum yaptı. Tepe bölgesine dokunmayalım biraz saç var 2. ekime kadar idare eder, sonrasında dönor alanının duruma göre 2. ekimi planlarız diye konuştuk.
Tahmin olarak 4000 4500 greft çıkar daha fazla çıkarsa harika olur diye yorumladı. Önceki ekimlerine baktığımda da dönor alanlarında problem yaşayan birisini görmedim. Genel olarak kötü bir yorum da okumadım hakkında. Bahsettiğin klinikle de görüşeceğim son olarak.
Tecrübeli insanlardan yorum almak önemli böyle konularda teşekkürler tekrardan. Çok umutsuz vaka değilse ektireceğim inşallah.
Son olarak nisan ayı sonlarına doğru ektirmeyi düşünüyorum sence bir problem yaşar mıyım ?
Kış aylarına mı bırakmalıyım ?